Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.853
Cevap
113
Favori
443.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim sana çok teşekkür ediyorum. Dediğin gibi yapıp sabah Samsung müşteri hizmetlerini aradım. Bu arada müşteri hizmetleri baya ilgili onu farkettim. Benim ürün neden ilk versiyon dedim. IMEI numarasını istedi. Bana bu telefonun 06.06.2021 de aktivite edildiğini aldığım yere götürmemi, iade ve değişim isteme hakkımın olduğunu söyledi. Aksi bir durum yaşarsam müşteri hizmetlerini arayıp çağrı kaydı olusturmam gerektiğini söyledi. Bugün bayi açıksa gideceğim gelişmeyi buradan paylaşırım arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onursl1983 O kullanıcısına yanıt

Hocam mümkünse iade edip hepsiburadan filan almanı öneririm ordan gelen eski cihazin olacağını sanmıyorum. Bu arada ben trendyol üzerinden teknosadan almıştım. 2022 model çıktı. Internet üzerinden teknosa veya mediamarkt filanda tercih edilebilir.

• onursl1983 O kullanıcısına yanıt

Kimbilir kaç kere kullanılıp iade edilmiş cihazı itelemişler tipik samsung çalışma mantığı. Sonra insanlar neden bu markadan birşey alırken 10 kere düşünüyo işte sebebi! Bu insanı enayi yerine koymak değilde nedir?

• Bu arada merak edenler cihazın garanti süresinin ne kadar kaldığına ve aktiflestirilme süresine surdan bakabilir. Arkadaş öyle diyince bende bir baktım ister istemez.

• qwerty_tr Q kullanıcısına yanıt

Komik mi geldi sana? Komik değil acınası bir durum. Matematik derslerin boş mu geçti yoksa sen mi kırdın? Lineer yada logaritmik diye kavramları hiç duydun mu? Her türlü ipe sapa gelmez iddianı geçtim %80 şarjla 7 saat 43 dakika ( hadi düz olsun diye 8 saat diyelim ) ekran süresi alan bir cihazın kalan %20 şarjla 8,5 saat daha ekran süresi alacağını nasıl hesapladın? İlköğretim 8. sınıf dersi olan denklemler konusunu da mı boş geçtin. düz mantıkla %80 şarjla şu kadar ekran süresi aldıysa kalan % 20 şarjla ne kadar ekran süresi alırı da mı hesaplayamadın? Konuşulanların içinden bir bölümü alıp, bütün hikayeyi o kelime üzerinden yorumlayıp, olayı ve anlatılmak istenileni bütünlüğünden koparanlar gibi sende birtek ekran görüntüsünde yazan oranı baz aldın ve bütün tüketimi onun üzerinden mi hesaplamaya kalktın? Aynı ekran görüntüsündeki toplam ekran süresini görüp bu işte bir terslik var diye de mi sormadın? Bu cihazın şarjının her yüzdelik dilimde eşit düştüğünü nereden çıkardın? Bu cümle anlayana ne güzel bir cümledir. " Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın" Üzülüyorum ülkemin geleceğine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 27 Şubat 2022; 15:33:8 >

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Arada şarja takmalari saymazsan çok iyi 😉

• avmehmet kullanıcısına yanıt
    Bu değerin böyle cikmasi sarzi 100 e kadar doldurmadigim icin mi oluyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Evet

• macorono34 kullanıcısına yanıt

Forumdaki faydalı bilgilerden bir tanesi daha. Tebrik ederim ancak ( Bu siteden bahsetmiyorum) internet sitelerinde imei sorgulatırken çok dikkatli olun samsung sitesiymiş gibi görünen sitelerde imei numaranızı paylaşmayın.

Kişisel tecrübemdir, eğer alternatif varsa kesinlikle Teknosayı tercih etmeyin hele ki internet sitesinden alışveriş yapmayın. şikayet var kayıtlarına bakarsanız ne kadar kusurlu açılmış ve iade ürün varsa bu şekilde müşteriye gönderildiğini, milletin parası ile rezil edildiğini görürsünüz. (Benimde iki adet problemli alışverişim oldu THH kanalı ile alabildim paramı, aman diyeyim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 27 Şubat 2022; 10:30:1 >
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt

Aynen hocam bende imei girmeden baya bir bakındım orjinal site sakatlık yok. bu arada verdiği bildilerde doğru benim için cihazı actığım gün atkiflesmiş garanti.

• kartel1 K kullanıcısına yanıt

valla doğrudur hocam ama benim aldığım sıra 400 lira daha ucuza geliyordu o sekilde aldım. Yoksa genelde ya ucuzluğuna göre mediamarkt veya internetten tercih ediyorum.

Yukardaki arkadaşın durumuna düşmemek için mümkünse 15 günlük yasal hakkınızı kullanma adına Telefon alışverişinizi internet üzerinden yapın derim. Arkadaş ürünü iade eder ama biraz canı sıkılacak. Belki tüketici hakem heyetine gitmek zorunda kalacak. Eğer cihazın daha önce açıldığı samsung kayıtlarında olmasaydı cihazı o hali ile kullanmak zorunda kalacaktı. Allahtan cihaz daha önce açılıp iade edilmiş. Yoksa mağazadan alışverişlerde fatura kesildikten sonra cayma hakkınız yok. Kusur varsa bile servis raporu ile ispatlamanız gerekiyor.

• Tam anlamıyla sizin gibi düşününüyorum. Samsung Knox ile çok başarılı bir hale geldi. Eskiden ithalatçı firma garantili telefonlar vardı çok daha ucuza satılıyordu açıkçası Samsung telefonları seviyorum ama artık Samsung Türkiye'yi sevmiyorum. Değiştirildi dedikleri usb kablo bozuk, bataryayı iki kere değiştirdiler ama şu telefonu bir değiştiremediler.

• Smart switch ile tüm herşeyi attım aynı telefonu kullanmaya devam ediyor gibi oldum. Lakin bir şeyi yapamadım. Yardımcı olacak varsa çok sevinirim. Eski telefonda bildirim sesleri farklı idi. Mesela Facebook bildirim sesi farklı idi normal sms bildirim sesi farklı idi ya da bazı programların kendi bildirim sesleri vardı Hopi uygulaması hopiiii sesinde bildirim sesi vardı mesela mackolikin gol olunca bildirim sesi gollll şeklinde sesi çıkıyordu. Bu telefona geçince tüm bildirimler aynı seste oluyor. Eskisi gibi nasıl yapabilirim. Sürekli sms alıyorum hissiyatı oluşturuyor bu durum bende o yüzden soruyum. Bir de arayınca çalan müzik daha farklı remix tarzı çalıyor bu neden olur acaba onu da yapamadım?

• Sıfır note 20 ultra mı?

Sıfır iphone 11 128gb mı?

İkinci el yurtdışı iphone 12 pro max mi?

Özel bir durumdan ötürü fiyat olarak hepsi aynıya denk gelecek.

(Eşimde 12 pro max var. Sıfır iphone 11 alıp eşimle takas edeceğim. Yada ben note 20 ultra alacağım, o da 12 pro max ile devam edecek.)

Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz?

• Bu kullanım senaryosunda o kadar ekran süresi veriyor demek ki bu cihaz. Exynos 990lı cihazlar 4-6 saat ekran süresi görüyorken sizin cihazın 8-10 saatleri görmesi normal demek ki çünkü telefonda basit internet kullanımı yapıyorsunuz :D aynı işlemi xiaominin alt seviye cihazları da yapabiliyor.

Pilin tükenmesine gelirsek, ne lineer olarak tükenir ne de logaritmik olarak, pil tüketimi kullanım senaryosuna göre değişir, Allah'tan okulda öğretmenlerimiz size bir şeyler öğretmiş, yoksa bu kadar bilmişlik nasıl yapabilirdiniz :)

• enxdesign E kullanıcısına yanıt

Şuan Androidmi kullanıyorsun ios mu önemli olan bu bence hangisindeysen onda kal derim.

• qwerty_tr Q kullanıcısına yanıt

You are waste of time.

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.