|
Bildirim
Tüketiciyi aptal yerine koyup yeni teknolojileri gıdım gıdım verdiği halde yerden mantar biter gibi sürekli telefon çıkartan şirketin sonunun hayırlı olmayacağını biliyoruz ama kendi düşen ağlamaz. |
S22'den beri aynı kamera. Hala satıyor olmaları bir mucize. Apple'ı geçtiler.
|
Henüz daha birşey belli değilken çıkan haberlere çok itimat etmemek lazım, neticede telefonun çıkışına aylar var, elbette samsung'un yaptıklarına bakılırsa yine benzer bir tercih yapabilirler :))
Samsung'un bazı sektörlerde tüketiciye güveni o derede kötü durumda ki ne versek alırla kafasını yaşıyorlar, hatta sektör geneli için tüketici öyle bir konumdaki umursanmaz nasılsa gelir alı eli mahkum şimdi almaz başka modelden satarım seneye makyaj yapar yine o modeli satabilirim kafasındalar.. Tüketici bilinçli olsa tüketim delisi olmasa elindeki telefonu bozulana kadar kullansa böyle firmalar görmeyiz.. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
_____________________________ |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 3 Temmuz 2025; 10:29:28 > |
|
|
O zaman biz de cihazımızı yenilemeyiz ya da başka markaya geçeriz olur biter. Sadece işlemci değişti diye telefon mu güncelleyelim? Rekabetçi olmazlarsa aşırı düşük satacaktır, Android tarafında marka bağlılığı daha düşük Apple gibi ne versek alırlar kafasına girerlerse yanılırlar. |