Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.188
Cevap
185
Favori
254.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden böyle bir gereklilik yoktu ancak sonradan bu kablo bağlantısı zorunluluğunu getirmişler sanıyorum.

Bilgisayar şart değil hocam uygun kabloyu herhangi bir cihaza da bağlayıp yapmış arkadaşlar, ben bilgisayara bağladım yalnız kabloya dikkat et beni bayağı uğraştırdı....

• One ui 7 ilk izlenim olarak güzel olmuş. Efektler, akıcılık iphone'ye benzemiş. Önceki sürüm böyle değildi açıkcası. Kullandıkça pil, kamera, genel kullanım hakkında daha detaylı bir yorum yaparım. Wipe cache de yapmadım henüz.

• s25 plus a geçeceğim fe serisi çekilmez artık .. yalnız merak ettiğim s25 te telefon ses kaydı açılıyor mu, en önemli kriter bu benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 18 Mayıs 2025; 9:36:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Ben S24 FE'de THL yazılım kullanıyorum. S25'te de CSC değiştirerek açabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 18 Mayıs 2025; 11:49:25 >
  • Adaptör olarak bunu kullansam olur mu,Samsung tabletimin adaptörü
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Olur ancak yavaş şarj olur. Ben PC başında samsung un 15 watt hızlı kablosuz şarjını kullanıyorum. Yatak başında ise spigenin 5watt yavaş şarjını kullanıyorum. Uyurken ister 3 saatte etsin ister 1 saatte zaten sabah uyandığımda alıyorum şarjdan.

Ayarlardan da %100 olduğun da şarjdan kes olarak ayarladım sabahları bazen %98 bazen %96 olarak alıyorum elime cihazı

• Güncelleme konusunda kimileri çok memnunken kimileri hiç memnun değil. Kararsız kaldım geçsem mi beklesem mi diye. Aynı cihazda nasıl bu kadar farklı deneyim olabiliyor ilginç gerçekten

Sorun olmaz 15w ile şarj edersin 25w göre daha yavaş olur ben 25w bazende 45w ile şarj ediyorum s24fe ve benim 25 ultrayı

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa mobil veri ile alakalı. Çekmeyen yada az çeken yerde Exynos çipsetli modem pili çabuk tüketebiliyor. Güncellemelerle düzelecektir. Kullandığımız Android 14 son güncellenmiş haliydi. Dolayısıyla bir çok hatadan arındırılmış bir sürümü henüz yeni bir sistemle kıyaslıyoruz. Android 14'e geri dönüş yolu halen açıkken güncelleyip WipeCache yapın. Kendiniz deneyimleyin. Hoşunuza giderse devam edersiniz. Hoşunuza gitmezse Android 14'e dönmek öyle çok zor bir iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 18 Mayıs 2025; 12:35:58 >
  • bora_kalender kullanıcısına yanıt

WipeCache ile veriler gidiyor mu? Dediğiniz mantıklı gerçi şansıma 15'e geçerim 14'e dönüşler kapatılır kalırım öyle

• WipeCache ile veriler silinmez. Ayrıca geri dönüş yeni bir güncellemeyle kapatılır ve bunu güncelleme ekranında "*Güvenlik ilkesi güncellendiğinden bir önceki sürüme dönemezsiniz." ibaresiyle Samsung uyarıyor zaten. Yazılım güncellemelerini de "Asla" olarak seçerseniz risk almamış olursunuz.

Burayı takip ederseniz ayrıca ben de bilgilendirme yapıyorum bu konuda.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 18 Mayıs 2025; 12:41:16 >

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Bende yavaş şarj etsin istiyorum, sağolun hocam

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

Hocam sende de olmayan telefon yok maşallah Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] kızıma aldım geçenlerde ama lgs sınavından sonra vereceğim, s25 ultra dan memnunmusun? Ben nisan güncellemesindeyim hala

• bora_kalender kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

Sağol hocam evet hepsi duruyor S22 Ultra hanımda 24 Ultra çocukta bende 23 Ultra vardı biliyorsun oda 25 Ultrayı alınca boşa çıktı şu anlık kalsın kenarda memnunum 25 Ultradan daha güzel elde tutuşu ve Performans ı tabi 23 ultraya göre 24 Fe şirket telefonu olarak kullanıyorum fazlası ile işimiz görüyor zaten

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Wipe cache yaptıktan sonra saçma hatalar olmaya başladı.

Tiktok ya da instagramda Sonraki videoda ekran siyah ya da beyaz kaldı ama ses gelmeye devam etti.

Uygulamalar arası geçiş ekranında en sağda uygulama ekran görüntüsü sabit kalıyor.

İnstagram kullanırken ısınma başladı.

Bu sorunlar wipe cache yapmadan önce yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt

s8 den beri sürekli wipe cache yapan biriyim asla böyle sorunlar yaşamadım. ilk uygulama açışlarında bir süre fotolar videolar geç gelir sonra normale döner.

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.