@Cash Money Hocam Gold alisini yapacaginiz urunun sitesinde aciklama yapmistir. Zaten urunu aldiktan sonra, baktiniz baska bir garanti magazadakiyle degistirirsiniz. Zor birsey degil.
Hocam garanti konusunda bir açıklama yok ürünün bulunduğu sayfada. Bildiğim kadarıyla web üzerinden aldığınızda mağaza ile muhattap olamıyorsunuz sorun çıkarsa direkt ana merkezle irtibat kurmak gerekiyor.
Telefon açıp sorun. Ben o fiyata sanmıyorum distiribütör ürünü olsun. Heleki gold kendi getirebilen bir firmayken. İlteişim kısmında telefonları var. Zor olmasa gerek arayıp sormak.
quote:
Orijinalden alıntı: kesbi
Telefon açıp sorun. Ben o fiyata sanmıyorum distiribütör ürünü olsun. Heleki gold kendi getirebilen bir firmayken. İlteişim kısmında telefonları var. Zor olmasa gerek arayıp sormak.
yarın arayıp görüşeceğim ya da 50lira fazla verip 1750liraya kafama yatarsa mağazadan görerek almayı tercih edeceğim. ( Mağazadan mavi rengi tercih etme şansımda var 1.699lira fiyatlı ürün beyaz renk )
Arkadaşlar ben de gördüm şimdi fiyatı.Valla 1700 tl iyi bir fiyat.Aradınız mı paralel ithalat mı yoksa normal garantili mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme