Şimdi Ara

Galaxy Note II almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önümüzdeki ay yeni bir telefon alma şansım var, ve son 1 aydır telefonları iyice araştırdım (zaten sürekli takipteyim), şuan iPhone 4S kullanıyorum fakat bıktırdı usandırdı, android bir telefon düşünüyorum, tüm modellere baktım ve note 2 beni tek heyecanlandıran telefon oldu gerek özellikleri gerekse ekran boyutu olarak. Ama çekindiğim bir kaç konu var ki oda şunlar, acaba telefonu aldığımda hemen çok daha üstün modeller çıkıp beni pişman ettirir mi aldığıma? İkincisi ise günlük kullanımda çok abzürt kaçar mı?

• Günlük anlamda taşıma yöünde bir absürdlüğü olmaz ama siz millet ne der diye düşünüyorsanız bırakın milleti ya ne derlerse desinler takmayın şimdi yeni model çıkması çıkabilir çıkıcaktır markalar 1 tane deil ve hepsi telefon basıyor yenisi çıkar teknoloji bu zaten aa şu çıkıcak diye beklerseniz çok beklersiniz sürekli yeni bir şeyler çıkıyor her neyse eğer telefon sizi memnun etiyse alın millet ne der diye de düşünmeden kullanın
  • bende çok kararsızım. kameresı çok hoşuma gitti ama aydınlıktı akşam çekimi nasıldır bilmem. benim tek çekindiğim konu one x imi yeni aldım çok tepki çekerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

bende çok kararsızım. kameresı çok hoşuma gitti ama aydınlıktı akşam çekimi nasıldır bilmem. benim tek çekindiğim konu one x imi yeni aldım çok tepki çekerim :)

Samsung hayranı biri olarak kamera dersen eğer One X'ini satma pişman olma. Note II, S3 ile aynı kameraya sahip yani iyi ama One X kadar değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

Günlük anlamda taşıma yöünde bir absürdlüğü olmaz ama siz millet ne der diye düşünüyorsanız bırakın milleti ya ne derlerse desinler takmayın şimdi yeni model çıkması çıkabilir çıkıcaktır markalar 1 tane deil ve hepsi telefon basıyor yenisi çıkar teknoloji bu zaten aa şu çıkıcak diye beklerseniz çok beklersiniz sürekli yeni bir şeyler çıkıyor her neyse eğer telefon sizi memnun etiyse alın millet ne der diye de düşünmeden kullanın

Aynen,katulıyorum,yani şu an için alınabilecek en iyi telefon note 2 diye düşünüyorum zira ben de bu aralar almayı düşünüyorum,Adamlar zırt pırt telefon televizyon,,,neyse hep çıkarıyorlar bunun sonu yok herhal en iyisi al gitsin note 2...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Cihaz öyle abartıldığı kadar büyük boyutta değil.. Tek elle rahat bir kullanım imkanınız oluyor.. Hatta eliniz küçükse bunu ayarlardan tek el kullanımı için ayarla seçeneğini seçerseniz cihazın ekranındaki Telefon ve klavye tek elle yazmanıza uygun hale boyununu küçülterek geliyor.

Kullanan biri olarak fotoğraf çekimi bence çok iyi... Bir telefondan DSLR kamera performansını geçtim normal bir kompak fotoğraf makinası kalitesi bile beklemeyin... Sonuçta bu cihazlardaki sensörler ile fotoğraf mak. sensörler çok farklı... Ancak kamera ve video performansı s3'ten iyi diyebilirim... Üzerindeki kamera ve sensör S3 ile aynı değil sadece benzer... Bunu ayırmakta fayda var... Sensör S3'e göre biraz daha iyileştirilmiş ve daha iyi hale getirilmiş...

Performans konusunda zaten diyecek birşey yok... Ha ben ben bunu aldım 2 ay sonra üst model çıkar mı derseniz bunu samsungdan beklemeyin... Samsung yol haritasını değiştirdi ve üst model cihazları 1-1,5 yılda bir çıkartıyor ki bundan sonra çıkacak cihazın tek farkı bana göre Enox5 işlemci ailesine geçecek olması ve kamerada biraz daha iyileştirme yapılacak olması diye düşünebilirim...

Çünkü bu cihaz 1,6Ghz - Quard işlemcili, 2GB rami ve Quard Mali400 (Geliştirilmiş ve yeni) var... Biraz daha mantıklı düşünürsek bu donanım sizi kaç yıl idare eder.... Ben kendi açıdam söylüyorum... Beni en az 4 yıl idare edecek bir sistem yapısı mevcut... Ki ben teknoloji konusunda psikopat biriyimdir ve yeni teknolojiyi ilk kullananlardan olmayı seven biriyim varın gerisini siz düşünün.... Eskiden 6 ayda bir telefon değiştirirdim şimdi ise Samsung sayesinde 2-3 yılda bir değişiyorum ve Note klasmanına geçtim artık bundan böyle ben Note 4 çıkmadan yeni cihazımı almam... Note 3 niçin almazsın dersen ne gerek var elimdeki cihaz dediğim gibi en az 4 yıl beni götürür... Sonrası ver pedere veya hatuna al yenisini :)

Donanimi iyi gercekten ama hic bir cihaz 4 yil gitmez ha gider ama performans beklenmez cunku 2.yilda bir program yazarlar oyunlara bir kastircak efekt eklerler bunuda yuzyilin icadi diye anlatirlar halbuki tum amac yeni cihaz sattirmaktir boylece eldeki donanimi iyi gorunen cihaz cop olur yada en azindan interneti tek kalir adam akilli calisan yapacak birsey yok taktikleri boyle ayrica note 4 cikinca anca alirim demissiniz note 4 2014 sonbaharda cikar 4 yil sonra degil ama bende cihazlar stabil kaldigi hiz yerlerde surunmedigi surece degistirme taraftari degilim cunku her yeni cihazi aldigimiz surece firmalar yeni cihaz cikarma surelerin kisaltiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

Günlük anlamda taşıma yöünde bir absürdlüğü olmaz ama siz millet ne der diye düşünüyorsanız bırakın milleti ya ne derlerse desinler takmayın şimdi yeni model çıkması çıkabilir çıkıcaktır markalar 1 tane deil ve hepsi telefon basıyor yenisi çıkar teknoloji bu zaten aa şu çıkıcak diye beklerseniz çok beklersiniz sürekli yeni bir şeyler çıkıyor her neyse eğer telefon sizi memnun etiyse alın millet ne der diye de düşünmeden kullanın

Aynen,katulıyorum,yani şu an için alınabilecek en iyi telefon note 2 diye düşünüyorum zira ben de bu aralar almayı düşünüyorum,Adamlar zırt pırt telefon televizyon,,,neyse hep çıkarıyorlar bunun sonu yok herhal en iyisi al gitsin note 2...

aynen bencede acaba bumu o mu aa şuda çıkıcakmış aaa şunun şuö zelliği olmuyacakmış o zaman şunu bekliyim mantıksız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tereddütsüz alın derim ben hocam.
  • Bende bugün inceleme şansı buldum. Cihaz çok büyük değil. S3 kullanıyorum. Karşıma uygun takas teklifi çıkarsa değiştirmeyi düşünüyorum. Ekran gercekten avantajli fakat çözünürlùk yeterli gelmedi bana. Fakat almama engel olacak kadar değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun mu diyelim o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

Bende bugün inceleme şansı buldum. Cihaz çok büyük değil. S3 kullanıyorum. Karşıma uygun takas teklifi çıkarsa değiştirmeyi düşünüyorum. Ekran gercekten avantajli fakat çözünürlùk yeterli gelmedi bana. Fakat almama engel olacak kadar değil.

Ya bu çözünürlük gerçekten danadik mi yaw...Benim incelem fırsatım olmadığı için soruyorum da,zira ben de almayı düşünüyorum da...
  • telefonun dandik olan hiç bir tarafı yok, bunu fanboy olarak değil, iphone, SGS2 kullanmış biri olarak söylüyorum.

Kalem, pil, ekran, kullanım, büyüklük kesinlikle olmuş
  • telefonu 6.10.2012 den beri kullanıyorum. büyüklüğü sıkıntı olmadı hatta dahada iyi güzel bit net, video keyfi sunuyor. Görüntüsü kamerası güzel.
    Piyasada ekran boyut/ pil perfonması bu kadar iyi olan başka bir alette yok
    Millet ne deri bırakında, cepten çıktığı an etraftaki herkes size bakıyor o ne diye, ilk hemen çok büyük felan sonra ya güzel nette gezilir bunla kalemide güzelmiş vs vs vs modu başlıyor
    Görüntü kötü felanda değil nerden çıkıyor bu anlamadım. Heralde bilimkurgudan fırlama özel kameralı yapay gözler taktırmış insanlar var aramızda yerini söyleyinde bizde taktıralım
    Şu an note 2 ye rakip bir cihaz piyasada yok.
    daha iyisi çıkana kadr en iyisi şu an bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 23 Ekim 2012; 10:32:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

Bende bugün inceleme şansı buldum. Cihaz çok büyük değil. S3 kullanıyorum. Karşıma uygun takas teklifi çıkarsa değiştirmeyi düşünüyorum. Ekran gercekten avantajli fakat çözünürlùk yeterli gelmedi bana. Fakat almama engel olacak kadar değil.

Ya bu çözünürlük gerçekten danadik mi yaw...Benim incelem fırsatım olmadığı için soruyorum da,zira ben de almayı düşünüyorum da...

Yok dert etmeyin. Çok dikkatli ve yakından bakmak gerekiyor ya da bana jelatinli olduğundan dolayı mat gelmiş de olabilir. Çok fazla inceleyemedim.
    Elime alıp bakmak istiyordum büyük mü diye sadece. Sağolsunlar inceleme şansı da verdiler. Cihaz mükemmel gerçekten.
    Boyut olarak s3 ümden son derece memnun olduğumdan dolayı merkeze gittiğimde bir kaç yerde soruşturmak dışında ileri gitmeyeceğim değiştirmek için telefonumu fakat ekran gerçekten mükemmel. Biraz kalın ve ağır onu da söylemek isterim. Fakat bataryayı düşününce ağır olması problemmiş gibi durmuyor.

Biraz ince eleyen biri olduğumdan o ağır telefonun elimde nasıl tutacağımı da düşünmüyor değilim. Düşme ihtimali son derece yüksek. :)

Şahsi fikrimi beyan edecek olursam kesinlikle alın. Ben S3 sahibiyim. Eğer bekleyebilseydim kesinlikle Note 2 derdim.

• ben de s3 bekliyordum vaktinde; bekleme suresi biraz uzayınca note2 alayım dedim. Bayramdan sonraki ilk birkac gunde alacagım die tahmin ediyorum. Aklımdaki tek problem note2 mi yoksa yeni nexus u beklesem mi seklinde. Siz ne diyorsunuz?
  • Mesajlarınız beni rahatlattı açıkçası,aklımda hiçbir soru işareti kalmadı telefon hakkında,tek sormak istediğim Telefona ekran için koruyucu jelatin ve kılıf kullanan var mı aranızda?
  • jelatine gerek yok aslında gorilla glass 2 den dolayı 3 haftadır cebimde dolanıyor daha tek bir çizik oluşmamış ekranda ama tercih meselesi tabi.
    kılıf ta daha telefon yeni olduğundan sınırlı bazı modeller var. Galaxy note 2 ana konusunu takip et orda konuşuluyo satılıyo vs vs
    unutmadan mıknatıslı kılıf almış biri mıknatısın etrafındaki bir bölgede spen in çalışmadığını söyledi aklında olsun.
    Orjinal flip coverların gelmesini bekliyorum ben kendi adıma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.