Şimdi Ara

Galaxy S23 serisi için One UI 8 beta yayınlandı: İşte yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S23 serisi için One UI 8 beta yayınlandı: İşte yenilikler
    Samsung, One UI 8 beta programını 2023 amiral gemisi cihazları Galaxy S23'ü de kapsayacak şekilde genişletiyor. Şirket, birkaç haftadır Galaxy S24 ve S25 için Android 16'yı herkese açık beta testleriyle yürütüyor. Güncelleme, en yeni One UI arayüzünü ve Android sürümünü getiriyor. Ayrıca Eylül 2025 güvenlik yamasını içeriyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A17 5G Türkiye'de satışta: 6 yıl güncelleme alacak

One UI 8.0 beta yenilikleri

Galaxy S23 serisi için One UI 8 beta yayınlandı: İşte yenilikler
    One UI 8 beta, Android 16 tabanlı ve Galaxy S23, S23 Plus ve S23 Ultra'ya düzinelerce yeni özellik getiriyor. Bu özellikler arasında; tam ekran ve anlaşılması kolay tasarıma sahip yenilenmiş Hızlı Paylaşım, yeniden tasarlanmış Samsung İnternet tarayıcısı, geliştirilmiş AI Select, ekran döndürme seçenekleriyle yepyeni Samsung DeX, geliştirilmiş Takvim ve Hatırlatıcılar uygulaması, Güvenli Klasör'ün daha güvenli bir sürümü ve standart Hava Durumu uygulaması için geliştirilmiş tasarım yer alıyor.

• Hızlı Paylaşım ile daha kolay dosya paylaşma

• Yeniden tasarlanmış Samsung İnternet tarayıcı

• Daha pratik yapay zeka seçimi

• Gelişmiş ekran desteği (Samsung DeX)

• Gelişmiş bölünmüş ekran görünümü

• Takvim’de anımsatıcıları yönetme

• Yemek kaydı hatırlatıcısı

• Kişiler’de kayıtlı aramaları inceleme

• Bluetooth işitme cihazlarını kolayca eşleştirme

• Yenilenen hava durumu görselleri

One UI 8 beta programına kaydolmak için Samsung Members uygulaması gerekli. Uygulamayı açıp, Beta Programı menüsünden Beta başlığına dokunup, sonrasında Kaydol’a tıklanarak beta programına girilebiliyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s23-one-ui-8-beta-update-full-changelog/

• Esas sağlıklı habercilik One UI 8 de neleri sunmuyorlarmış onun listesidir. Gerisi zaten bol bol reklamı yapılıyor biliniyor.

• S23 ultra için mevcut özellikleri kısıtlamasınlar yeterli. Sonuçta bazı özellikleri sırf güncelleme verdim demek için kullanıcılara vermiş oluyorlar.

• 2.5 senedir S23 Ultra kullanıyorum. İlk gün almıştım.

Bir kere düşürdüm, Samsung'da 9 bin tl'ye hem pili hem ekranı değişti.

Onun dışında memnunum ama beni üzen tek şey pili.

Hala telefonuma bakarak "Ulan ne olurdu seni 6.500 mah yapabilseydim" diyorum. 2.5 sene daha kullanırdım...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.