Şimdi Ara

Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz
    SAMSUNG i9250 Google GALAXY NEXUS 16 GB - Koyu Gri

Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz  Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz  Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz  Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz

Telefonu 11/06/2012 tarihinde Ankara Cepa Avea Şubesinden aldım, ürünün faturası mevcuttur. IMEI kayıtlıdır.

16 GB hafızalı, Koyu Gri renktedir. Telefonu sürekli olarak kılıf ve ekran koruyucu ile kullandığımdan ekranında veya cihazın dış yüzeyinde yıpranma yok denecek kadar azdır, hatta yoktur. Fotoğraflardan da anlaşılabilir.

Telefonun yanında orjinal SPIGEN Ultra Hybrid modeli beyaz kılıf vardır. Ayrıca ekranında yine SPIGEN'in Ultra Oleophobics modeli parmak izi ve yağ tutmayan ekran koruyucu mevcuttur. Kılıf ve ekran koruyucu ile ilgili araştırmayı yapabilirsiniz, telefonun ne kadar özenli olarak kullanıldığını anlayacaksınız.

Telefonun kutusu dahi ilk günkü gibi saklanmakta olup, kitapçığı, kulaklığı ve şarj aleti olarak tam aksesuardır.

Telefon Android 4.3'tür. Telefon Google'ın olduğu için saf android sürümüdür. Samsunglardaki gereksiz programlar vs. yoktur. Google Play Store'dan istediğiniz programları kendiniz yükleyebilirsiniz. Bu sayede telefon kullanılmayan gereksiz programlar ile yavaşlamaz. Cihazın pili 1 tam günü rahat çıkarmaktadır.

Referans olarak; gittigidiyor hesabıma bakılabilir. (kutayy)

Takas Düşünmüyorum.

Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 360 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dükkanım-Referaslarım
    Tüm Mesajlarım-2.El Alışverişlerim

! Arkadaş listem sadece bilgi içindir !
  • Çok teşekkürler, umarım dediğiniz gibi kıymetini bilecek bir alıcıya gider. Size de iyi satışlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.