Şimdi Ara

SAMSUNG ANDROİD TELEFONUM WİPE CACHE PARTİTİON SONRASI AÇILMIYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MERHABA ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Benım Samsung Galaxy A8+ Plus telefonum var. Cihazıma uzun zamandır reset-format atmıyordum. Güncellemeler daha once geldiği zamanlarda Recovery-Root menüsünden Wipe Cache Partition işlemi yapmışlığım var ön bellek temiz kalsın diye hiç sorun olmuyordu. belki 1 senedir bu işlemi hiç yapmadım. Cihazım biraz yavaşlamaya başlamıştı aklıma geldi ve bugün aynı işlemi yineyapayım dedim sadece Wipe cache partitionu temizledim wipe data format yapmadım yani ve bunun üstüne cihazım açılmaz oldu. Samsung Galaxy A8+ logosunda kalıyor ekran. şarj cihazı bağladım bilgisayara bağladım ama yinede açılmıyor. Recovery menusune tekrar girip cihazı power off yaptım tekrar açtım yine samsung ekranında kalıyor ilerlemiyor. Cihazımın kendi hafızasındakı Özellikle Galerideki fotoğraf ve videolarımı nasıl kurtarabilirim veya yine hafızadaki kayıtlı olan verilerimi nasıl kurtarabilirim ya da bu verileri kaybetmeden cihazımı nasıl açabilirim lütfen yardımcı olabilirmisiniz çok önemli verilerim var cihazımda.

• Telefonu yeniden başlatıp uzun süre bekleyin hocam (15-20 dk) Açılma ihtimali var.

Yok olmazsa telefonu safe mode'da başlatabilirsiniz.(Telefonu açarken ses kısma tuşuna basılı tutarak)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönüş için teşekkür ederim en az 20 dakıkadır ekranda samsung logosu açık şekilde bekledim hiçbir değişme olmadı. Safe modunu da başlatamadım veya tam olarak nasıl uygulamam gerektiği konusunda yanlış yapmış olabilirim. Telefonun içindeki verilerimi kurtarsam yeterli olacak komple hard reset atabilirim sonrasında düzelir ama içindeki verileri kurtarmam lazım. Komple kapalıyken safe modunda açmak ıcın güç tuşuna bastıktan sonra mı ses kısma tuşuna basılı tutmam lazım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.