Şimdi Ara

Galaxy S II Alabileceğim Güvenli Bir Site?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Gittigidiyor'daki bir satıcıdan SII almıştım ama bana gelen model i9100G modeliydi ve az önce iade ettim. Bana Hepsiburada.com vb. sitelerdeki gibi güvenli ve ucuza bulabileceğim siteleri önerir misiniz? Şu anda bildiğim en uygun yer Hizlial.com sitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 30 Mayıs 2012; 19:38:12 >

• PM attım...
  • PM cevaplandı.
    Gold'tan az önce sipariş ettim. 48 saat özel indirim ile 1399 TL'ye aldım. Umarım bu seferki de i9100G değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

PM attım...

bana da pm atabilir misin? =)
  • Ben de bu sıralar çok teknolojik ürün almayı planlıyorum , uygun güvenilir bir site arıyorum. ( Kapıda nakit ödeme )
  • quote:

Orijinalden alıntı: elberp

quote:

PM attım...

bana da pm atabilir misin? =)

Pm attım size de...
  • gold'un ürünleri paralel ithalat sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni
    gold'un ürünleri paralel ithalat sanırım
    Gold'un bir kuruluşu olan HızlıAl'da şöyle bir yazı var:
    Mağazamızda Satılan Samsung Cep Telefonları, Samsung Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. Samsung Resmi Distribütörleri tarafından ithal edilmektedir.
  • Gold'da bildiğim kadarıyla G versiyonu satılıyor, çoğu kişi bu durumdan müzdaripdi.İnşallah G versiyonu ulaşmaz elinze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.
    Gold'da bildiğim kadarıyla G versiyonu satılıyor, çoğu kişi bu durumdan müzdaripdi.İnşallah G versiyonu ulaşmaz elinze.
    Daha az önce G modeli olduğu için iade ettim. Bu sefer yine G gelirse şansıma tükürüyüm.
  • https://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?onlyone=true&show=1462943

5 gün 08 saat 28 dakika kalmış kampanyanın bitmesine. ürün 2 yıl ithalatçı garantisindedir. diye not düşmüşler. Limango da fiyatı 1.199,90 mış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

quote:

Gold'da bildiğim kadarıyla G versiyonu satılıyor, çoğu kişi bu durumdan müzdaripdi.İnşallah G versiyonu ulaşmaz elinze.
    Daha az önce G modeli olduğu için iade ettim. Bu sefer yine G gelirse şansıma tükürüyüm.

G versiyonu derken ne gibi problem yaratmaktaydı? bir de nerden öğrenebilirim versiyonunu?
  • quote:

gold'la ilgili böyle bir şikayet hiç görmedim. darty olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
    G versiyonu derken ne gibi problem yaratmaktaydı? bir de nerden öğrenebilirim versiyonunu?
    G versiyonunu hiç kullanmadım. İşte az önce elime geçti, direkt iade ettim. İnternette yazılanlara göre i9100 modeli daha iyiymiş. İşlemci vs. gibi 2-3 farkı var.
    Kutunun arkasında yazıyor. Ayrıca Ayarlar\Telefon Hakkında kısmında da i9100G yazar.
  • quote:

https://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?onlyone=true&show=1462943

5 gün 08 saat 28 dakika kalmış kampanyanın bitmesine. ürün 2 yıl ithalatçı garantisindedir. diye not düşmüşler. Limango da fiyatı 1.199,90 mış :)

Ben almayı isteyen arkadaşlara aynı şartlarda güzel bir indirim de yapabilirim bu fiyatlar üzerinden...

İlgilenen arkadaşlar olursa PM atabilirler...

• quote:

quote:

G versiyonunu hiç kullanmadım. İşte az önce elime geçti, direkt iade ettim. İnternette yazılanlara göre i9100 modeli daha iyiymiş. İşlemci vs. gibi 2-3 farkı var.
    Kutunun arkasında yazıyor. Ayrıca Ayarlar\Telefon Hakkında kısmında da i9100G yazar.

benimki sadece GT-I9100 yazanındanmış iyi o zaman. androidmarket patladı ya uygulama inmiyor güncellenmiyor of ... sizde de var mı sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

gold'la ilgili böyle bir şikayet hiç görmedim. darty olmasın?

Emin değilim darty de olabilir, ben de bir yerlerde okumuştum. I9100 diiye I9100G 'yi satıyorlarmış.
    Aralarında işlemci farkı vardı sanırım.Bir de G'ye Andoid ICS sürümü gelmeyeceği duyurulmuştu ama ona da gelecekmiş bildiğim kadarıyla.

quote:

quote:

İnşallah bu sefer doğru seriyi gönderirler Ben de almayı düşünüyorum ama S3'ün çıkmasını bekliyorum.Çünkü daha da ucuzlayacak veya S3 de alabilirim, kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BURAK. -- 31 Mayıs 2012; 0:46:26 >

• quote:

PM attım...

bir pm'de ben alabilir miyim ?
  • quote:

PM cevaplandı.
    Gold'tan az önce sipariş ettim. 48 saat özel indirim ile 1399 TL'ye aldım. Umarım bu seferki de i9100G değildir.

gold'takinin paralel ithalat olma olasılığı çok yüksek ama hızlıal'a bende bakmıştım bahsettiğiniz ibarenen dolayı distribütör ürünü olmalı hızlıaldaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McChAoS

quote:

PM attım...

bir pm'de ben alabilir miyim ?

Döndüm...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.