arkadaşlar kullanmış olduğum galaxy s2 de çok acayıp ekran kaymaları başladı nasıl düzeltebilirim yada tamir ile düzelirmi bu sorun? telefon yurt dışı pasaporta kayıtlı olduğu için servisede gönderemiyorum.
telefonun ekranında yatay gri çizgiler oluşuyor ve oldukça rahatsız edici bazen azalıyor çicgiler bazende çok fazlalaşıyorlar.
bazen ekranın yarısı tamamen yok oluyor ama dokunmatiği filan çalışıyor ekranın yarısı yok ken bile o olmayan kısımdaki tuşlara basıp giriş yapabiliyorum örneğin tuşların olduğu kısım görünmüyor ama ben nerde olduğunu bildiğim için basıp açabiliyorum. nasıl bi sorun bu yardım edebilecek birileri var mı
bu fotoları bilgisayarımın kamerası ile çektim umarım nasıl düzeleceği hakkında bilgisi olan vardır.
bide telefonda ekran görüntüsü aldığımda ve pc ye attığımda hiç bir bozukluk görünmüyor. yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
Dokunmatik ekranın filminde kırıklık falan olmuştur arkadaşım.Komple değişmesi gerek.Gittigidiyorda var 400tlden başlıyor.O da orjinal değil kendi orjinal ekranı gibi olmuyor ama kullanırsın yani.