Şimdi Ara

Galaxy S3 Ekranı iPhone 4S'ten Daha Canlı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir arkadaşımın Galaxy S3 ünde Subway Surfers oynayıp benim 4S te oynamaya devam ederken ekranımın soluk olduğunu farkettim. Parlaklığı artırsam da hala s3 çok daha canlı renkli. Ski Safaride de denedim yine aynı. Mat ekran koruyucu kullanıyorum bunun bir etkisi var mıdır ? Yoksa telefonumda sarı ekran sorunu mu var ? Teşekkür ederim yardımlar için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Mat ekran koruyucununda etkisi var ancak s3 te amoled ekran var bu ekran daha canli ama guneste gozukmez
    Yani sizde böyle bir durum oldu mu ? Başka iphonle kıyaslama yapmamıştım hiç şüphe düştü içime :/

Samsung S24 Ultra
    Honda CBR 650 F
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Hocam S3 ekranı retinayı yakalayamaz ( görünürlük bakımından)
    Mat ekran koruyucu çok etkiliyor emin olabilirsiniz

Hocam şöyle diyeyim ondaki kırmızılar çok canlı acayip hem de. Ama bende böyle nasıl desem soluk kırmızı. Ekran çok güzel görünüyor kalite olarak ama cansız duruyor renk :/ jelatini çıkarıp mı denesem ne yapsam

Orijinalden alıntı: dark dragon

s3 ekrani cok daha buyuk ve amoled sayesinde daha canlı ondan sana böyle gelmiştir. teT eksi yönü güneşte zor seçilmesi.
    Anladım hocam teşekkürler valla içim rahatladı diyeyim. Umarım sarı ekran yoktur. En kısa zamanda da şeffaf ekran koruyucuya geçeceğim zaten.Aldığımda mat takılmıştı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Anladım hocam teşekkürler valla içim rahatladı diyeyim. Umarım sarı ekran yoktur. En kısa zamanda da şeffaf ekran koruyucuya geçeceğim zaten.Aldığımda mat takılmıştı

Alıntıları Göster
    mat ekran koruyucusu varken iphone 4 de retinayı fark edemiyordum, ne zamanki şeffaf aldım o günden beri hiç mat kullanmadım 4s ve şuanki 5 de şeffaf yani parlak koruyucu var, donanım haber karşılaştırmalarında one x, 4x hd, 5, s3 arasında samsung s3 güneşde en kötü ekran olmuşdu, bende biraz denedim renkler abartı gibi mesala kırmızı renk çok kırmızı gibi, retina candır

• quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

mat ekran koruyucusu varken iphone 4 de retinayı fark edemiyordum, ne zamanki şeffaf aldım o günden beri hiç mat kullanmadım 4s ve şuanki 5 de şeffaf yani parlak koruyucu var, donanım haber karşılaştırmalarında one x, 4x hd, 5, s3 arasında samsung s3 güneşde en kötü ekran olmuşdu, bende biraz denedim renkler abartı gibi mesala kırmızı renk çok kırmızı gibi, retina candır

Alıntıları Göster
    ne zaman bi s3 görsem ekranın o mavimsi/yeşilimsi tonu çok rahatsız ediyor.

• Şu konu başliğini degiştirseniz !

..::GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lıyım, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lısın, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lı, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lıyız, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lısınız, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39;lılar::..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Şu konu başliğini degiştirseniz !
    iPhone tüm kullanım alanlarını göze alarak en iyiyi seçiyor.

Samsung max iyi olsun ama her yerde olmasada olur diye bakıyor.

Orijinalden alıntı: Commander

iPhone tüm kullanım alanlarını göze alarak en iyiyi seçiyor.

Samsung max iyi olsun ama her yerde olmasada olur diye bakıyor.

Alıntıları Göster
    Iphone 4s Daha İyidir.Büyük İhtimalle Ekran Koruyucudan Kaynaklanıyodur.

Orijinalden alıntı: DcMac

Iphone 4s Daha İyidir.Büyük İhtimalle Ekran Koruyucudan Kaynaklanıyodur.

Alıntıları Göster
    Bende hem iPad2 hemde S3 var arkadaş haklı Super Amoled olduğu için ekran renkler çok canlı, parlaklığı değil olay, renkliliğin canlılığı, diğer ekranlarda parlaklığı istediğiniz kadar arttırın ama o canlılık olmuyor, insan iPad'de daha iyi bir görüntü bekliyor büyük ekran olduğu için ama kesinlikle öyle değil

Orijinalden alıntı: Schwartzenius

Ne olursa olsun iPhone'da Retina gibi şahane bir kalite mevcut.
    iphone da jelatin kullanmaya bence gerek yok. ben dahil yakin cevremdeki arkadaslarimin cogu jelatinsiz kullanmakta

• Abi S3 kötü bir telefon değil ki ben öyle takıntılı fanlardan değilim ip5 kullanıyorum Görüntü kalitesi S3 un 4S e göre daha iyi olduğunu düşünüyorum süper amoled

Orijinalden alıntı: symeck

Abi S3 kötü bir telefon değil ki ben öyle takıntılı fanlardan değilim ip5 kullanıyorum Görüntü kalitesi S3 un 4S e göre daha iyi olduğunu düşünüyorum süper amoled
    3 ay Galaxy S3 kullandım, ekranı çok başarılı ancak ne bileyim çizgi film gibi renkler. Iphone bana daha gerçek ve daha keskin geliyor bilhassa Iphone 5 in ekranı parlaklık ve canlılık yönünden çok başarılı (4s ten iyi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 8 Ocak 2013; 23:00:37 >

Orijinalden alıntı: Kdrncr

Arkadaşlar merhaba,

Bir arkadaşımın Galaxy S3 ünde Subway Surfers oynayıp benim 4S te oynamaya devam ederken ekranımın soluk olduğunu farkettim. Parlaklığı artırsam da hala s3 çok daha canlı renkli. Ski Safaride de denedim yine aynı. Mat ekran koruyucu kullanıyorum bunun bir etkisi var mıdır ? Yoksa telefonumda sarı ekran sorunu mu var ? Teşekkür ederim yardımlar için...

Ekran koruyucusuyla alakalı değil bu durum. Amoled ekranların kontrast oranları çok yüksektir. Capcanlı renkler gösterirler. piyasadaki en iyi ips lcd ler bile bu kontrasta yetişemezler. Bu ekranların aydınlatma sistemi lcd ekranlardaki gibi olmadığı içinde güneş altında daha az görünürlülük sağlarlar. Direk güneşe maruz kalınmayan her türlü ortamda amoledeler daha canlı ve iyi görüntü verir..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.