Şimdi Ara

Galaxy S20 FE (SM-G780G) 256 GB 4899 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
511
Cevap
12
Favori
39.426
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung TR ürünleri kaç günde kargoluyor (yaklaşık), bilgisi olan var mı? 3-4 gün sonra şehir dışına çıkma durumum var, o yüzden kritik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 26 Temmuz 2021; 19:47:19 >
  • Alan arkadaşlar kredi kartına sonradan taksit yapabildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    Hocam benim siparişi sabah vermiştim aynı gün kargolanip urun ertesi gün elimde idi. Bu seferki öğleden sonra verildi şuan onaylandı gözükmekte fikir vermesi açısından yazayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 26 Temmuz 2021; 20:6:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanwins

Hocam benim siparişi sabah vermiştim aynı gün kargolanip urun ertesi gün elimde idi. Bu seferki öğleden sonra verildi şuan onaylandı gözükmekte fikir vermesi açısından yazayim
    Benim urunu hala kargoya vermediler. Carsambaya kadar sure tanidim. Sonrasinda farkli muamelem olur dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loftuk

Alan arkadaşlar kredi kartına sonradan taksit yapabildi mi?

Bende ziraat var, taksit olmadı.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada üzerinden vermiştim satıcı Samsung tu. İkincisini samsung shoptan aldım oda 2 gün içinde geldi bu 3. Siparişim bu aralar fazla hasır nesirim samsungla şuan ürünü gondermemezlik yapmasın kafi:)

• quote:

Benim sipariş neredeyse anında "Onaylandı" durumuna geçti. Umarım gecikmeden gönderirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: victoribarbo

özel sektör ücreti yükseltilmeden kamu ücreti yükseltilmemeli. sorun bu.

özel sektörden kastın umarım market çalışanı falan değildir.

düzgün okuldan mezun olan düzgün işi olan adam 8-9 binden aşağı almıyor.

• Isınma var mı bu cihazda ???

• BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Yok

• quote:

Yok

Sosyal medya kullanımı gündelik oyunsuz şekilde 1 gün şarj dayanıyor mu? Siz 25 w şarj cihazı aldınız mı

• BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Evet dayanıyor Hocam hyr almadım kendi şarjı içinden çıkan ortalama 1 saat 10 dk da şarj ediyor sabah kalktığımda şarja takıyorum günü çıkartıyor, ertesi sabah aynı şekilde tekrar takıyorum, sadece 25 w şarj denemedim kendi sitesinde çok pahalı 10 ile 20 dk icin o kadar paraverilirmi bilemedim. 20-30 lira olsa alınır hepsi burada 65 liraya var bitane samsung garantili demiş satici altında olumlu hiç yorum yok şarja taktım adaptör yandı Allahtan telefon duruyor diyen bile var eğer alacaksanız samsungun kendi sitesinden 200-300 lira verip alin telefonunuzdan olmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 26 Temmuz 2021; 21:18:53 >
  • ercanwins kullanıcısına yanıt
    Bende f 256 var. Isınma oyun vs oynayınca oluyor. Hb vs de satılan ta 800 sahte. Bunun yerine spigen yada Philips yada Amazon da satılan uslion marka hızlı şarj var onlara bakınız. Ben gece yatmadan taktığım için gerek duymadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam fiyat uygunsa bakarım duruma göre şuan kendi adaptörü yeterli daha kısa sürede dolsa fena olmaz tabi ama insanın ufak şeylerede ek ücret veresi gelmiyor hazır elde olan iş görürken şimdi öncelik ekran cami ve kılıf lazim bana bakiniyorum

• xweser X kullanıcısına yanıt

kampanya hala devam ediyor mu?

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Ediyor.

• xweser X kullanıcısına yanıt

yarın babama bi sorayım hocam sagolun :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.