Şimdi Ara

Galaxy Pocket 3G Nasıl Açılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 10 yılın en sıcak günlerini yaşadığımız şu günlerde herkese serin yaz akşamları dilerim. Vodafonun kampanyası sayesinde Android dünyasına girdim hayırlısıyla. Yalnız anlamadığım mevzu bu aletin (Samsung-Galaxy Pocket) 3G'sinin nereden açıldığı. Vodafone üyeliğim gereği 3G hizmeti alıyorum, e alette bunu destekliyo gööya ama özelliklerinde 3G diye bir şey yok. Bilen arkadaşların her türlü yardımına açığım.

• ayarlar
    kablosuz ve ağlar
    mobil ağlar
    sadece 2G kullan
    işareti kaldır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SAWDENT

ayarlar
    kablosuz ve ağlar
    mobil ağlar
    sadece 2G kullan
    işareti kaldır .

eyvallah onu yaptım ama 3G simgesi gözükmüyo telefonda. birde paket veri kullan diye bir şey var. o mu yoksa 3G ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAWDENT

paket veri kullan işaretli olmalı.bu sayede şebeke intetnetini kullanabilirsiniz.
    bunları yaptiginiz halde 3g bağlantı simgesi gözükmüyordu ya bulunduğunuz konumda 3g bağlantısı yok yada hattiniz 3g aboneliği açık değil.

paket verikullanı işaretliyorum, wi-fi açıkkende kapalıykende deniyorum hiç bir şey değişmiyor. 3G işareti çıkmıyo H yada E işareti çıkıyor, bir yerde H'3g yerine E'ninde Edge yerine geçtiğini, galaxy pocket'ın 3,5G yi desteklediğini okudum. Anlamıyorum, yanımdaki arkadaşım çatır çatır 3G'sini kullanıyori ben kullanamıoyurm, illaki Wi-fi. boşuna para veriyorum resmen ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.