< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (269. sayfa)

-
-
Ahaha yüksek ihtimal. Ama ben çok uzayacağını sanmıyorum
_____________________________ -
Muhtemelen Türkiye'de özel lansman yapacaklar. Hediye falan verirler sipariş edenlere. Bi kulaklık hediyesi falan. Yada lansmana özel fiyat falan yaparlar. Yinede boş işler. Samsung geri geri gidiyor. Çinliler uçuşta. Hayırlısı bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu telefonu almayı düşünüyorum. İndirime girer mi diye bekliyorum ama zam geliyor. Yakın zamanda indirime girer mi acaba?
Ayrıca pil konusu ile ilgili çok farklı görüş var. Uzun süredir kullananlar yorumlarını iletebilir mi?
Son olarak bu cihaz için hangi şarj aletini almalıyız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArqeNade -- 7 Eylül 2025; 9:17:22 >_____________________________ -
Ben şarj sorunu yaşamıyorum genelde 6 saat üzeri alıyorum. Ben s20 fe nin 15 watt şarj cihazını kullanıyorum. Pc yanında 15 watt kablosuz şarj cihazı var yatak başımda ise spigenin 5 watt kablosuz şarjı var gece yatarken şarjım düşükse 5 watt ın üstüne koyuyorum sabaha kadar yavaş yavaş doluyor.
Valla ülkede fiyat tahmin yapmak zor, ne desek boş olur bu konuda.
Şarj konusu benim en memnun olduğum yanı.
Şarj aleti olarak samsungun max 65w 3 çıkışlı olanını kullanıyorum.
Birde spigen 45w olanı var.
Samsung şarj aletleri hem pahalı hemde çakmaları çok var dikkat edin.
Yada daha uygun ve kaliteli spigen tercih edin.
Spigen 45w 350 TL ye almıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ben de bekliyorum hocam.vatan ve teknosada 30.000 lira,hb 2 ay önce galiba 25.500den vermişti ama kaçırdım.hb olmayan satıcılar 27800 falan yazmış.HB resmisatıcılı 26ya falan düşse alacağımda bekliyorum ben de.
_____________________________ Rabbim, beni ve zürriyetimi namazı ikame edenlerden kıl. Rabbimiz, duamı kabul buyur.(ibrahim 40) -
Bugün HepsiBurada Grafit rengini tekrar stoklarına ekleyip 28.999 ₺ den satmaya başladı. İndirimleri Akakçe, Cimri ve Epey dışında nereden takip edebilirim. Belki sizin farklı taktikleriniz vardır. 25-26 arası olsa ben direkt alacağım.
Bu fiyatlarda bi bit yeniği var da altından ne çıkar merak ediyorum. Sanki Hepsiburada, Trendyol satıcılarının elinde hiç kalmamış gibi bir saçmalık var kaç gündür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The World is Yours -
Şimdi baktım da dediğiniz renk yok diğerleri de 34.000 bakalım bekliyoruz. 26yı geçmezse almak isterim ben de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rabbim, beni ve zürriyetimi namazı ikame edenlerden kıl. Rabbimiz, duamı kabul buyur.(ibrahim 40) -
Samsung s25 serisi ve s25 fe yi yüksek fiyattan (35 - 40 bin bandında) satabilmek için s 24 serisinin arzını azaltıp fiyatı yükseltiyor. S25 fe nin lansmanından 2-3 hafta önce başladılar bunu yapmaya. 25 binlik telefon bir anda 28-29 bandına geldi. Amaç "30 bin buna vereceğime 5 daha verip güncel olanını alayım" dedirtmek. Halbuki doğru düzgün hiçbir fark yok s24 fe ile s25 fe arasında. Samsung iyice Apple benzemeye başlamış. Takdir tuketicinindir tabi.
S24 fe nin fiyatı niye böyle. Az ucuzlasa honor 400 yerine alacağım fakat bir türlü düşmek bilmiyor, arada 10000 tlden fazla uçurum oldu. S25fe inşallah bu telefonun fiyatını düşürür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieselQuattro -- 9 Eylül 2025; 11:4:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen. Doğru tespit. Tam bir sazan avı. Tam bir şark kurnazlığı.
Cekmiyür samsung hem de ısıniyür, bence Xiaomi 14T al. Xiaomi muhtesem cekiyür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Eylül 2025; 11:57:29 >_____________________________ -
Samsung'un bir telefonu ilk çıktığından 3-5 ay sonra en alınabilir seviyede olur. Ardından fiyatı kademeli olarak artar. Yeni model geldiğinde ise eski modelin fiyatı lansman fiyatlarına ulaşmış olur. Bu geçmişte böyle oldu. Zaten S25 FE'yi yüksek fiyata çıkarma sebeplerinden biri; S24 FE, S24 ve S24+'a olan talebi ki dolayısıyla satış rakamlarını artırmaktı. Marka için güzel bir strateji. S24 FE fiyatlarının inmesi artık pek mümkün görünmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
128 GB olan garantisi 06.02.2027'e kadar devam eden ürünümü sizce kaç TL'den satmalıyım? Pil sağlığı %100, bir köşesindeki hafif sürtme haricinde kusursuz ürün. Mavi renk.
Google play sistem güncellemesi. 72 mb. Ağustos gelmiş.
One ui 8 25 Eylül görünüyor s24fe için inansam mı bilemedim 😅
En ucuz 256gb nerden alabiliriz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ † -
Bende merak ediyorum.
Biraz daha zam gelirse şimdiki fiyatları mumla arayacağız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X