Şimdi Ara

Galaxy S3 4.2.2 GÜNCELLEME SORUNU (NAND WRİTE START)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
7.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce 2. el olarak aldığım ve 2 kere sorunsuz şekilde gerek kies gerekse odin ile güncellediğim telefonumu 4.2.2 sürümüne ne yaptıysam yükseltemedim.Daha önceden rootladım ama şuan rootlu değil elefona hard reset attım recover mode ilede reset attım kısacası root yok telefonda.Öncelikle usb kablo "Galaxy S2" kablosu kies ile güncellediğim zaman "İNDİRME MODUNA GEÇİLEMEDİ DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ" uyarısı alıyorum.Odin ile güncellediğimde ise "NAND WRİTE START" yazısı çıkıyor,telefondaki bar anında doluyor ve öylece kalıyor.LÜTFEN FOTOĞRAFLARA BAKARAK BİR YARDIMCI OLUN ARTIK USANDIM !

    ODİN EKRANI :
     Galaxy S3 4.2.2 GÜNCELLEME SORUNU (NAND WRİTE START)

    TELEFON BİLGİLERİ :
     Galaxy S3 4.2.2 GÜNCELLEME SORUNU (NAND WRİTE START)

    TELEFON EKRANI :
     Galaxy S3 4.2.2 GÜNCELLEME SORUNU (NAND WRİTE START)







  • ismuail kullanıcısına yanıt
    sızıntı 4.2.2 yimi yüklemeye çalışıyorsunuz?
  • Henüz resmi 4.2.2 çıkmadı. Muhtemelen sızıntı 4.2.2 deniyorsun.
    Ben yüklemiştim sızıntı 4.2.2'yi. Tavsiye etmem stabil değildi.
    Yakın zamanda 4.3 çıkacak zaten S3 ve S4 için onu bekle derim.
  • Sammobile'den indirdim sızıntımı oluyor ?

    @-forumber-
  • Resmi olmasa bile neden yüklenmiyor ? O zaman resmi sürüm çıkıncada aynı hatayı verme ihtimali yokmu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismuail

    Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce 2. el olarak aldığım ve 2 kere sorunsuz şekilde gerek kies gerekse odin ile güncellediğim telefonumu 4.2.2 sürümüne ne yaptıysam yükseltemedim.Daha önceden rootladım ama şuan rootlu değil elefona hard reset attım recover mode ilede reset attım kısacası root yok telefonda.Öncelikle usb kablo "Galaxy S2" kablosu kies ile güncellediğim zaman "İNDİRME MODUNA GEÇİLEMEDİ DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ" uyarısı alıyorum.Odin ile güncellediğimde ise "NAND WRİTE START" yazısı çıkıyor,telefondaki bar anında doluyor ve öylece kalıyor.LÜTFEN FOTOĞRAFLARA BAKARAK BİR YARDIMCI OLUN ARTIK USANDIM !

    ODİN EKRANI :
     Galaxy S3 4.2.2 GÜNCELLEME SORUNU (NAND WRİTE START)

    TELEFON BİLGİLERİ :
     Galaxy S3 4.2.2 GÜNCELLEME SORUNU (NAND WRİTE START)

    TELEFON EKRANI :
     Galaxy S3 4.2.2 GÜNCELLEME SORUNU (NAND WRİTE START)


    Odin ekranı senin görüntü ise, s3 e grand duos yazılımı yüklemeye çalışıyorsun. İyi ki becerememişsin telefon çöp olacakmış.

    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Grand Duos ne demek ? Ben sammobileden Turkiye için 4.2.2 güncellemesini indirmiştim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismuail

    Grand Duos ne demek ? Ben sammobileden Turkiye için 4.2.2 güncellemesini indirmiştim ?

    Odin ekranında pda kısmındaki dosya isminde yazılımın i9082 ye yani Grand duos a ait olduğu anlaşılıyor.

    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismuail kullanıcısına yanıt
    aydink_1903 iyi yakalamış. Başka bir telefona ait yazılımı yüklemeye çalışıyorsunuz.

    Galaxy S3 için resmi 4.2.2 sürümü çıkmadı. Sadece sızıntı olarak mevcut, ancak kararlı değil. Yüklemenizi tavsiye etmem. Ekim ayında resmi 4.3 çıkacak onu yüklersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 9 Eylül 2013; 19:51:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.