Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.029
Cevap
195
Favori
459.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Giriş

Selamlar hocam. Navigasyon multimedya ekranı söktüm. Arkasına baktım. GPS anteninin giriş yerini hiç izole etmemişler. Kabloyu kendi içinde dolayıp anten olan kare parçayı da direkt olarak hemen cihazın anakart arkasında havalandırma kanalına yapıştırmışlar. Sanırım bütün sorun bundandı. Yani ön camda sağ köşe yada sol köşeye yakın bir yere koymamış adamlar.

Bende tamemen söktüm. Yanlız ekranı ayırırken sanırım flexin birine zarar verdim. Şu anda dokunmatik çalışmıyor 😅

Bende şu anda geri görüş kamerası olarak kullanıyorum. 😅

Telefonun GPS i şu anda araç içinde her türlü çalışıyor. Telefona boşuna çamur atmışım 😂

Hatta deneme için INS CSC ye geçtim. Onda da navigasyon telefonda düzgün çalışıyor.

Nevşehir'den dönüşte Ankara'ya multimedya ekranı takan kişilere uğricam. Henüz 1 sene garantisi var ama muhtemelen para isterler.

Baktım çok para istiyorlar. Hiç bulaşmam. Orjinal Renault multimedya ekran taktırırım. Zaten 8.500₺ fiyatı var. Takmaya da 2.000₺ istese 10k ya biter iş.

Destek ve yorumlar için tekrar teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt

Bilgiler için teşekkürler. Good guardians da aynı işi yapıyor galiba.

good guardian arkada çalışması gereken bir modül. Finelock indirdikten sonra diğer modüllerin çalışmasını izlemesi için goodguardian modülünü indirmeniz şart zaten.

Vallahi ben de problem yok. one uı 9 gelsin canlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 23 Ağustos 2026; 15:30:39 >

Orijinalden alıntı: turkelvis

Herkes telefonundan çok memnun anlaşılan,8 gündür hiç bir şikayet gelmemiş,mesaj yazan bile olmamış. 

batarya sıkıntım vardı, debloat yaparak onu da büyük ölçüde azalttım ben :) one iu9 ile ne olur bilemeyiz ama :)Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

Sivil hayat vs yoğun fazla bakamadım buralara.

Neyse iş görür bir iz daha bırakayım. Belki kullanıyorsunuzdur ama takip edemediğimden bilmiyorum.

Ayarlar >Bildirimler > Durum çubuğuna girin.
    Resimde ki yeri kapatın. Pil simgesi eskiye dönecek.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NAKRESS55

Maşallah as kadro buralarda. Selamın aleyküm

Sivil hayat vs yoğun fazla bakamadım buralara.

Neyse iş görür bir iz daha bırakayım. Belki kullanıyorsunuzdur ama takip edemediğimden bilmiyorum.

Ayarlar >Bildirimler > Durum çubuğuna girin.
    Resimde ki yeri kapatın. Pil simgesi eskiye dönecek.

Vaaay. Kimler gelmiş. Bak bu çok iyi oldu. Artık eskisi gibi görünür oldu pil yüzdesi.

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt

Hocam nerelerdesin sen 😅 yokluğunu en çok ben hissetmişimdir 😅 bu özelliği yapay zekâya sorarark bulmuştum. Ben hemde. Yapay zekâ. 😂 Seni yeniden görmek güzel. Umarım herşey yolundadır.

Geldik çok şükür Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] evet pil yüzde kısmı güncellemede nefret ettiren en gıcık yeriydi sorma Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

Abi sorma, insanın bir dönem sınanma evresi olurya, sanırım o evreden geçtim  Yolunda işler güçler çok şükür.

Abi yapay zeka ve sen pek bağdaştıramadım ama hayırlı olsun  bazı konularda iş görüyor bende arada kullanıyorum

Valla abi s24 fe de aklını çelmiştim umarım telefon ile aran iyidir. Kulağım çınlamadı ama  

1. ses. Özellikle en kısığa alsak da ses yüksek olabiliyor. Normalde kademe de gözükmüyor. Good Lock dan sound asistan indirip medya sesini kontrol eti açık hale getirdikten sonra alttaki adım sesini değiştirden 1 ile 10 arası kademeli ayarlayabiliyorsunuz. Ben 5 ayarladım. ses tuşuna her bastığımda 5-10-15 diye artıyor.
    2. Widget 4 günlük hava durumuna ayarlı bende. saat tarih kullanmıyorum bu alanda. Üst barı aşağı çekmeden tarih görünmüyordu. Onuda Yine good lock dan QuickStarı kurup içerisinden açık konuma getiriyoruz. En altta Clock Setting girip Show Dateyi açıyoruz. Tarih geliyor.
    3. Yine good lock dan QuickStar dan edip panel style de aşağı çektiğimiz paneli tuş tuş ayrı ayrı arka panel renk resimlerini ve butonları özleştirebiliyoruz. Advanced Settingde de birçok özelleştirme var.
    4. Yine good lock dan QuickStar Indicator Icons bölümünde gzüel şeyler var. Mesela üst barda çekim wi-fi volite alarm çekim vs... simgelerinden istediğinizi görünmez yapabiliyorsunuz, alarm göstergesini kapattım mesela görünmüyor
    5. Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Al Select, hazır yüklü gelen bu uygulama ile çizdiğiniz resmi veya ekranı, direk türkçeye çeviri, resimden yazı kopyalama gibi birçok özellik barındırıyor.
    6. Birde baş belası olan cepte telefonun sağı solu araması Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Çift tıkla ile aç özelliğini kapatın. Acil aramayı ayarlardan iptal edin. Hızlı erişim kamera rehber gibi alt sağ ve soldaki kısa yolları kaldırın. Ve rahat rahat cebinizde taşıyın. Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 
    7. Harici bluetooth saat kulaklık vs var ise, bunların şarjlarını always on ekranında hepsini görebilirsiniz.

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz, ve dahi pil göstergesi için teşekkür ederim.

Aman hocam sağlık sıhhat yerinde olsun da gerisi boş. Yapay zekaya alışıyorum yavaş yavaş  S24 Fe beni son zamanlarda çok kızdırdı da sonra sorunun başka yerlerden kaynaklandığı anlaşıldı  

Şu anda telefonun en sinir olduğum noktası ısınınca ekranı karartması. Ama artık her telefonda bu var maalesef. Buna bir çözüm bulamadık. Sağlık olsun.

Abi ben pek sorun yaşamıyorum.
    Tek derdim ağır ve büyük olması.

Isınma eskiden hiç yoktu. Şuan bazen oyunda çok hafif oluyor. normal seviyede.

Uygulamalar dan biri tetikliyor olabilir. işlemciyi fazla kullanan

En büyük sorunu navigasyon da yaşadım. İkinci el bi araba aldık. Arabada sonradan takılma bir navigasyon multimedya ekran vardı.

Arabanın içinde telefonun navigasyonu hiç çalışmadı. Ekrana bağlayınca bi çalıştı bi çalışmadı. Eşimin telefonu Xiaomi çalışıyordu.

Sonra oda bi çalıştı bi çalışmadı. Önce telefonuma INS CSC yükledim diye oldu sandım. TUR CSC ye geçtim. Arabada arkadaşın S24 ultrası cayır cayır navigasyon yaptı.

Deli oldum 😅 sonra aklıma telefonu servise verdiğim geldi. Dedim heralde düzgün iş yapamadılar servisi aradım getirin dediler. Götüremedim.

Neden sonra bir forumda multimedya ekranın GPS anteni buna sebep olur diye okudum. Tuttum navigasyon multimedya ekranı söktüm. Sökeyim derken bir flex kablosuna zarar verdim 😅 GPS antenini söktüm. Adam GPS antenini gitmiş ekranın hemen arkasına takmış.

Normalde antenin kablosu uzun. Ön camın sağ alt yada sol alt köşesine koyulması gerekiyormuş. Telefonun günahını aldık. Sonra telefon düzgün navigasyon yapar hale geldi. Ama benim multimedya ekran gitti 😂 şimdi sadece geri görüş kamerası olarak kullanıyorum. Dokunmatik hiç çalışmıyor 😅

Nevşehir'e giderken navigasyon yaptım ama tabi ısınınca ekran kararttı telefon ona sinir oldum.

Ön soğutma ızgarasının oraya koydum telefonu ama sürekli de klima açmak deli gibi benzin harcıyor 😂 Fakirim vesselam 😅

Başımdan böyle işler geçti işte.

Neredeyse telefonu satıp Xiaomi 17T falan alcaktım.

• Ağustos yaması gelmedi. Nedenini bilen varmı?

korede başladı sadece. pazartesi gelir globale. samsung son 2 yıldır yazılımda iyice saçmalıyor. 2 sene önceye kadar ayda 2 güncelleme verdiği çok oluyordu şimdi ay sonunda aylık güncellemeyi veremiyor. ha çok önemli mi değil ama kendisi bunu da işine gelince pazarlıyor.

Yazılımda iyi dedik Samsung'a geçtik. Geçtiğimiz yeri kurutuyoruz yahu  

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.