Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!) (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67.871
Cevap
413
Favori
2.560.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Böyle uzun uzun alıntı yapınca elinize ne geçiyor para mı veriyorlar? Daha kaç kere uyaracağız mobilden girenlere işkence oluyor yapmayın diye!

haklısın. bundan sonra şahsen daha dikkatli olurum
    tatışma çok uzadıysa sadece son birini alıntı yapsak yeterli olur gibi..bizim tartışmada sağolsun Adnan008 uyandı da kısalttı alıntıları, sonlandı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mindstorm_brs

şöyle de bir test yapmışlar..

içim gitti izlerken

http://www.youtube.com/watch?v=a4wzDdU7GZk&feature=relmfu

bu videoda çocuğun kullandığı programın özelliği o.. farkettiysen parmağını çekicin altına koyuyor ki ekranı çizilmesin... o program ekranda kırılma efekti ve kilitleme yapıyor...

bu arada bende beyaz S3 var... bir kez bile düşmedi ve silikon kılıfı hiç çıkartmıyorum.. gel gör ki kameranın hemen yanında, kapakta bulunan ufak bir çatlak var!!!!!!!!
    Nasıl olur bu???? Yazılım, tasarım.. herşeyine bayılıyorum ama malzeme kalitesi, dayanıklılık korkunç!!!!!!!!

Birde biraz önce gene bir güncelleme yaptı.. hem de Kies'e filan bağlamadan.. yükledim ama daha fırsatım olmadı incelemeye.. 9 küsür MB...

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşlar kaçtır soruyorum cevap alamadım bir ben mi resim atıyorum rehberdeki kişilere diye merak etmeye başladım açıkçası.

Tekrar etmem gerekirse, rehberdeki kişilere fotoğraf atıyorum, yani aradıklarında resimleri çıksın istiyorum yalnız atadığım resmin kalitesini bozup kaydediyor, bulanık yapıyor. Bunun sebebi nedir? Düzeltmenin yolu varmıdır?

bunu database kaydedebileceği kadar küçültüyor sistem. rehberde fotoğrafın muhafaza edilebilmesi için belli bi rboyuta düşürmesine daha önceden de alışığım. aynı durumu hem nokia e52,e66, hem sams. wave, hem GNEXUS ta yaşadım. ancak bunun için hem full screen hemde aynı kalitede resim atan programlar var...

• güncellemeyi bende yaptım ama ne işe yaradığını bilmiyorum insan bi açıklama yapar şu şu işe yarar diye
  • sgp case nin mikro kılıf adında cihazı hiç bi şekilde kalınlaştırmayan ebat olarak tam s3 e orjinal yapılmış ve cihazın görüntüsünde bi bozulma yaratmayan harika bi ürünü var doğubankta 15 lira eğer pislenmesin çizilmesin diyorsanız alabileceğiniz en iyisi odur benki kılıfın cihazın görüntüsünü bozduğunu çok sert şekilde söyleyen biriydim benim bile düşüncelerimi yumuşattı,eğer arka tarafa sticker jelatin tarzı bişey arıyorsanız işiniz zor zira oval bölgeye zor olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa pepe

arkadaşlar 2 telefon arasında kararsız kaldım sony xperıa s mi ? samsung s3 mü fiyatlarda dahil...
    ikisinide kullanananınız varmı arkadaşlar tavsıyenız nedir.

teşekkurler

Ben en son çıkan tüm telefonları denedim ve tabi sony xperia s yide ama bir hafta sonra sattım ve note kullanmaya devam ettim.İncelemeleri yada kullanıcı yorumlarını incelerseniz sony s de fazla ısınmadan dolayı ekran sararıyor,garantiden ekranı değişiyorlar ama insanın zevki kaçıyor.S3 ile mukayese edilmez sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Sıkıntı editör arkadaşlarımdan birine gelen test örneğinde mevcut ve bu yüzden kullananlara da sormak istedik. Gelen cevaplara baktığımızda bir kısım kullanıcıda arka kapak çok hızlı bir şekilde çizilip zarar görmüş ya da kılcal çizikler oluşmuş.

Taraf tuttuğumu iddia eden arkadaşlar eğer oradaki soruya bakıp sinirlenebiliyorlarsa kimin taraf tuttuğu konusunda tekrar düşünmeliler.

Samsung yetkilileri ile bir araya gelip konuştuğumuzda dahi şu tepkinin yarısını göstermiyorlar. Eğer kapakta sıkıntı yoksa yok yazarsınız var ise var yazarsınız ki biz de firmaya geri dönüş sağlarız.

Buradaki bütün eleştiriler paranızın paramızın hakkını tam alabileceğimiz cihazlar üretilsin diyedir. One X'in pili az gidiyor, oyun esnasında ısınıyor cihaz hakkında paylaştıklarıma bakarsanız bunları da net bir şekilde görebilirsiniz. Yeter ki görmek isteyin.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Kesinlikle dayanıksız arka kapağı var. 2-3 hafta içi boş kot cebinde bile taşımanız çizilmesi için yeterli. "Hiç çizik yok" diyen arkadaşlarım ışık altında biraz daha dikkatli bakarlarsa çizilmeleri görecektir.
    Ayrıca ben daha önce de belirttim; led bildirim ışığı kendi kendine bozuldu. Hiçbir şekilde tepki vermiyor, yanmıyor. Samsung'un ürettiği Andorid tabanlı cihazların içinde ilk kez led bildirimi konuldu yanılmıyorsam o da hüsranla sonuçlandı. Ki cihazıma daha tek program bile yüklemedim.

galaxy nexusda da var led

ve nexus ta hüsran falan yok kullandığım kadarıyla...

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa pepe

arkadaşlar 2 telefon arasında kararsız kaldım sony xperıa s mi ? samsung s3 mü fiyatlarda dahil...
    ikisinide kullanananınız varmı arkadaşlar tavsıyenız nedir.

teşekkurler

Ben en son çıkan tüm telefonları denedim ve tabi sony xperia s yide ama bir hafta sonra sattım ve note kullanmaya devam ettim.İncelemeleri yada kullanıcı yorumlarını incelerseniz sony s de fazla ısınmadan dolayı ekran sararıyor,garantiden ekranı değişiyorlar ama insanın zevki kaçıyor.S3 ile mukayese edilmez sanırım.

s3 ısınmıyor. benim şu an kullandığım nexus ama s3 te kullandım. s3 nexusa göre hiç ısınmyor.

• Arkadaşlar önemli bir sorum var sizlere. Bu telefona türkçe dil paketi nasıl yüklenir telefon honk kongdan gelecek içinde türkçe dil paketi olur mu ? olmassa nasıl yüklenir.
    Şimdiden Teşekkürler..
  • Arkadaşlar klavyedeki pano da aldığım ekran görüntülerini silemiyorum. Var mı bir yöntemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende wifiden 9.ç47 mb lık güncelleme yaptım ama herhangi bir değişiklik farkedemedim.Belkide bizim farkedemediğimiz bir problemi kaldırmak için idi.Aslında değişen şeyleri belirtmeleri gerekir ama buda samsungun eksik tarafı.
    Zaten pek artı tarafıda yok.
    Cihaz özellikleri vbe malzeme kalitesi bana göre fena değil ama mesela bu telefonun arka kapağınıda s2 veya note gibi tırtıllı yapsaydı hem kolay çizilmezdi hemde çizilse bile belli olmazdı.Her ne kadar bazı arkadaşlar malzeme kalitesiz desede hem hafif olması açısından hemde çok esnek olduğundan dayanması açısından çok kaliteli.Daha doğrusu s2 ve noteninki bana daha kaliteli ve dayanıklı gelmişti.Şu anda ebayda satılan arka kapak bence çok pahalı.İlerde bu kapağın fiatı normal olarak 25-30 lira cıvarında olması gerek.
  • Bu sabah itibariyle ilk yere dusme vakasini yasadi telefonum..:) ortalama bel hizasindan asfalt zemine dustu. Allahtan ust tarafta ufak bi ezikle atlattim. Ekranda bisey yok. Dustukten sonra top gibi sekti yerde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nevai

Arkadaşlar önemli bir sorum var sizlere. Bu telefona türkçe dil paketi nasıl yüklenir telefon honk kongdan gelecek içinde türkçe dil paketi olur mu ? olmassa nasıl yüklenir.
    Şimdiden Teşekkürler..

Morelocale 2 programını yükleyip, Türkce dilini seçmeniz yeterli .

• quote:

Arkadaşlar önemli bir sorum var sizlere. Bu telefona türkçe dil paketi nasıl yüklenir telefon honk kongdan gelecek içinde türkçe dil paketi olur mu ? olmassa nasıl yüklenir.
    Şimdiden Teşekkürler..

Eğer lisan seçeneklerinde türkce yoksa odin dediğimiz programla türkiye için olan güncellemeyi yüklersiniz türkce olur.
    yesilcin.com
    Yesilcin.com - Anasayfa
    http://yesilcin.com/index.php?action=forum

Burda odin ile nasıl güncellenir anlatımını ve gerekli dosyaları bulabilirsin.Telefon gelene kadar biraz incele takıldığın yerleri sorrarsınız yardımcı olmaya çalışırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

S3 Güncelleme geldi arkadaşlar )

neleri içeriyor güncelleme

baktınızmı
  • ya görüntülü arama yapamıyorum..yardımcı olabilecek var mı?
  • Arkadaşlar sizin güncellemeler 9mb'ken benimki neden 27mb

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Şimdiden Teşekkürler..

Eğer lisan seçeneklerinde türkce yoksa odin dediğimiz programla türkiye için olan güncellemeyi yüklersiniz türkce olur.
    http://yesilcin.com/index.php?action=forum
    Burda odin ile nasıl güncellenir anlatımını ve gerekli dosyaları bulabilirsin.Telefon gelene kadar biraz incele takıldığın yerleri sorrarsınız yardımcı olmaya çalışırız.

teşekkürler hocam bende o siteye kaydımı olup hemen bakıyorum birde bir arkadaş farklı program önermiş o nasıl sizce hangisi daha iyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ramaknisnan

quote:

Şimdiden Teşekkürler..

teşekkürler hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramaknisnan

quote:

Şimdiden Teşekkürler..

teşekkürler hocam.

kesinlikle türkiye için olan güncellemeyi yüklemenizi öneririm 3. parti uygulamalar... orjinali gibi olmaz

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.