Şimdi Ara

Galaxy S mi Galaxy W mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy S ve Galaxy W arasında kaldım. İkisininde birbirinden iyi özellikleri var sizce hangisini almalıyım ?

• S de samoled ekran var w da lcd.
    W nun islemcisi biraz daha yuksek. Bir de w nun gps iyi calisiyormus. Tabi karsilastiracak daha cok ozellik var ama benim secimim w olurdu. Zaten forumda yakip ettiyse w icin hep
    f/p telefonu diyorlar. Karar senin

Make your choice
  • Galaxy S yani i9000 ise alacağınız cihaz bence onu tercih edin
    Teknik verilerin ötesinde Galaxy S için inanılmaz büyük bir kullanıcı ve developer sayısı söz konusu. Böyle olunca da XDA ve benzeri platformlarda korkunç büyük destek var.. ICS kurulan ilk telefonlardan birisi.. Bu böyle de devam eder. Ne kadar yaygın, o kadar çok destek...

Ayrıca S'de kullanılan ses çipi de iphone ile aynıdır, S2'nin ses kalitesinden bile daha ileridedir. Hele ki Voodoo kurarsanız piyasadaki en iyi ses veren mobil telefona sahip olabilirsiniz...
  • Buradan karşılaştırmasına bakabilirsin

http://img401.imageshack.us/img401/1709/kiyaslaceptelefonukarsi.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Buradan karşılaştırmasına bakabilirsin

http://img401.imageshack.us/img401/1709/kiyaslaceptelefonukarsi.jpg

arkadaşım o galaxy s 9070 dikkatini çekerim
  • Bence birazdaha kas s2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

Galaxy S yani i9000 ise alacağınız cihaz bence onu tercih edin
    Teknik verilerin ötesinde Galaxy S için inanılmaz büyük bir kullanıcı ve developer sayısı söz konusu. Böyle olunca da XDA ve benzeri platformlarda korkunç büyük destek var.. ICS kurulan ilk telefonlardan birisi.. Bu böyle de devam eder. Ne kadar yaygın, o kadar çok destek...

Ayrıca S'de kullanılan ses çipi de iphone ile aynıdır, S2'nin ses kalitesinden bile daha ileridedir. Hele ki Voodoo kurarsanız piyasadaki en iyi ses veren mobil telefona sahip olabilirsiniz...

karabüklü hemşerim ufak at biraz ses kalitesinde :D
    galaxy s androidin fenomenidir ama telefon alırken rame dikkat edin galaxy s 512ramdi stock rom kullanırken sürekli advanced task killerla ram temizlemek zorunda kalıyordum. en azından htc desire hd 750 küsür ramiyle 2.3 androide göre performanslıdır. ice cream galaxy nexusta zar zor 400mb boş bırakıyor galaxy s e yavaş kursunlar stockdaki gibini =)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

galaxy s androidin fenomenidir ama telefon alırken rame dikkat edin galaxy s 512ramdi stock rom kullanırken sürekli advanced task killerla ram temizlemek zorunda kalıyordum. en azından htc desire hd 750 küsür ramiyle 2.3 androide göre performanslıdır. ice cream galaxy nexusta zar zor 400mb boş bırakıyor galaxy s e yavaş kursunlar stockdaki gibini =)

Samsung'un kütük stok romlarıyla yola devam edecekseniz zaten benim yazdığım avantajların hiçbir anlamı kalmaz..
    Siz 1GB ram'i olan Nexus'da kütük samsung ICS rom ile 400mb free ile kullanabilirsiniz, ben CM9 nightly custom rom ile 240mb free ram ile kullanıyorum. Arada fark kalmamış.. az daha kasarlarsa sizi yakalayacam neredeyse :)

Öte yandan Quadrant, Sunspider, Browsermark, Vellamo, Antutu bütün benchmarklarda benim Galaxy S şov yapıyor... Ben yazmayayım buraya değerleri sizin içinizi karartmayayım :) Benchmark da mühim değil.. Ben bizzat kullanıyorum zaten aylardır ve görüyorum farkını..

Demek istediğim de bu... Custom ROM geliştirilen ve geliştirilmeye devam edilen bir cihaz i9000.

Ses konusunda ise size cevap yazmam anlamsız. Eğer custom rom kurup i9000 içindeki wolfson chipi etkin kullanacak bir voodoo sound olayına girmezseniz, i9000'i kütük Samsung ses driverlarına bırakırsanız o zaman çıkan ses cılız kalır elbet..

Galaxy S > Wolfson ses chipi
    Galaxy S2 > Yamaha ses chipi
    Galaxy Nexus > Texas Instruments ses chipi

Bu modellerin fiyatı yukarıdan aşağı artabilir ama kullanılan ses chip kalitesi maalesef ters orantılıdır. Galaxy S ile Samsung iPhone'a darbe vurup iPhone Killer ünvanı alabilmek için içine wolfson chip koymuştu. Bu arada piyasada Audiophile kullanıcılar tarafından büyük rağbet gören ses kalitesi ile meşhur iPod 5th gen cihazlarda da wolfson chip vardır..

Tabi güzel bir rom/kernel ve voodoo sound ile kullanırsanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 23 Nisan 2012; 23:14:02 >

• quote:

quote:

quote:

Samsung'un kütük stok romlarıyla yola devam edecekseniz zaten benim yazdığım avantajların hiçbir anlamı kalmaz..
    Siz 1GB ram'i olan Nexus'da kütük samsung ICS rom ile 400mb free ile kullanabilirsiniz, ben CM9 nightly custom rom ile 240mb free ram ile kullanıyorum. Arada fark kalmamış.. az daha kasarlarsa sizi yakalayacam neredeyse :)

Öte yandan Quadrant, Sunspider, Browsermark, Vellamo, Antutu bütün benchmarklarda benim Galaxy S şov yapıyor... Ben yazmayayım buraya değerleri sizin içinizi karartmayayım :) Benchmark da mühim değil.. Ben bizzat kullanıyorum zaten aylardır ve görüyorum farkını..

Demek istediğim de bu... Custom ROM geliştirilen ve geliştirilmeye devam edilen bir cihaz i9000.

Ses konusunda ise size cevap yazmam anlamsız. Eğer custom rom kurup i9000 içindeki wolfson chipi etkin kullanacak bir voodoo sound olayına girmezseniz, i9000'i kütük Samsung ses driverlarına bırakırsanız o zaman çıkan ses cılız kalır elbet..

Galaxy S > Wolfson ses chipi
    Galaxy S2 > Yamaha ses chipi
    Galaxy Nexus > Texas Instruments ses chipi

Bu modellerin fiyatı yukarıdan aşağı artabilir ama kullanılan ses chip kalitesi maalesef ters orantılıdır. Galaxy S ile Samsung iPhone'a darbe vurup iPhone Killer ünvanı alabilmek için içine wolfson chip koymuştu. Bu arada piyasada Audiophile kullanıcılar tarafından büyük rağbet gören ses kalitesi ile meşhur iPod 5th gen cihazlarda da wolfson chip vardır..

Tabi güzel bir rom/kernel ve voodoo sound ile kullanırsanız...

kullandıgım rom aokp piyasadaki en iyi rom yapan isimlerden biri
    hiç galaxy s kullanmamış olsam bişey demicemde neyse :/
    ses kartının kıyasıda birşey bilmediğinizi ortaya çıkarıyor daha da cevap vermiycem

• Tabiki de S hocam
  • quote:

hiç galaxy s kullanmamış olsam bişey demicemde neyse :/
    ses kartının kıyasıda birşey bilmediğinizi ortaya çıkarıyor daha da cevap vermiycem

Galaxy S kullanmak var.. bi de Galaxy S kullanmak var...
    Ses chipi konusunda bana bişey bilmiyor diyebilmeniz için yazdıklarıma bir antitez getirmeniz gerekir.. yoksa öyle işkembeden " " koyunca dediğiniz doğru olmuyor işte...

Wolfson ses chipini de bir zahmet araştırıverin :)
    head-fi.org forumları iyi bir başlangıç noktası olur sizin için.. Ses sistemleri vs. konunun uzmanlarından yüzlerce yorum/inceleme bulabilirsiniz :)

Bu da ICS yavaş kursunlar dediğiniz Galaxy S videoları...
    http://www.youtube.com/results?search_query=galaxy+s+cyanogenmod+9&oq=galaxy+s+cyanogenmod

Bol bol izleyebilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 23 Nisan 2012; 23:25:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.