Şimdi Ara

Galaxy S25 FE'nin tanıtım tarihi belli oldu: İşte beklenen özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S25 FE'nin tanıtım tarihi belli oldu: İşte beklenen özellikler
    Samsung, yaklaşmakta olan Galaxy S25 FE modelinin çıkış tarihi belli oldu. FN News'in sektör içinden kaynaklara dayandırdığı haberine göre şirket, Galaxy S25 FE'yi Güney Kore'de 19 Eylül'de tanıtmayı planlıyor. Haberde ayrıca, telefonun Güney Kore'de 720 dolardan düşük bir fiyattan satışa sunulacağı belirtiliyor. 

Samsung henüz küresel lansman tarihlerini doğrulamasa da, telefonun Berlin'deki IFA 2025 teknoloji fuarında (5-9 Eylül) da görülebileceği yönünde spekülasyonlar var. Samsung, 2025'in ikinci çeyreğine ilişkin son kazanç görüşmesinde, FE'yi daha erken bir tarihte piyasaya sürerek satış ivmesini koruma planlarını vurguladı. Bu da küresel lansmanın çok uzak olmayan bir tarihte gerçekleşeceğini gösteriyor.

Ayrıca Bkz.Samsung, dört popüler telefona güncelleme desteğini kesti

Samsung Galaxy S25 FE beklenen özellikleri

Gelen bilgilere göre Galaxy S25 FE, selefinden daha hafif ve ince bir gövdeye sahip olacak. Cihazın sadece 7,4 mm kalınlığa ve yaklaşık 190 gr ağırlığa sahip olacağı ifade ediliyor.

Galaxy S25 FE, Galaxy S24 ve Galaxy S24+'ta kullanılan Exynos 2400 yonga setine sahip olacak. 8 GB RAM, 128 GB/256 GB depolama alanı seçenekleri, 4.900 mAh pil ve 45 W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Ayrıca, 120 Hz'e kadar yenileme hızına sahip 6,7 inç Dinamik AMOLED 2x ekrana sahip olacak.

Samsung'un arka kamera donanımında herhangi bir iyileştirme yapmadığı bildiriliyor. Telefonda, OIS destekli 50 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 3x optik yakınlaştırmalı 8 MP telefoto kameranın yer alması bekleniyor. Ön tarafta ise selefinin 10 MP sensörüne kıyasla daha gelişmiş olan 12 MP selfie kamerasının yer alacağı belirtiliyor.

Kaynak:https://www.fnnews.com/news/202508031104025767

• S21 Fe 2.Nesil Snapdragon işlemcili modelini kullanıyorum. 25W ile 70 Dk da şarj olması dışında telefondan çok memnunum. Özellikle tek el kullanıma uygun olduğu için S24 Fe yerine bunu tercih etmiştim. S25 Fe de 45W Hızlı şarj dışında hiçbir yenilik görmedim. 25W ile 45W arasında dolum süresi sıfırdan yüz'e totalde 15 dk fark ediyor sadece. Hiç İnovasyon yok bu Apple ve Samsung da, sadece yazılım ve kameraları kaliteli hepsi bu kadar. Tamam Müşteri hizmetlerinin de hakkını yemeyelim, Çinli markalara kıyasla çok çok iyiler. Ama!

Geçsene 7000 mAh Slikon karbon bataryaya

Geçsene 100W hızlı şarja

Geçsene Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye

Geçsene minimum 256 GB hafızaya

Kutu içeriğinin boş olmasını geçtim. Şu yazdığım 4 şeyi dikkate alsalar başka markaların yüzüne bakmaz kimse, Samsung kalite ama hep tersine iş görüyorlar. Muhtemelen bir sonraki telefonum Samsung olmayacak. Elimdeki telefon da aylık güncelleme aldığı için bozulana kadar kullanırım artık. Beni yükseltmeye teşvik edecek hiçbir yenilik göremedim.
  • PWM dimming mi ne yoktur yine. Alt çerçeve kalın olur. Alınmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Niye alınmasın ki? S24 fe var ben de gayet iyi. S25 fe üstüne koyarsa gayet alınabilir olur. Xiaomi honor yerine alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FallenSpirit F kullanıcısına yanıt

S24 FE ile aynı çipi kullanıp tahminimce 10bin TL üstünden satışa sunulabileceği için olabilir mesela.

S24 FE iyi cihazdır, eksiği değişken dinamik Hz ekran özelliği getirilmiş. Çipi kısıtsız 2400 ile değiştirilmiş.

Yani bu model çıkacağına seneye S26 FE Exynos 2500 ile gelebilirdi bence de.

• S21 Fe 2.Nesil Snapdragon işlemcili modelini kullanıyorum. 25W ile 70 Dk da şarj olması dışında telefondan çok memnunum. Özellikle tek el kullanıma uygun olduğu için S24 Fe yerine bunu tercih etmiştim. S25 Fe de 45W Hızlı şarj dışında hiçbir yenilik görmedim. 25W ile 45W arasında dolum süresi sıfırdan yüz'e totalde 15 dk fark ediyor sadece. Hiç İnovasyon yok bu Apple ve Samsung da, sadece yazılım ve kameraları kaliteli hepsi bu kadar. Tamam Müşteri hizmetlerinin de hakkını yemeyelim, Çinli markalara kıyasla çok çok iyiler. Ama!

Geçsene 7000 mAh Slikon karbon bataryaya

Geçsene 100W hızlı şarja

Geçsene Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye

Geçsene minimum 256 GB hafızaya

Kutu içeriğinin boş olmasını geçtim. Şu yazdığım 4 şeyi dikkate alsalar başka markaların yüzüne bakmaz kimse, Samsung kalite ama hep tersine iş görüyorlar. Muhtemelen bir sonraki telefonum Samsung olmayacak. Elimdeki telefon da aylık güncelleme aldığı için bozulana kadar kullanırım artık. Beni yükseltmeye teşvik edecek hiçbir yenilik göremedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rastyn kullanıcısına yanıt

S25 FE'yi radarınızda tutup değerlendiriyorsanız açtığım tartışma ana konusunu aşağıda bulabilirsiniz. Cihaz çıktığında bu tip konularda üyelere cihaza dair yorum ve deneyimlerini paylaşıyorlar:

Galaxy S25 FE'nin tanıtım tarihi belli oldu: İşte beklenen özellikler
    Galaxy S25 FE'nin tanıtım tarihi belli oldu: İşte beklenen özelliklerdonanımhaber forum
    Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU] | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-fe-ana-konu--161764844

O da gelir seneye. Kasa 8 den 7.4 e incelmiş. İşlemci batarya şarj hızı ekranda güncelleme olacağı söyleniyor ki yeterli bence.

• Aynı bkun laciverti. One ui 7 ilr içine ettiler cihazların

• Galaxy S25 FE'nin tanıtım tarihi belli oldu: İşte beklenen özellikler

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.