Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!) (1437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
67.871
Cevap
413
Favori
2.568.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14351436143714381439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hayırlı aksamlar. 10 günden beri Galaxy S3 kullanıyorum. Bir kaç yorumda bulunmak ve sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Öncelikle telefonu aldığımda eski versiyon vardı aynı anda 2-3 güncelleme yaptım önbellek silme işlemi falan yapmadım güncellemelerin arkasından. Telefon 4.1.1 e geldi. Arka planda çalışan 30 a yakın uygulamayı S Voice başta olmak üzere devre dışı yaptım. Telefon biraz daha hızlandı. Nova Launcher kurdum arayüz olarak orta tuşa basılı tutarak yapılan işlemi kısayol yardımıyla yaparak orta tuşun eskimemesi için kendimce önlem aldım. Arayüz un ram e de katkısı oldu diyebilirim önceleri 680 lerde olan ram şimdi 540 a indi. Şarj meselesine gelince forumda ilk 5 şarj ın telefon kapalıyken yapılması gerektiği yazılmıştı onu uyguladım. Sonra da telefon kapanmadan şarja takın diyordu ben de kesinlikle şarj tam bitmeden şarja takar hale geldim. Anlayacağınız söylenenlere uymaya çalışıyorum. Dün falan tekrar foruma baktım da herkes değişik romlar kerneller falan filan konuşmaya başlamış. Şarj konusunda da değişik yorumlar okudum. Hatta 20 saat kullanıp şarjı 89 olanı bile gördüm. Ben telefonu 9 da alıyorum sarjdan normal kullanımda mesaj twitter whatsapp 1 saat kadar da surf şu anda 38. Eyvallah yeterli aslında ama yorumlardaki oranları okuyunca Kıskanmamak elde değil :) Şimdi merak ettiğim şarjı benim gibi gidenler neyi eksik yapıyor? Telefonum root lu değil istemiyorum da rootlamak. Bu işlemi yapmadan rom dur kernel dir yükleyemez miyiz yada bunlar dışında ne gibi işlemler yapabiliriz telefona hem şarj hem stabiliteyi geliştirme açısından? Ayrıca siz arkadaşlarımın da başka önerileri de var mıdır telefonla ilgili uygulama falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metin110

quote:

Orijinalden alıntı: ressamkral

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar dedıgınız herseyı yaptım ama malesef olmadı .s

bana sorar iseniz sorun telefonda değil..tamamen bilgisayarınz ile ilgili..

bır cook pc de denedım sonuc aynı .

aklıma başkada birşey gelmiyor..ayarlarını tekrar kurcalayın bağlantı modu vs..

baglantı moduna gırmıyor kı zaten . usb kablosunu taktıgım zaman sankı prızdekı gıbı sarj oldugunu gosterıyo pıl kısmına gırıyorum usb den sarj oluyor dıo.

farklı bir kablo ile denedinmi ?

evet abimde wave 2 war onunkisi her sekil baglaniyor .

şimdi şunu merak ediyorum..bilgisayarda kies yüklü abin wave 2 ile bağlanıyor ve kendi orjinal kablosu..siz s3 ve orjinal kablo ile bağlanamıyorsunuz..
    peki
    1-abinizin wave 2 kablosunu sizin s3 'e takıp bağlanmayı denedinizmi ? denediyseniz sonuç nedir..s3 wave 2 kablosu ile bağlanabiliyormu?
    2-ikinci sorum ise wave 2 kablosu ilede s3'ü bağlayamadığınızı varsayarak soruyorum..s3 bağlı iken bilgisayarın aygıt yöneticisinde açık olan bir tık yada ünlem işareti olan bir tık mevcutmu ?
    3-sizin telefon takıldığında aygıt yükleniyor diye bir uyarı geliyormu..ama bunu abinizin wave 2 kablosunu deneyerek yapın..

1. evet denedım sonuc aynı .
    2.hayır hıc bısey qelmıyoru aygıt yonetıcısınden.
    3.hayır aygıt yuklenıyor dıye bıseyde gelmyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakm23

quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Su anda en son resmi kies Türkiye için 4.1.1 I9300XXDLJ1

aynen ama yakında gelir 4.1.2

Alıntıları Göster
    Bi sorunum var

Eski Nokia telefonum Heryerde edge yada 3g farketmez her zaman full çekerdi ama s3 de tek çubuk yada 2 çubuk çekiyo

Bi çözümü var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: UfukArat

Beyler hayırlı aksamlar. 10 günden beri Galaxy S3 kullanıyorum. Bir kaç yorumda bulunmak ve sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Öncelikle telefonu aldığımda eski versiyon vardı aynı anda 2-3 güncelleme yaptım önbellek silme işlemi falan yapmadım güncellemelerin arkasından. Telefon 4.1.1 e geldi. Arka planda çalışan 30 a yakın uygulamayı S Voice başta olmak üzere devre dışı yaptım. Telefon biraz daha hızlandı. Nova Launcher kurdum arayüz olarak orta tuşa basılı tutarak yapılan işlemi kısayol yardımıyla yaparak orta tuşun eskimemesi için kendimce önlem aldım. Arayüz un ram e de katkısı oldu diyebilirim önceleri 680 lerde olan ram şimdi 540 a indi. Şarj meselesine gelince forumda ilk 5 şarj ın telefon kapalıyken yapılması gerektiği yazılmıştı onu uyguladım. Sonra da telefon kapanmadan şarja takın diyordu ben de kesinlikle şarj tam bitmeden şarja takar hale geldim. Anlayacağınız söylenenlere uymaya çalışıyorum. Dün falan tekrar foruma baktım da herkes değişik romlar kerneller falan filan konuşmaya başlamış. Şarj konusunda da değişik yorumlar okudum. Hatta 20 saat kullanıp şarjı 89 olanı bile gördüm. Ben telefonu 9 da alıyorum sarjdan normal kullanımda mesaj twitter whatsapp 1 saat kadar da surf şu anda 38. Eyvallah yeterli aslında ama yorumlardaki oranları okuyunca Kıskanmamak elde değil :) Şimdi merak ettiğim şarjı benim gibi gidenler neyi eksik yapıyor? Telefonum root lu değil istemiyorum da rootlamak. Bu işlemi yapmadan rom dur kernel dir yükleyemez miyiz yada bunlar dışında ne gibi işlemler yapabiliriz telefona hem şarj hem stabiliteyi geliştirme açısından? Ayrıca siz arkadaşlarımın da başka önerileri de var mıdır telefonla ilgili uygulama falan?

Telefonunun 2 kere şarjını tamamen bitirip 8 saat kapalı bir şekilde şarj etmen gerekir bataryanın açılması için.Ama bunu yaptıktan sonra ki kullanımınında şarjını % 30 un altına düşürmemeye çalış.Kullandıkça batarya açılır zaten.-Telefon rootlamak zor bir iştir,tavsiye etmem dokunma eline yüzüne bulaştırabilirsin telefon grantiden düşebilir.
    -Açık programları görmek ve kapatmak için Advanced task killer adında programı google play den indirebilirsin.-20 saat kullanıpta şarjı 89 olması imkansız gibi bir şey telefon boşta dursa bile o kadar kalmaz o arkadaş 3000 mAh batarya kullanıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 28 Aralık 2012; 23:11:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Bi sorunum var

Eski Nokia telefonum Heryerde edge yada 3g farketmez her zaman full çekerdi ama s3 de tek çubuk yada 2 çubuk çekiyo

Bi çözümü var mı

Alıntıları Göster
    Kies'in değil pc nizin dil ayarlarını ingilizce yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

quote:

Beyler hayırlı aksamlar. 10 günden beri Galaxy S3 kullanıyorum. Bir kaç yorumda bulunmak ve sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Öncelikle telefonu aldığımda eski versiyon vardı aynı anda 2-3 güncelleme yaptım önbellek silme işlemi falan yapmadım güncellemelerin arkasından. Telefon 4.1.1 e geldi. Arka planda çalışan 30 a yakın uygulamayı S Voice başta olmak üzere devre dışı yaptım. Telefon biraz daha hızlandı. Nova Launcher kurdum arayüz olarak orta tuşa basılı tutarak yapılan işlemi kısayol yardımıyla yaparak orta tuşun eskimemesi için kendimce önlem aldım. Arayüz un ram e de katkısı oldu diyebilirim önceleri 680 lerde olan ram şimdi 540 a indi. Şarj meselesine gelince forumda ilk 5 şarj ın telefon kapalıyken yapılması gerektiği yazılmıştı onu uyguladım. Sonra da telefon kapanmadan şarja takın diyordu ben de kesinlikle şarj tam bitmeden şarja takar hale geldim. Anlayacağınız söylenenlere uymaya çalışıyorum. Dün falan tekrar foruma baktım da herkes değişik romlar kerneller falan filan konuşmaya başlamış. Şarj konusunda da değişik yorumlar okudum. Hatta 20 saat kullanıp şarjı 89 olanı bile gördüm. Ben telefonu 9 da alıyorum sarjdan normal kullanımda mesaj twitter whatsapp 1 saat kadar da surf şu anda 38. Eyvallah yeterli aslında ama yorumlardaki oranları okuyunca Kıskanmamak elde değil :) Şimdi merak ettiğim şarjı benim gibi gidenler neyi eksik yapıyor? Telefonum root lu değil istemiyorum da rootlamak. Bu işlemi yapmadan rom dur kernel dir yükleyemez miyiz yada bunlar dışında ne gibi işlemler yapabiliriz telefona hem şarj hem stabiliteyi geliştirme açısından? Ayrıca siz arkadaşlarımın da başka önerileri de var mıdır telefonla ilgili uygulama falan?

Telefonunun 2 kere şarjını tamamen bitirip 8 saat kapalı bir şekilde şarj etmen gerekir bataryanın açılması için.Ama bunu yaptıktan sonra ki kullanımınında şarjını % 30 un altına düşürmemeye çalış.Kullandıkça batarya açılır zaten.-Telefon rootlamak zor bir iştir,tavsiye etmem dokunma eline yüzüne bulaştırabilirsin telefon grantiden düşebilir.
    -Açık programları görmek ve kapatmak için Advanced task killer adında programı google play den indirebilirsin.-20 saat kullanıpta şarjı 89 olması imkansız gibi bir şey telefon boşta dursa bile o kadar kalmaz o arkadaş 3000 mAh batarya kullanıyordur

Dediklerini yapıcam kardeşim. Root olayını zaten istemiyorum. Rom Kernel falan aldigim gibi duruyor. Böyle kalmasında bir sorun var mı? Ayrıca şimdi bir kaç şey daha okudum. Exchange hizmeti sarj yiyormuş diyorlar. Devre dışı bırakmam da fayda var mıdır? Exchange hizmeti dışında factory mode vs başka şeyler de var neleri devre dışı bırakmam hem kullanımı etkilemez hem de sarj süresini uzatır?

• quote:

Orijinalden alıntı: mutebahhir

Alıntıları Göster
    S.A. bende S3 kullanıcısıyım zamanla daha çok girecem inş mevzunun içine.Üye sayısı 1 daha artsın eklemek için herhangi bir yer ulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAITAMA

quote:

Orijinalden alıntı: Hamzaberk

Merhabalar,

Ben de artık bir S3 sahibiyim. Cihazımı Bayrampaşa Forum İstanbul Samsung bayiinden aldım. Ellerinde 20 tane var idi ve gelene satıyorlardı. Her ne kadar önceden isim verenler olmuşsa da gelen alıyor idi. Henüz açmadım eve yeni geldim. Deneyimlerimi yazarım..

hayırlı olsun, sakıncası yoksa kaça aldınız cihazı?

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar bende aldım ta telefon hayal kırıklığı oldu biraz.Birkaç sorum var ;
    1- Jelly Bean 4.1.2 mevcut; rehbere girerken ve mesajları yani bulutçuları kaydırınca hızlıca kasıyor
    2- Amoled ekranda sanırım gecelere siyah leke sorunu var ( sanırım bi tek ben yaşıyorum)

leke sorunu kafamı karıştırdı.Amoled ekrana yönelik hevesimi kırdı.Kız arkadaşıma s3 mini alacaktım vazgeçtim.Garantiye bu zamanlarda vermek de istemiyorum garip bir yerden garantili Doğanlar diye ne yapayım?

• quote:

sizede hayırlı akşamlar..
    sırasıyla sorularınızı yada paylaştığınız tecrübeleri kendi tecrübelerimle kıyas yazamaya çalışayım;
    bende sizin gibi normal yolla kiesten 4.1.1 geçtim..ilk gün biraz şarj konusnda sıkıntı yaşadım ancak düzeldi.şöyleki şarjı sağlıklı algılamdığı ve aniden boşaldığına şahit oldum..ısınma problemi ile birlikte ilk güncellemeden hemn sonra oldu fakat sonra düzeldi bir dahada bu sorunla karşılaşmadım.bende arka planda çalışan birkaç programı durdurudum örnek hava durumu widget'i vs. yüklediğim programlar genellikle navigasyon ve harita uygulamaları ve birkaç oyun..ayrıca çeşitli birim dönüştürücüler vs..çoğu sıklıkla kullandığım araçlar.bu haliyle ram yaklaşık 500-600 ve 700 civarı kullanımda görünüyor..telefonu 3 günde bir yeniden başlatıyorum..nedenine gelince ram kullanımı 400'e kadar düşüyor yeniden başlatma sonrası..şarj kullanımı ise kişiden kişye değişir fikrindeyim..nedeni her uygulama farklı miktarda enerji tüketiyor.örnek google earth kullandığımda ekranın çok ısındığını görüyorum aynı oranda şarj su gibi akıyor sanki..ayrıca veri alımnı açtığımda kullandığım internetin şarj tüketimi ile wifi'den kullandığım şarj tüketimi arasında çok fark var..wifi çok daha az şarj tüketiyor..veri bağlantısı şebekenin edge,3g vs çekim gücüne göre sürekli sinyal arama kargaşasından yada başka nedenden dolayı çok daha şarj tüketiyor..ayrıca sosyal ağlar e-mail sürekli açık ve aktif kullanıyorum..bunun yanında internetinide aktif kullanıyorum..bu şekilde telefon konuşmalarınıda sıklıkla kullandığım için bana ortalama 3-4 saat gibi bir şarj süresi kullanabiliyorum..ortalama günde 3-4 defa şarja takıyorum..şarjın ilk kullanımı meselesine gelince ilk aldığımda zaten yüzde 50 lerde idi.tam şarj yapıp kullanmaya başladım..sonrasında bittikçe doldurdum..hiç tam kapanmadı..sadece 4.1.1 güncelemesi sonrası şarj yüzde 16 gösterdiği halde 1 dakika içinde kendi kendine kapandı ve şarj olaması epeyce sürmüştü..onun dışında şarj süresi şu an için normal..ve dediğim gibi telefonu hem görüşme hem uygulama anlamında hiç boşta kalmadığını düşünecek kadar yoğun kullanıyorum..tabi bazı günler hafta sonları kullanım azalıyor..bu zamanlarda akşama kadar şarjın gittiğine şahit oldum..fakat 24 saat gittiğini henüz göremedim..böyle bir tecrübem olmadı.:)) ancak yinede şunu söyleyeyim telefonla birkaç görüşme dışında birkaç dakika internet falan kullansam belki 1.5 günü bulabilir..root konusuna gelirsek..ben yüklediğim uygulamaları ayarları vs. göze alıp aynı zahmete girmeye hiç niyetim yok..ne zaman güncelleme gelirse o zaman kies üzerinden veya wifi ile güncelllerim..bunun dışında bana göre telefonun en büyük sorunu yine tasarım..elden kolay kaycak bir yapısı var..tutması zor..bunun için yan sanayi üreticileri birçok seçenekle piyasaya ürürün üstüne ürün çıkarmakta.ben flip cover yandan açılır kılıf kullanıyorum..bunun görüşme esnasında zorluğu yok tek zorluk kamera ile resim çekerken..onuda sık kullanmıyorum zaten..ayrıca s3 resim konusunda çok geride diyebilirim.. video çekimleri iyi ancak bu telefon ile güzel resimler almak nerdeyse imkansız..tabi bu yorumumu beğenmeyenler olacaktır..ancak birçok şekilde denedim sonuç hep aynı..uygulama konusuna gelirsek o sizin işiniz hobileriniz nedir onunla ilgili olsa gerek..ben haritacıyım o nedenle daha çok yer belirleme koordinat vs. uygulamaları çeşitli hesap uygulamalarını kullanıyorum..bunların yanında el feneri gibi günlük pratikte kullanılacak bazı uygulamalarda yüklü..ayrıca finans programları vs hobi ve amatör olarak ilgilendiğim için yüklü..ayrıca bir resim işleme programı ofis vs programları gibi..ofis programı olarak kendi ofis programı yanında üzretsiz olarak sunulan kingsoft office programı notlarımı alıp kaydetmek için yeterli oluyor..bazan arazide not alıp e-mail olarak atmam gerekiyor..bunları bu program ile hallediyorum..benim için en büyük sorun şimdilik şarj meslesi..aslında bunun için birçok alternatif var..ben şimdilik yedek orjinal batarya kullanıyorum..ancak şu 4100 mah olan kabaca bataryaları da demek isterim..belki kısa bir süre içinde alabilirm..ancak bunların telefona sabit olarak takılanını değil üsb kablo aracılığı ile kullanılanını tercih edeceğim..nedeni telefonun ince zarif yapısının bozulmasını istemeyişimdir..herkese iyi geceler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar dedıgınız herseyı yaptım ama malesef olmadı .s

bana sorar iseniz sorun telefonda değil..tamamen bilgisayarınz ile ilgili..

bır cook pc de denedım sonuc aynı .

aklıma başkada birşey gelmiyor..ayarlarını tekrar kurcalayın bağlantı modu vs..

baglantı moduna gırmıyor kı zaten . usb kablosunu taktıgım zaman sankı prızdekı gıbı sarj oldugunu gosterıyo pıl kısmına gırıyorum usb den sarj oluyor dıo.

farklı bir kablo ile denedinmi ?

evet abimde wave 2 war onunkisi her sekil baglaniyor .

şimdi şunu merak ediyorum..bilgisayarda kies yüklü abin wave 2 ile bağlanıyor ve kendi orjinal kablosu..siz s3 ve orjinal kablo ile bağlanamıyorsunuz..
    peki
    1-abinizin wave 2 kablosunu sizin s3 'e takıp bağlanmayı denedinizmi ? denediyseniz sonuç nedir..s3 wave 2 kablosu ile bağlanabiliyormu?
    2-ikinci sorum ise wave 2 kablosu ilede s3'ü bağlayamadığınızı varsayarak soruyorum..s3 bağlı iken bilgisayarın aygıt yöneticisinde açık olan bir tık yada ünlem işareti olan bir tık mevcutmu ?
    3-sizin telefon takıldığında aygıt yükleniyor diye bir uyarı geliyormu..ama bunu abinizin wave 2 kablosunu deneyerek yapın..

1. evet denedım sonuc aynı .
    2.hayır hıc bısey qelmıyoru aygıt yonetıcısınden.
    3.hayır aygıt yuklenıyor dıye bıseyde gelmyor .

aklıma başkada aklıma birşey gelmiyor.

• metin110 kardeşim alıntı yapamadım iki yazı da uzundu. Yazdıkların için teşekkür ederim. 18 saat olmuş şarjım 22 ben halime sukredeyim :). Yedek batarya demişsin orjinal batarya çıkarttı samsung 3000 lik bir bak derim. Sana da hayırlı geceler

• quote:

quote:

Merhabalar,

Ben de artık bir S3 sahibiyim. Cihazımı Bayrampaşa Forum İstanbul Samsung bayiinden aldım. Ellerinde 20 tane var idi ve gelene satıyorlardı. Her ne kadar önceden isim verenler olmuşsa da gelen alıyor idi. Henüz açmadım eve yeni geldim. Deneyimlerimi yazarım..

Alıntıları Göster
    *#*#4636#*#* Kullanıcı istatistikleri ve telefon bilgileri . Bu kod çalışmıyor bilginize. Ya da deneyen varsa pm atsın :)

• Arkadaslar bu vatan bilgisayar neden bu kadar ariza? Gecen hafta %29 indirimle 1514 tl olan s3 simdi %30 indirimle 1700 Tl neden benim alacagim hafta boyle bir sey oldu ki simdi? Vatan sacmalamaya devam ediyor

• quote:

quote:

Merhabalar,

Alıntıları Göster
    *#12580*369# Yazılım ve donanım hakkında bilgiler
    #*#8377466# Yazılım ve Donanım versiyonları

Bunlarda çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutebahhir

Alıntıları Göster
    SAMSUNG i9300 Galaxy S3 UYGUN Odin Versiyonu
  • ayarlar durduruldu sorunu karsilasan ve cozumunu bilen var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkumut

ayarlar durduruldu sorunu karsilasan ve cozumunu bilen var mi ?
    Arkadaşlar hiç tecrübem olmamasına ve acemi olmama rağmen bugün root'ladım telefonu internetteki dökümanlara bakarak. Sırf adfree denen reklam engelleme uygulamasını kurabilmek için. O da işime yaramadı açıkçası. Şuan için telefonun root'lu olmasının bir avantajı kalmadı benim için. 4.1.2'yi odin ile yüklemiştim birkaç gün önce çok da memnunum, custom rom'a falan da ihtiyaç duymadım henüz gayet güzel ve şık 4.1.2 benim için.

Acaba telefonun root'lu olarak durmasının bir sakıncası var mı ? Eğer varsa root işlemini geri alma imkanım var mı ? Henüz bir dezavantajı olmadı benim için ama farkında olmadığım sorunlar çıkartmıyordur umarım. Bunları hiç düşünmeden giriştim root işlemine, şimdi kafamda soru işaretleri oluştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Arkadaşlar hiç tecrübem olmamasına ve acemi olmama rağmen bugün root'ladım telefonu internetteki dökümanlara bakarak. Sırf adfree denen reklam engelleme uygulamasını kurabilmek için. O da işime yaramadı açıkçası. Şuan için telefonun root'lu olmasının bir avantajı kalmadı benim için. 4.1.2'yi odin ile yüklemiştim birkaç gün önce çok da memnunum, custom rom'a falan da ihtiyaç duymadım henüz gayet güzel ve şık 4.1.2 benim için.

Acaba telefonun root'lu olarak durmasının bir sakıncası var mı ? Eğer varsa root işlemini geri alma imkanım var mı ? Henüz bir dezavantajı olmadı benim için ama farkında olmadığım sorunlar çıkartmıyordur umarım. Bunları hiç düşünmeden giriştim root işlemine, şimdi kafamda soru işaretleri oluştu.

Zarari olmaz ama kaldirmak istiyorum dersen yine ayni sekilde 4.1.2 yi yuklersen root silinmis olur

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Zarari olmaz ama kaldirmak istiyorum dersen yine ayni sekilde 4.1.2 yi yuklersen root silinmis olur

Zaten garantisi yok, madem zararı da dokunmaz böyle kalsın öyleyse :) Çok teşekkür ederim.

• quote:

Bende senin gibi meraktan rootla başladım.Şu anda telefonda aynı anda 2 rom birden kullanmaya kadar geliştirdim.
    S3 ü bilgisayar gibi düşünün.Özelliklerini kapasitesini kullanmak sizin elinizde.Mesela ses düzeyi standart %40 da ama ben %60 çıkardım.Keyifle müzik dinliyorum.
    Merak ettiğim yeni çıkan custom rom ları 2.rom olarak yükleyip deniyorum vs...

Bence rootun keyfini çıkar.

SAMSUNG Galaxy S3 i9300 Root geri almak için;
    Cihazlarda root yapıldığında sayac 1 atar.Her işlemde bu artar.Root geri alıp garanti kapsamına sokmak için 1 kaç adım var;
    1 - Siyah kernel yüklemeniz gerekiyor.
    Ardından TriangleAway v1.50 ve üstü ile sayacı sıfırlayıp odinle güncel stock rom ve kernel yükleyerek garanti kapsamına geri alabilirsiniz.
    Bu kadar...

Bu arada sadece root yapmak tek başına bir anlam ifade etmez.Supersu yu yuklemen lazım ki root gerektiren uygulamalara supersu ile izin verip tam anlamıyla randıman alabilesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 29 Aralık 2012; 2:30:43 >

• 
Sayfa: önceki 14351436143714381439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.