Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!) (1438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67.871
Cevap
413
Favori
2.568.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14361437143814391440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaMoVe

quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Arkadaşlar hiç tecrübem olmamasına ve acemi olmama rağmen bugün root'ladım telefonu internetteki dökümanlara bakarak. Sırf adfree denen reklam engelleme uygulamasını kurabilmek için. O da işime yaramadı açıkçası. Şuan için telefonun root'lu olmasının bir avantajı kalmadı benim için. 4.1.2'yi odin ile yüklemiştim birkaç gün önce çok da memnunum, custom rom'a falan da ihtiyaç duymadım henüz gayet güzel ve şık 4.1.2 benim için.

Acaba telefonun root'lu olarak durmasının bir sakıncası var mı ? Eğer varsa root işlemini geri alma imkanım var mı ? Henüz bir dezavantajı olmadı benim için ama farkında olmadığım sorunlar çıkartmıyordur umarım. Bunları hiç düşünmeden giriştim root işlemine, şimdi kafamda soru işaretleri oluştu.

Bende senin gibi meraktan rootla başladım.Şu anda telefonda aynı anda 2 rom birden kullanmaya kadar geliştirdim.
    S3 ü bilgisayar gibi düşünün.Özelliklerini kapasitesini kullanmak sizin elinizde.Mesela ses düzeyi standart %40 da ama ben %60 çıkardım.Keyifle müzik dinliyorum.
    Merak ettiğim yeni çıkan custom rom ları 2.rom olarak yükleyip deniyorum vs...
    Bence rootun keyfini çıkar.

Bu arada sadece root yapmak tek başına bir anlam ifade etmez.Supersu yu yuklemen lazım ki root gerektiren uygulamalara supersu ile izin verip tam anlamıyla randıman alabilesin.

Root yaptığımda Supersu ve CWM adlı iki uygulama otomatikman yüklendi sanıyorum. Bahsettiğim gibi Adfree denen uygulamayı kurmak için yapmıştım Root işlemini ama uygulama işime yaramadı. Acaba sizin önereceğiniz bir reklam uygulama programı var mı ?

Ben de telefonu aldığımdan beri forumlardan, inceleme videolarından kopamıyorum. Fazlaca bir merakım var zaten. Tüm fonksiyonlarını sonuna kadar kullanmış hissetmeliyim kendimi :) İki gün önce Odin ile 4.1.2 sürümünü yükledim ve çok çok beğendim. Şuanda custom rom'lar içinden bundan daha güzel olabilecek birtane var mı acaba ?

Bir de bu custom rom'lar var olan fonksiyonları mı geliştiriyor yoksa bambaşka şeyler mi geliyor. Örneğin bu 4.1.2 'deki multiwindow fonksiyonu güncel custom rom'ların hepsinde var mıdır ? Kısacası custom rom'lar her açıdan daha mı iyidir ?

Hazır telefonu rootlamışken şunları şunları yap diyeceğiniz öneriler var mı ?

Çok şey sordum ama cevaplayabilirseniz çok sevinirim, çok teşekkürler cevabınız için de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 29 Aralık 2012; 2:31:56 >

• Editlenmiş romlardır adı üstünde custom romlar...

Bazı romlarda özellikler azaltılarak ram ve pil ömrü dostu romlar ortaya çıkmıştır.Temalar editlenmiş olabilir vs.
    Mesela dün paranoidandroid i9300-2.54-09NOV2012 kurdum.160 mb lık 4.1.2 jb rom.Bu romda inanılmaz hızlı bir rom 4.1.2 jb romun editlenmiş hali.Ama bazı şeylerden feragat edilmiş.
    google play yok hesap senk yapacak hesap ekleyemiyorsunuz.stock rom uygulamalrı yok mesela.
    Rehber yok,dosyalarim yok,ana ekran sabit.Menude klasor olusturulamiyor.Uygulamalarin 1i 1 yerde.Bazi uygulamalar calismiyor.Hesap senk vs unutun.gmail vs yuklenmiyor.
    Bu tür şeyler bu en sade rom misal.

Şu anda stock roma en yakın rom olarak

Wanam Jelly Bean 4.1.2 rom dur.
    xdafileserver.nl
    xdafileserver.nl - Xda developers Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://xdafileserver.nl/index.php?dir=Samsung%2FGalaxy+S+III%2FCUSTOM+ROMS%2Fwanamlite%2FXXELL5

Ad block önerisi olarak;

Ad block Plus
    blockplus.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5hZGJsb2NrcGx1cy5hbmRyb2lkIl0.
    AdAway

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 29 Aralık 2012; 2:43:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Editlenmiş romlardır adı üstünde custom romlar...

Bazı romlarda özellikler azaltılarak ram ve pil ömrü dostu romlar ortaya çıkmıştır.Temalar editlenmiş olabilir vs.
    Mesela dün paranoidandroid i9300-2.54-09NOV2012 kurdum.160 mb lık 4.1.2 jb rom.Bu romda inanılmaz hızlı bir rom 4.1.2 jb romun editlenmiş hali.Ama bazı şeylerden feragat edilmiş.
    google play yok hesap senk yapacak hesap ekleyemiyorsunuz.stock rom uygulamalrı yok mesela.
    Rehber yok,dosyalarim yok,ana ekran sabit.Menude klasor olusturulamiyor.Uygulamalarin 1i 1 yerde.Bazi uygulamalar calismiyor.Hesap senk vs unutun.gmail vs yuklenmiyor.
    Bu tür şeyler bu en sade rom misal.

Şu anda stock roma en yakın rom olarak

Wanam Jelly Bean 4.1.2 rom dur.
    http://xdafileserver.nl/index.php?dir=Samsung%2FGalaxy+S+III%2FCUSTOM+ROMS%2Fwanamlite%2FXXELL5

Ad block önerisi olarak;

Ad block Plus
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ad blockplus.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5hZGJsb2NrcGx1cy5hbmRyb2lkIl0.
    AdAway
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adaway&feature=search_result

Merakımdan soruyorum siz hangi romu kullanıyorsunuz örneğin ve stock rom'dan fazlası ne acaba ?

Siz de kullanıyor musunuz bilmiyorum ama bu reklam önleyicilerden ben verim alamıyorum sanırım. Mackolik uygulamasındaki reklamlardan bile kurtaramadım telefonu bir türlü çok sinirimi bozuyorlar. Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba anlamadım gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_
    Siz de kullanıyor musunuz bilmiyorum ama bu reklam önleyicilerden ben verim alamıyorum sanırım. Mackolik uygulamasındaki reklamlardan bile kurtaramadım telefonu bir türlü çok sinirimi bozuyorlar. Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba anlamadım gitti.

Rom olayını şöyle söyliyim windows 7 yda xp düşünün nasıl bunların oynanmış versiyonları var, işte custom romlarda 1 nevi android linux versiyonun oynanmış romları.
    Bazı uygulmalar var bazıları yok.Kamera ve fotoğraf özellikleri değişiktir.Note 2 özellikleri vardır vs.Bu romları deneyerek ihtiyacınıza yada zevkinize hitap edeni seçerek kullanabilirsiniz.
    Telefonda 2 rom yüklü.1 pcde hem w7 hem xp olması gibi...
    1.rom stock rom 2. de ise şuanda wanam var.Ama 2 saat öncesine kadar AnonoRom v19 XXELL5 Jelly Bean 4.1.2 kuruluydu...

Ad Blok gibi uygulamalar, uygulamalara entegre reklamlamlarin gorunmesini degil tiklandiginda yonlendirme ozelliklerini pasif hale getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 29 Aralık 2012; 5:03:19 >

• dün çöken telefonumu bin takla atmama rağmen uyandıramadım. 3 parça 4.0.4 romu pitle birlikte kurdum. bir kaç kere denedim olmadı. daha önce galaxy s ile bu şekilde bir kaç kez karşılaşmıştım ama hep çözmüştüm. s3 te nedense çözemedim. artık recovery menüye de girmiyor, sadece downloada giriyor. neyse bugn artık servis yolu göründü. bootloaderlerde de sorun var sanırım, ama onunla ilgili çok bilgi bulamadım. diğer amerika modelleriyle ilgili yazılar var ama biizmkinin yok.
  • Arkadaşlar merhaba
    Dün telefonumu şarja taktım ve sabaha çalışmaz halde aldım. Telefonumu yurt dışından almışdım acaba türkiyede garantiye dahil edilebilir mi bu konuda bilgisi olan veya daha önce başına bu tip bir olay gelen arkadaşlaşımız yardımcı olursa sevinirim. Sanırım bu S3 lerin bir süre sonra elde kalma olayıda doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaserkan

Arkadaşlar merhaba
    Dün telefonumu şarja taktım ve sabaha çalışmaz halde aldım. Telefonumu yurt dışından almışdım acaba türkiyede garantiye dahil edilebilir mi bu konuda bilgisi olan veya daha önce başına bu tip bir olay gelen arkadaşlaşımız yardımcı olursa sevinirim. Sanırım bu S3 lerin bir süre sonra elde kalma olayıda doğru

S3 lerin elde kalma olayi diye birsey yok resmen element uyduruyor insanlar bence sansini dene yurt disi cihazlarin 1 yil uluslararasi garantisi oluyor en azindan sans denemekte fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 aydir kullaniyorum elde kalma gibi bir sorun yasamadim ha sunu demek istediyseniz

"elinizden dusuremiyorsunuz"

Evet buna katiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: verox

Arkadaslar telefonumu sorgulattigimda aldigim mesaj budur:
    KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI. Geçici süre ile eşleştirme (turist vb.) yapılmıştır.Gecici sure ne kadardir acaba.(Bu arada telefonum ingiliz uyruklu arkadasimin ustune yaptirmistik malum pasaport yoktu ve yeni bir hat verdiler onun ismine kendi numarami da kullanamiyorum)
    Simdi telefon kayitli mi kayitli degil mi?
    *2.nci sorum su ben kendi hattimi numarami ne zaman kullanabilirim veya telefonumu ne zaman satabilirim?(Lutfen klon imei yapin demeyin onunla ugrasamam.)Illaki bunun bir alternatifi vardir.
    Lutfen cevaplarsaniz sevinirim.

telefonun kapanabilir kayıt dışı bi pasapor bulup işletmen lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vacca

ya arkadaşlar bende aldım ta telefon hayal kırıklığı oldu biraz.Birkaç sorum var ;
    1- Jelly Bean 4.1.2 mevcut; rehbere girerken ve mesajları yani bulutçuları kaydırınca hızlıca kasıyor
    2- Amoled ekranda sanırım gecelere siyah leke sorunu var ( sanırım bi tek ben yaşıyorum)

leke sorunu kafamı karıştırdı.Amoled ekrana yönelik hevesimi kırdı.Kız arkadaşıma s3 mini alacaktım vazgeçtim.Garantiye bu zamanlarda vermek de istemiyorum garip bir yerden garantili Doğanlar diye ne yapayım?

1- gayet normaldir. İsterseniz wipe yapın. Kullandığımız cihazları küçük bilgisayarlar olarak düşünebilirsiniz. Nasıl her bilgisayarda çeşitli sıkıntılar olabiliyorsa bu cihazlarda da olması normaldir. Telefonunuzdan soğumanız için bir sebep yok. Tadını çıkara çıkara kullanın. Ufak şeylere takılmayın.
    2- amoled ekranda siyah leke sorununun olmadığı cihaz sayısı çok azdır. Sadece geceleri siyah bir fontta fark edebilirsiniz. Mükemmel görüntünün bedeli olarak bakıyorum bu olaya...

• arkadaslar benım telefon usb den baglantıyı gormuyor 4.1.1 guncellemesınden sonra . sımdı denemek ıcın 4.1.2 rom odın ile yuklemek ıstıyorum acaba ıcınde en ıyısı olan bı rom onerınız varmı yada hepsı aynımı ? Lınk verebılcek.
  • Geçenlerde telefonu laminant ustune cebime koyarken düşünmüştüm diye yazmıştım. Dun de cebime koyarken düşürdüm ama bu ddefa fayans uzerine dustu. Ekranı kırıldı diye çok korkmustum ama çizik bile olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: kayaserkan

Arkadaşlar merhaba

Telefonu download moduna alabiliyor musunuz ? (Telefon kapaliyken home tusu kilit tusu ve ses kapama tuslarina ayni anda basili tutun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 29 Aralık 2012; 11:35:28 >
  • şu ekrandaki boş kısımda aslında uygulama var ama ekrana koyduktan bir süre sonra görünmez oluyor. Ana ekranı sildim, başka sayfaları ana ekran yaptım, yuerlerini değiştirdim ama sorun devam ediyor. Bu problemle karşılaşan varmı ?

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahatbek

quote:

Orijinalden alıntı: 34istanbul34

quote:

Orijinalden alıntı: 34istanbul34

Telefon hafızasına 500 mb boş alan olmasına rağmen marketten 15 mb lik uygulama bile yukleyemiyorum. Fikri olan var mı? Veya böyle bir Sorunla karşılaşan

Yardım lütfen

Lucky patcher veya benzeri 3. Parti uygulamaları yüklemişsen bu durum olabilir. Ayarlar- uygulama kısmından market verilerini sil. Root lu ise Cache ve Dalvic wipe yap, çözülür.

Dediginiz 3. Parti uygulamalar yok. Rootlu değil cihaz. Market verilerini sildim fakat değişen bişey olmadı şuan cihazda 600 mb kadar boş yer var fakat marketten bir Angry birds bile yukleyemiyorum

• YeniÇarşim- DubaiBilişim'den Siyah s3 alarak bende kervana katıldım. 369 + 1 oldu

Ürün jelatinli bandrolleri yırtıksız şekilde geldi. Hiç bir eksik yok
    İthalat yoluyla kayıtlı cihaz olarak geçiyo İmei de

Note2 ile arasında uzunca zaman git gel yaşadım ama boyutlarından dolayı s3 aldm. Bazı anlarda bu bile büyük geliyo. Note 2 almamakla pişmanlık yaşamıyorum suan. Sadece 1 gb ramin vermiş olduğu huzursuzluk var. onda da sorun yaşamayız diye umut ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinandferdi

quote:

Orijinalden alıntı: srdrxx

merhaba. arama kaydında mesajlar da görünüyor. görüntüleme seçeneklerinden 'tüm aramalar' ı seçiyorum. sadece aramalar görünüyor. sonra çıkıp geri girince tekrar tüm arama ve mesaj kaydı görünüyor. bu ayarı kalıcı yapmanın yolu nedir? cevap aradım ama bulamadım. teşekkürler.

Arkadaşlar, srdrxx arkadaşın belirttiği sorunu ben de soracaktım. Arama Kaydı'nda, gelen bütün mesajlar da yer alıyor. Seçeneklerden sadece "tüm aramalar"ı seçtiğimde sadece yapılan arama kayıtlarını görüyorum. Ama bu ekrandan çıkıp tekrar girdiğimde yine mesajlar da dahil diğer aramalar listede yer alıyor. Seçeneklerde yer alan sadece"tüm aramaları" kalıcı hale nasıl getiririz? Bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..

bi cevap bulabildin mi kardeş? ben hala bulamadım

• Arkadaşlar artık ben de galaxy s3 sahibi oldum beyaz 16 gb modeli kullanıcı listesine ekleyebilirsiniz

• mesaj uzunluğu 3 mesajı geçince mms e dönüşme sorununun bir çözümü var mıdır? root moot olmadan
  • Bu s3lerin kapanip bidaha acilmama problemine hic inanmiyorum ama hocam bence samsung boyle bir iddia icin aciklama yapabilir bizimde icimiz rahatlar.

• 
Sayfa: önceki 14361437143814391440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.