Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!) (1435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.871
Cevap
413
Favori
2.568.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14331434143514361437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

çok fazla umudum yok açıkçası ama h.sonu gelse bari.

Almanya'ya da gelmedi henüz, sanırım imaj açısından daha az etkilenecegi ülkelere öncelik veriyorlar bir sorun olması ihtimali için.

Almanya için bir iki sürüm çıktı diye biliyorum ben Kies ile kontrol ettin mi üstadım..

An itibari ile 2-3 güncelleme daha eklendi.. TR de gelir sanırım bunlarla beraber..

Nasil bir olaysa bazi operatörlerde(taninmamis operatörler) güncelleme oluyor ama bende daha tik yok(operatör T-Mobile). Kies ile yapmayacagim cünkü ne zaman Kies kullanmaya baslasam binbir sorun cikariyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Nasil bir olaysa bazi operatörlerde(taninmamis operatörler) güncelleme oluyor ama bende daha tik yok(operatör T-Mobile). Kies ile yapmayacagim cünkü ne zaman Kies kullanmaya baslasam binbir sorun cikariyor

Vodafone için gelmişti yanlış bilmiyorsam.. evet kies başlı başına problem zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

Ustadlar almanya romunu indirip kurdum ama her teli kapatip acmamda kenardaki multi window çubuğu kayboluyor ustteki bildirim ekranindan coklu pencere secenegini kapatip acmam gerekiyor. Sizde de oyle mi

Bende ingiltere romu yukledim de herhalde o sorun sadece sende degil bende de var wipe yapayim dedim o yuzden sonradan vazgectim.
    O ozelligi de ara sira kullanirim artik bazen bazi durumlarda sanki ekrani engelliyormus gibi geldi bana boyle gider ama telefon harbi ucmus sarj olayi duzelmis en cok ona sevindim multiwindow olayi hikaye.
    Bide rehber hala cok gec aciliyor oda bi guncelleme ile duzelir artik herhalde
    Paper artist diye resim programi gelmis oda guzel play store da bunun gibi program parali galeri degismis birde sekil olmus yani
    Edit:bildirim cubugu istege bagli degistirebilir ve bir suru farkli ikonlar gelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verox -- 28 Aralık 2012; 16:56:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: verox

quote:

Ustadlar almanya romunu indirip kurdum ama her teli kapatip acmamda kenardaki multi window çubuğu kayboluyor ustteki bildirim ekranindan coklu pencere secenegini kapatip acmam gerekiyor. Sizde de oyle mi

Bende ingiltere romu yukledim de herhalde o sorun sadece sende degil bende de var wipe yapayim dedim o yuzden sonradan vazgectim.
    O ozelligi de ara sira kullanirim artik bazen bazi durumlarda sanki ekrani engelliyormus gibi geldi bana boyle gider ama telefon harbi ucmus sarj olayi duzelmis en cok ona sevindim multiwindow olayi hikaye.
    Paper artist diye resim programi gelmis oda guzel play store da bunun gibi program parali galeri degismis birde sekil olmus yani

Yukardan acmaya gerek yok geri tusuna basili tutmak yeterli ve multiwindow gayet basarili zaten adam gibi multitasking yok androidde en azindan ise yarar birsey multiwindow

• quote:

Orijinalden alıntı: verox

quote:

Edit:bildirim cubugu istege bagli degistirebilir ve bir suru farkli ikonlar gelmis

Alıntıları Göster
    Banada dün geldi 4.1.2 wi-fi ile güncelledim. Telefonu kipa'dan (ankara) almıştım : türkiye sürümü değilse hangi sürüm geldi acaba ? bunu öğrenmenin bir yolunu bilen yokmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SAITAMA

quote:

Orijinalden alıntı: Hamzaberk

Merhabalar,

Ben de artık bir S3 sahibiyim. Cihazımı Bayrampaşa Forum İstanbul Samsung bayiinden aldım. Ellerinde 20 tane var idi ve gelene satıyorlardı. Her ne kadar önceden isim verenler olmuşsa da gelen alıyor idi. Henüz açmadım eve yeni geldim. Deneyimlerimi yazarım..

hayırlı olsun, sakıncası yoksa kaça aldınız cihazı?

Alıntıları Göster
    3 haftadır elimden düşmüyor telefon şu anda tek sorunum IMEI sorunu.Onu da teknik servisten yeni IMEI almayı düşünüyorum,telefonu rootlayıp rom atabilmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: The King In The North

3 haftadır elimden düşmüyor telefon şu anda tek sorunum IMEI sorunu.Onu da teknik servisten yeni IMEI almayı düşünüyorum,telefonu rootlayıp rom atabilmek için.

Alıntıları Göster
    Bu yeni güncelleme için neden bu kadar sabırsızsınız arkadaşlar.4.1.2 de ne gibi yenilikler düzenlemeler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.can.tas

Bu yeni güncelleme için neden bu kadar sabırsızsınız arkadaşlar.4.1.2 de ne gibi yenilikler düzenlemeler var?

Alıntıları Göster
    Bir an için aklıma sabırsızlıkla 4.1.1 i beklediğimiz zamanlar geldi Şimdide 4.1.2. yi bekliyoruz. Sırada nevar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit.

Bir an için aklıma sabırsızlıkla 4.1.1 i beklediğimiz zamanlar geldi Şimdide 4.1.2. yi bekliyoruz. Sırada nevar acaba

Alıntıları Göster
    beyler 2. el kaça kdar alınmalı sizce ?
    piyasası nedir nelere dikkat edilmesi gerekir alırken ?

• beyler ben bu akilli telefon olayini cozemedim daha bb den sonra s3 ucak gibi geldi.

sanirim benim tel root lu. root nedir. aldik ama kotumu ettik.

jb 4.1.1 yuklu ayrica emei nosu falan herseyi dogru.
    versiyon yukseltmek icin hangi uygulamalari yapiyoruz sirasiyla saglikli bi sekilde. beni bilgilendirirseni sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

Onceki surume gore cok daha stabil ve kullanisli extra ozellikler ile cok farki var en onemli yeniliklerden biri multiwindow ozelligi coklu pencere yani iki uygulamayi birden kullanabilme bence cok guzel bir yenilik fark yaratiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

beyler ben bu akilli telefon olayini cozemedim daha bb den sonra s3 ucak gibi geldi.

versiyon yukseltmek icin hangi uygulamalari yapiyoruz sirasiyla saglikli bi sekilde. beni bilgilendirirseni sevinirim

Cihaziniz hayirli olsun iyi gunlerde kullanin root ve versiyon yukseltme ile ilgili tum bilgilere bu linkten ulasabilirsiniz..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65365278

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

beyler ben bu akilli telefon olayini cozemedim daha bb den sonra s3 ucak gibi geldi.

Cihaziniz hayirli olsun iyi gunlerde kullanin root ve versiyon yukseltme ile ilgili tum bilgilere bu linkten ulasabilirsiniz..

eyvallah hocam sagolasin. bu konuyu gormemistim tesekkuler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 28 Aralık 2012; 18:05:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Android 4.1.2 Samsung Premium Suite videosu... part 1 ve part 2

Yeni surumdeki farklari izleyin kendiniz gorun...

http://www.youtube.com/watch?v=6aM7kQ7sCRE&feature=youtube_gdata_player

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

eyvallah hocam sagolasin. bu konuyu gormemistim tesekkuler

Alıntıları Göster
    arkadaslar bana türkiye kies üzerinden gelen orjınal turkıye rom'u 4.1.1 lazım nerden bulabılırım acaba ? .s

• quote:

Orijinalden alıntı: The King In The North

Imei sorunu nasıl oluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ressamkral

arkadaslar bana türkiye kies üzerinden gelen orjınal turkıye rom'u 4.1.1 lazım nerden bulabılırım acaba ? .s

Internere s3 4.1.1 turkey yazin cikacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

quote:

quote:

Arkadaşlar basit bir soru olacak sanırım ama bulamadım bir türlü, kameranın deklanşör sesini kapatamıyor muyuz acaba ? Çıkırt sesi gelmesin istiyorum çekerken :)

Bi söyleyiverin ve dostlar.

Rootlu değilse kapatamazsın...

Root'luysa ne yapmak gerek hocam ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bazen telefonun kilidini açıyorum direk açtığımda svoice açılıyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

arkadaşlar bazen telefonun kilidini açıyorum direk açtığımda svoice açılıyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim ?

Alıntıları Göster
    arkadaslar sızın telefonlarda *#1234# yapınca version numarasında ne yazıyor bende

AP I9300XXDLJ1
    CP I9300XXDLID
    CSC I93000JVDLJ1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressamkral

arkadaslar sızın telefonlarda *#1234# yapınca version numarasında ne yazıyor bende

AP I9300XXDLJ1
    CP I9300XXDLID
    CSC I93000JVDLJ1

benimki de bu şekilde
  • 
Sayfa: önceki 14331434143514361437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.