|
Galaxy S27 Ultra, UFS 5.0 depolama ile gelen ilk telefon olabilir
-
-
Samsung buna güldü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bataryayı yükseltemiyor samsung bunu en az 2 sene daha değiştirmez
_____________________________ -
Bi zahmet ilki yapabilsin zaten. Depeolama üretimi yapan kaç telefon firması var
-
Ufs 5 ama usb 2 ne anladım ben bu işten orta segment usb 3.2 gen 1 üst seğmentte de usb 3.2 gen 2 minimum standart olmalı
-
Peki kamera?
_____________________________ -
Bir de snapdragon işlemci koysalar direkt satın alırım, en az 5 sene kullanırım
-
Bataryayı itinayla 5000 mah olarak tutmaya devam etmeseler, 7000 mah yapsalar ve Dc dimming özelliği ekran panellerine gelse daha etkili olurdu. Çünkü ufs 5.0'ın son kullanıcıda bir karşılığı yok.
-
fanlar yüzünden 5 sene daha 5000 mah olur. s26 ultrada 2000 döngüden 1200'e düştü ömrü hala uzun õmürlülükten bahsediyorlar. maliyet yüzünden yapmıyor samsung. honor magic 8 proda bile 1600 döngü var silikon karbon olmasına rağmen. sanki samsung uzun ömürlülüğü takan bir şirket gibi davranıyorlar. yeni model çıkınca eski modellere bile güncellemeyi geç getiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
UFS 5 ile gelecek yığınla cihaz var, Samsung bu işin anca reklamını yapar sonra koymaz, müşterileri de bunu sorgulamaz zaten, geçiniz.
_____________________________ I don't want to believe, i want to know! -
Tüketicinin gerçek beklentileri:
7500+ mah silikon karbon batarya
100watt ve üzeri PD hızlı şarj
DC dimming veya yüksek pwm ekran
10bit renk derinliği
Yeni kamera sensörü
Samsung bu gerçek problemleri çözmediği sürece ne yapsa boş. Benim gözümde çöp.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
S27 serisini de bununla pazarlar artık. Ne kamera paketi yenilenmesi, ne batarya yükseltmesi, ne pwm'li 10 bit ekran, ne yüksek hızlı şarj... Hiçbirini güncelleme gibi bir dertleri yok!
-
Ve cok sevdigimiz yurdum insani o UFS 5.0 telefonlarini, USB 2 laptoplarina takip 8 MB/s ile yedeklerken, amma da hizliymis derler...
Telefonlarda bir fark olacaksa bu camera ile olmali, ironi yapmiyorum, kopyalama icin ortalama 8 MB/s yetiyor zaten, UFS 5'e gelene kadar cameralara dogru duzgun mercek koyun mercek!
Bu arada kopyalama hizlari lineer degildir, diyelim 100 tane resim var, tanesi 8MB olsun. toplam 800 MB olur. 100 saniyede kopyalar UFS 3 olan eski bir telefon mesela S22, ama S27 Ultra, UFS 5 ile belki 100 degil, 80 saniyede kopyalar. Yani cok da kafa takilacak bir durum degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 17 Nisan 2026; 20:52:18 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler