Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeathDance

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

quote:

power tuşuna basılı tutup uzun süre bekle . sonra tekrar aç . tam kapanmamış gözüküyor .

nasıl ? tam olarak anlayamadım biraz daha açık anlatırmısınız ?

Açma kapama tuşuna uzun süre basılı tutun .

oyundayken uzun süre bastım kapandı tekrar açıldı sonra tekrar oyuna girdğimde aynı sorunla karşılaştım biraz acemiymde yapamadım galiba :S

Özür dilerim ben cihazı açamadınız sandım .
    Oyunda siyah ekran çıkıyorsa çözümü yok .oynatmıyor demektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 16 Ocak 2012; 21:17:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

power tuşuna basılı tutup uzun süre bekle . sonra tekrar aç . tam kapanmamış gözüküyor .

nasıl ? tam olarak anlayamadım biraz daha açık anlatırmısınız ?

Açma kapama tuşuna uzun süre basılı tutun .

oyundayken uzun süre bastım kapandı tekrar açıldı sonra tekrar oyuna girdğimde aynı sorunla karşılaştım biraz acemiymde yapamadım galiba :S

Özür dilerim ben cihazı açamadınız sandım .
    Oyunda siyah ekran çıkıyorsa çözümü yok .oynatmıyor demektir .

Ben 2.3.5 yükledim cihaza çok güzel çalışıyor normalde çalışması gerekiyor acaba yaw çözemedim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Denemeleri paylaşacagım , overclock anlatımınıda uygun bir zamanda yapacagım.

Ana konu sahibi ortalıklarda yok ve siteden biri 1. mesajı devralabilirse iyi olacak , bende yapabilirim tabii , daha önce yetkili birisine bu tarz talepde bulunmadım. Herhangi biriniz başvurursa yada nasıl yapılacaksa yapalım.

ben mesaj attim ama 2 aydir falan girmiyor arkadaş...

şoylede yapabiliriz, herhangi sayfanin 1. mesajini sana ayiririz orasini surekli guncellersin?

baska onerisi olan varsa paylasalim arkadaslar...
  • Yeni konu aç baki hocam . Galaxy wifi rom program vs yükleme adı altında . zaten her cihazın 2 konusu var forumda .
    1 ana konu 2 rom konusu
    ordan devam ederiz . burayı da yöneticiler kilitlesin gerekirse .
  • quote:

Yeni konu aç baki hocam . Galaxy wifi rom program vs yükleme adı altında . zaten her cihazın 2 konusu var forumda .
    1 ana konu 2 rom konusu

evet çok guzel fikir, biran once açmak lazim...

hazir çok insan almişken hizlandiralim, hareketlendirelim...cihaz tam oturunca keyfini sureriz:)
  • Merhaba bugun sabah full sarzi dolu olan cihazim kilitli sekilde montumun cebinde duruyordu aksam elime aldim sarzi bitmek uzereydi?
    Wifi acik kalmis ekran sonuktu.
    Bosta iken sarzin bu kadar cabuk bitmesine anlam veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alias57

Merhaba bugun sabah full sarzi dolu olan cihazim kilitli sekilde montumun cebinde duruyordu aksam elime aldim sarzi bitmek uzereydi?

bence imkansiz, baska birsey olmustur...

cunku saatlerce wifi den nete giriyorum, dogal olarak ekran acik...ve oglenden yatana kadar surekli acik, wifi disari cikarken kapatiyorum sadece,
  • quote:

Orijinalden alıntı: alias57

Merhaba bugun sabah full sarzi dolu olan cihazim kilitli sekilde montumun cebinde duruyordu aksam elime aldim sarzi bitmek uzereydi?

Ben uzun süre kullanmayacaksam kapatıyorum her zaman .
  • quote:

Yeni konu aç baki hocam . Galaxy wifi rom program vs yükleme adı altında . zaten her cihazın 2 konusu var forumda .
    1 ana konu 2 rom konusu

Haklisin hocam
  • dropbox.com işini halletsek öncelikle iyi olacak uygulamaları oraya upload edecegim ,

http://db.tt/enpJSfgd

bu link üzerinden üye olup , sistemi kurun. programı daha sonra :

https://www.dropbox.com/android

burdan uygulamasını yükleyin cihazınıza arkadaşlar. şu romlarıda oraya atarız.
  • quote:

Ben 2.3.5 yükledim cihaza çok güzel çalışıyor normalde çalışması gerekiyor acaba yaw çözemedim :(

/sdcard/Android/data/com.rockstar.gta3/ kısmına girip oyunu komple sil , tekrar kurulum yap ,eksik indirme yaptı sanırım. yoksa sorunsuz açılması lazım.
  • quote:

dropbox.com işini halletsek öncelikle iyi olacak uygulamaları oraya upload edecegim ,

http://db.tt/enpJSfgd

bu link üzerinden üye olup , sistemi kurun. programı daha sonra :

https://www.dropbox.com/android

burdan uygulamasını yükleyin cihazınıza arkadaşlar. şu romlarıda oraya atarız.

Ben üye oldum. Da . Tablete de yükledim

• Üye olup dropbox programını bilgisayara kurup , kullanıcı girişi yapılması gerekiyor.
  • quote:

Üye olup dropbox programını bilgisayara kurup , kullanıcı girişi yapılması gerekiyor.

Yaptım. Birkaç tane de resim yükledim.
  • Miniclip.com dan oyun oynaya biliyomuz bu aletle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul05

Miniclip.com dan oyun oynaya biliyomuz bu aletle

Şimdi girdim. Oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 17 Ocak 2012; 0:23:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul05

Miniclip.com dan oyun oynaya biliyomuz bu aletle

Şimdi girdim. Oynanıyor.

eyv. hocam baktigin için tesekkürler
  • Şuan paylaşacağım uygulama çok önemli ;

Dahili Bellek Nasıl Artırılır? onu öğreneceğiz.

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii

Bilindiği gibi Cihazın :

Sistem belleği : 1.85 GB

Dahili SD Kart (bellek) ise : 5,01 GB dır.

şimdi anlatacağım uygulamayla 32 GB'a kadar Harici Sd Kart (cihaza taktığımız micro sd kart) nasıl dahili (5,01 GB) kartın yerini alır. onu ögrenecegiz.

Kısaca cihaza sonradan taktığınız harici micro sd kartlar (Bu maximum 32 gb'a kadar oluyor) 5,01 lik dahili sd kartla yer degiştirecek ve yüklediğiniz oyunlar için fazlasıyla yer açılmış olacak , en basitinden bir gps programı yükleseniz 600 mb yer gidiyor buna oyunları da katınca çogunuza 5 GBl'lık dahili hafıza yetmeyecektir.

Bunun haricinde bu işlemle yüksek hızlarda çalışan micro sd kart alırsanız cihazın performansınızda oyun vb.. uygulamalarda olumlu etkileyecektir.

Benim elimde cihazla beraber kullandığım ;

Team 16GB Class 10 Ultra Micro Secure Digital Hafıza Kartı var

http://www.hepsiburada.com/Liste/team-16gb-class-10-ultra-micro-secure-digital-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd16gc10/productDetails.aspx?productId=bd100943&categoryId=111161&SKU=BD100943

Satın almak isteyenler için üstte linkide ekledim. 16 gblık bu micro sd kartı , dahili hale getirerek , 5 gb lık dahili sd kartıda harici hale getirecegiz. isteyen bu sayede 32 gblık dahili hafızaya sahip olacak.

Android Gingerbread 2.3.5 yüklü sistemimizde cihazımızı önce rootlamamız gerekmektedir. Rootlanan cihazda sistem içinde vold.fstab adındaki dosyanın yerini değiştirmemiz gerekiyor.

Tabii bunun içinde rootlanan cihaza herkesin öncelikle Root Explorer yüklemesi gerekiyor. Root explorer sistem bellegine yüklenmeli bu arada sd karta yükleme yapmayınız. Taşıma yapmayın kısaca :)

Root Explorer Download linki:

http://www.multiupload.com/SHB1AE19Z0

Bu uygulamayı cihaza indirip kurduktan sonra ;

vold.fstab dosyasını da indiriyoruz :

Download:

http://www.multiupload.com/4W93NKI834

Bunuda indirip cihaza uygun bir alana kopyalayın.

Daha sonra root explorerla /system/etc yoluna gelerek sağ üstteki (mount R/W) tuşuna basınız. bunu yapmazsanız dosyayı değiştirmenize izin vermez , sadece okuma izniniz var diyecektir. burda explorerla alta inerek orjinal vold.fstab dosyasını kopyalıyıp bilgisayarınızda yada harici belleginizde herhangi bir alana kopyalıyın. kaybolmaması için ben /data/app/ içine kopyaladım. Bu işlemi yaptıktan sonra benim size verdiğim vold.fstab dosyasını root explorerda tekrar /system/etc klasörüne gelerek kopyala -yapıştır yapın. orjinalı ister silip kopyalayın isterseniz üstüne (overwrite) yazın. Bu işlemi yaptıktan sonra tableti kapama tuşuna basarak reboot edin yani tekrar başlatın. işlem tamamdır.

Harici micro sd kartınız sistemde artık dahili bir şekilde görülecektir. güle güle kullanın.. Bu arada en üstte kendi sistemime ait 3 resim ekledim burdan micro sd kartı dahili hale getirdiğimi görebilirsiniz.

Bunu eminim merak edip uygulamak isteyen çok kişi vardır. Artık herşey elinizin altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 17 Ocak 2012; 6:48:20 >

• @ bakieryigit

kardeş tek kelimeyle mukemmel anlatim...
    eline sağlik...

yalniz bir şey sorayim, bu işlemleri yaparken hafizalar sifirlaniyormu? yani dosyalarin hepsini yedek almaya gerek varmidir?
    ayrica sd card dahili bellek olacak ama şarj konusunda bi sikinti yaratirmi acaba bize?

benim 16 gb class4 toshiba micro sd lartim var, random read hizlari yeterli ancak genel hiz 4 mb. yazma ve 10 mb okuma...

bu kart sikinti yaratirmi?

yani şuan kartta sadece uygulama olarak igo gps navigasyon programi yüklü, o da gayet stabil çalisiyor suan...

bu senin anlattiklarini yaparsak çökme brick vs. yaşarmiyiz?

tekrardan teşekkürler...
  • @kagan06 teşekkür ederim , sen sorunca daha önce uygulamaya koymaya karar verdim aslında , yedek al istersen ben yedek almadım ama , hafızalar yer değiştirince programları yeniden kurmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum , bir sıkıntısını görmedim şu haliyle ama ben düzenlerim sanırım.

Sd kartın sıkıntı yaratmaz kullanabilirsin. Çökme falan olmaz merak etme , brick olacak bir durum degil bu uygulama , en kötü orjinal dosyayı kopyala istediğin zaman geri dönersin eski sisteme :) tabi istersen ben bu şekilde kullanmayı düşünüyorum.

Bu arada hafızalar sıfırlanmıyor ama belki bir 1-2 programı görmede sorun olabilir , dizinler degiştigi için onlarıda siler geri yüklersin.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.