S3 aldım arkadaşlar, internette doğru düzgün bir anlatım yok 900 mb civarı apk dosyasını indirdim android/obb klasörü içine attım olmuyor nasıl yapacağız acil yardımlarınızı bekliyorum
dostum bak şimdi apk yi indir netten ilk zaten indirdiğin dosya apk olan dosya küçük boyutlu olur sonra apk yi telefona at herhangi bi klosöre at dowloand terciğimdir hatta telefondan indir o dosyayı netten bul indir apk yi sonra google play de bi proğram vardı yeşil bişey intaller diye bişeydi galiba apk kurma proğramı onu google yaz apk kurma proğramı diye çıkana tıkla o oyunu kurar sonra oyuna tıkla 1 saat filan bi güncelleme yapıcak o ondan sonra oyna sen en iyisi google ye apk dosya s3 e nasıl kurulur yaz orda çıkanlar daha bilgili olur yardımcı olduysam hasta hasta ne mutlu bana abicim hayırlı günler
Install APK Copy 'com.rockstargames.gtavc' folder to 'sdcard/Android/obb' (If you have installed v1.02 No need to download cache file again) Launch the Game
ilk baş obb dosyasını android>obb klasörüne yolla. sonra apk uzantılı dosyayı indir ve kur. bu kadar
sadece apk mı 900mb data dosyası olmasın
900 Mb olan apk değil data dosyasıymış, sorun çözüldü bu arada.
sa arkadaşlar galaxy s3 mini aldım gta vice oynamak istiyorum oynatmaz diyolar lütfen bilgi verirseniz sevinirim
sa arkadaşlar galaxy s3 mini aldım gta vice oynamak istiyorum oynatmaz diyolar lütfen bilgi verirseniz sevinirim
S3 mini oynatıyor.Belki nadiren takılmalar olabilir.İnternetten s3 mini için gta vice city apk indir sonra kur telefona kurduktan sonra wifi varsa data dosyasını indir yok sa onuda pc'den indir Android/Obb klasörüne at klasör yoksa sen oluştur.