|
Bildirim

|
S21 Fe 2.Nesil Snapdragon işlemcili modelini kullanıyorum. 25W ile 70 Dk da şarj olması dışında telefondan çok memnunum. Özellikle tek el kullanıma uygun olduğu için S24 Fe yerine bunu tercih etmiştim. S25 Fe de 45W Hızlı şarj dışında hiçbir yenilik görmedim. 25W ile 45W arasında dolum süresi sıfırdan yüz'e totalde 15 dk fark ediyor sadece. Hiç İnovasyon yok bu Apple ve Samsung da, sadece yazılım ve kameraları kaliteli hepsi bu kadar. Tamam Müşteri hizmetlerinin de hakkını yemeyelim, Çinli markalara kıyasla çok çok iyiler. Ama!
Geçsene 7000 mAh Slikon karbon bataryaya Geçsene 100W hızlı şarja Geçsene Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye Geçsene minimum 256 GB hafızaya Kutu içeriğinin boş olmasını geçtim. Şu yazdığım 4 şeyi dikkate alsalar başka markaların yüzüne bakmaz kimse, Samsung kalite ama hep tersine iş görüyorlar. Muhtemelen bir sonraki telefonum Samsung olmayacak. Elimdeki telefon da aylık güncelleme aldığı için bozulana kadar kullanırım artık. Beni yükseltmeye teşvik edecek hiçbir yenilik göremedim. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Niye alınmasın ki? S24 fe var ben de gayet iyi. S25 fe üstüne koyarsa gayet alınabilir olur. Xiaomi honor yerine alınır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
S24 FE ile aynı çipi kullanıp tahminimce 10bin TL üstünden satışa sunulabileceği için olabilir mesela. S24 FE iyi cihazdır, eksiği değişken dinamik Hz ekran özelliği getirilmiş. Çipi kısıtsız 2400 ile değiştirilmiş. Yani bu model çıkacağına seneye S26 FE Exynos 2500 ile gelebilirdi bence de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
S25 FE'yi radarınızda tutup değerlendiriyorsanız açtığım tartışma ana konusunu aşağıda bulabilirsiniz. Cihaz çıktığında bu tip konularda üyelere cihaza dair yorum ve deneyimlerini paylaşıyorlar: Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU] | DonanımHaber Forum https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-fe-ana-konu--161764844< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O da gelir seneye. Kasa 8 den 7.4 e incelmiş. İşlemci batarya şarj hızı ekranda güncelleme olacağı söyleniyor ki yeterli bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|