Şimdi Ara

Galaxy Note - Galaxy SII - Optimus 3D - Evo 3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 telefon arasında Seçim Yapamıyorum Benim İçin Eksi Tarafları:

1-Galaxy Note:

Tabiiki Çok Büyük Olması Aslında Büyük Olması O Kadar Sorun Değil Ama Yinede Sağda solda Telefonu Çıkardığımda Birilerinin gülüşmesi Sinirimi Bozabilir...

2-Galaxy SII:

Çok Güzel Telefon Ama Belli Başlı Kronik Sorunları Var (Aşırı Isınma - Kamera Bozulması - Pilin Çabuk Bitmesi Vs.) Ayrıca Telefonun Artık Herkesde Olması Ayrı bi sıkıcı Durum Yani Sokaktaki Çocukta bile Görüyorum Bazen :)

3-Optimus 3D:

Özellik Bakımından Çok Güzel ama Şekil Olarak Pek Isınamadım diyebilirm ayrıca radyo olmaması benim için büyük sorun ...

4-Evo 3D:

Bu Telefonda dizayn açısından Pek Hoşuma gitmedi diyebilirim Zevkler ve renkler Tartışılmaz birçok Kişinin Hoşuna gitmiş Olabilir ama Ben Isınamadım...

4 Telefon arasında Çok Kararsızım Lütfen artık birileri bişey söylesin para konusunda sıkıntım yok sadece güzel bi telefon almak istiyorum bu 4 telefonuda media markta saatlerce kurcaladım hemen hemen hepsi aynı gibi yardımlarınız için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Galaxy Nexus gelince alırsın ozaman

marttan önce çıkacağa benzemiyor...:/

Orijinalden alıntı: Yedaself

Optimus 3D'de radyo özelliği var ama LG'nin TRT'ye vergi vermemesinden dolayı Türkiye'deki ROM'larda radyo özelliği yok.
    Kesinlikle Optimus 3D tavsiye ederim sana bunların arasından. Note çok büyük zaten. s2 ile optimus 3d arasında seçimini sen yapmalısın tabi. evo 3D bunlarla kıyaslanamaz bile. Bende şu an optimus 3D var

Şu an 2.2 froyo sürümü va 2.3.5 dağıtılmaya başlandı ics güncellemesi alacağı da kesinleşti. 2.2 ile bile s2 yi geçmeyi başarıyor. incelemesi burada

http://www.androidturkiye.net/2011/08/01/lg-optimus-3d-son-zamanlarin-en-populer-teknolojisi-artik-cebinizde/

• quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Kesinlikle Optimus 3D tavsiye ederim sana bunların arasından. Note çok büyük zaten. s2 ile optimus 3d arasında seçimini sen yapmalısın tabi. evo 3D bunlarla kıyaslanamaz bile. Bende şu an optimus 3D var

Şu an 2.2 froyo sürümü va 2.3.5 dağıtılmaya başlandı ics güncellemesi alacağı da kesinleşti. 2.2 ile bile s2 yi geçmeyi başarıyor. incelemesi burada

http://www.androidturkiye.net/2011/08/01/lg-optimus-3d-son-zamanlarin-en-populer-teknolojisi-artik-cebinizde/

Alıntıları Göster
    Galaxy Note Ve Optimus 3D Arasında Karasız Kaldım Şimdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ExeLance2012

GGalaxy Note cok buyuk gercekten şahsen ben telefon nıyetıne almam yanıma kücük bır cantası olur ıpad gıbı tasırım anca Optimus bence en azından telefon :D

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

quote:

GGalaxy Note cok buyuk gercekten şahsen ben telefon nıyetıne almam yanıma kücük bır cantası olur ıpad gıbı tasırım anca Optimus bence en azından telefon :D

Alıntıları Göster
    SGS2 kullanıcısı olarak sana tavsiyem galaxy NOTE olacaktır ama söylediğin kronik sorunların hiç birini yaşamıyorum sgs2de şuan onuda söyleyeyim neden dersen büyük olması benim için süper bir şey ben telefon alacak olsam direk note alırdım kalem hiç bir zaman tutmadı ama belki bu telefonda tutabilir bilemeyiz en azından canın sıkılınca çıkarıp karalarsın bak bunları yazarken bile canım çekti sgs2'yi ikinci elden satabilir miyim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

SGS2 kullanıcısı olarak sana tavsiyem galaxy NOTE olacaktır ama söylediğin kronik sorunların hiç birini yaşamıyorum sgs2de şuan onuda söyleyeyim neden dersen büyük olması benim için süper bir şey ben telefon alacak olsam direk note alırdım kalem hiç bir zaman tutmadı ama belki bu telefonda tutabilir bilemeyiz en azından canın sıkılınca çıkarıp karalarsın bak bunları yazarken bile canım çekti sgs2'yi ikinci elden satabilir miyim acaba

Alıntıları Göster
    Tercih meselesi özellik olarak note çok iyi bir telefon. Tablet telefon arası birşey. En iyisi gidip turkcell veya başka elektro marketlerde bi elinize alıp inceleyin. Optimus ideal sizin için şu an için veya sgs2

• quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Tercih meselesi özellik olarak note çok iyi bir telefon. Tablet telefon arası birşey. En iyisi gidip turkcell veya başka elektro marketlerde bi elinize alıp inceleyin. Optimus ideal sizin için şu an için veya sgs2

Alıntıları Göster
    Note veya Optimus 3D arasında seçim yapmak en mantıklısı olur senin adına

Orijinalden alıntı: y n s c n

Note veya Optimus 3D arasında seçim yapmak en mantıklısı olur senin adına

Alıntıları Göster
    note gereksiz bir smartphone bence. tablet ve telefon arasında kalmış değişik birşey. pantolon cebine sığmayacak büyüklükte gereksiz bence. o yüzden s2 ve optimus 3d tavsiye ederim. optimus 3d'ye radyo özelliği kazandırılabiliyor piyasada bir çok uygulama var bununla ilgili. fiyat performans olarak da 3d bir adım öne çıkıyor 3d kayıt ve gözlüksüz 3d izlenebilen ekranı da diğer artıları.

• quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

note gereksiz bir smartphone bence. tablet ve telefon arasında kalmış değişik birşey. pantolon cebine sığmayacak büyüklükte gereksiz bence. o yüzden s2 ve optimus 3d tavsiye ederim. optimus 3d'ye radyo özelliği kazandırılabiliyor piyasada bir çok uygulama var bununla ilgili. fiyat performans olarak da 3d bir adım öne çıkıyor 3d kayıt ve gözlüksüz 3d izlenebilen ekranı da diğer artıları.

Alıntıları Göster
    Eğer imkanların el veriyorsa galaxy note derim.Şuan Android piyasasında daha iyisi yok.

Bende Note düşünüyorum fakat metroda o telefonla görüşürken insanların sana garip garip bakacak olması biraz düşündürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkovic01

Eğer imkanların el veriyorsa galaxy note derim.Şuan Android piyasasında daha iyisi yok.

Bende Note düşünüyorum fakat metroda o telefonla görüşürken insanların sana garip garip bakacak olması biraz düşündürüyor.

Alıntıları Göster

O Kadarda Büyük görünmüyor Sanki :)

• Bir note kullanici olarak hic te buyuklugu problem olmadi bana suana kadar bundan sonrada olacagini sanmam. Herturlu dar bol kumas kot pantolonumun cebine rahatlikla giriyor otururken kalkarken hic bi sorun teskil etmiyor. Bu telefonu kullandiktan sonra diger telefonlari eline almak istemiyorsun cunku okadar kucuk heliyorlarki tarif edemem. Tek eksi yani fiyati bana kalirsa. oda senin bilecegin is tabiki.bana kalirsa en son cikmis bi telefonu 6aylik sgs2 ile karsilastirma bosuna note al gitsin. Performans olarak en ust seviyede ve ocak ortasina dogruda ics guncellemesi gelecekmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vyc -- 13 Aralık 2011; 13:42:30 >

Orijinalden alıntı: vyc

Bir note kullanici olarak hic te buyuklugu problem olmadi bana suana kadar bundan sonrada olacagini sanmam. Herturlu dar bol kumas kot pantolonumun cebine rahatlikla giriyor otururken kalkarken hic bi sorun teskil etmiyor. Bu telefonu kullandiktan sonra diger telefonlari eline almak istemiyorsun cunku okadar kucuk heliyorlarki tarif edemem. Tek eksi yani fiyati bana kalirsa. oda senin bilecegin is tabiki.bana kalirsa en son cikmis bi telefonu 6aylik sgs2 ile karsilastirma bosuna note al gitsin. Performans olarak en ust seviyede ve ocak ortasina dogruda ics guncellemesi gelecekmis.
    Kullananların yorumu daha faydalı olur senin için eğer note alacaksan..

Orijinalden alıntı: y n s c n

Kullananların yorumu daha faydalı olur senin için eğer note alacaksan..

Alıntıları Göster
    Aslında bence Galaxy Note'u kulagınıza götürünce çokda büyük durmaz , kimse de gülmez

• quote:

O Kadarda Büyük görünmüyor Sanki :)

o kadar da büyük görünmüyor mu adamın eline sığmıyor neredeyse zaten tek elle ancak konuşma yapılabilir cihazı tek elle kullanman imkansız gibi birşey şahsen bana fazlasıyla itici geliyor ama seni bilemem tabi.

• quote:

Bir note kullanici olarak hic te buyuklugu problem olmadi bana suana kadar bundan sonrada olacagini sanmam. Herturlu dar bol kumas kot pantolonumun cebine rahatlikla giriyor otururken kalkarken hic bi sorun teskil etmiyor. Bu telefonu kullandiktan sonra diger telefonlari eline almak istemiyorsun cunku okadar kucuk heliyorlarki tarif edemem. Tek eksi yani fiyati bana kalirsa. oda senin bilecegin is tabiki.bana kalirsa en son cikmis bi telefonu 6aylik sgs2 ile karsilastirma bosuna note al gitsin. Performans olarak en ust seviyede ve ocak ortasina dogruda ics guncellemesi gelecekmis.

Dün Media Markt 'ta Satıcıya bu 4 telefonu Sordum Bana Kesinlikle experia Arc'ı Es Geçme Dedi Ve Yarım Saat Experia yı anlattı :) Son Olarak Ona Dizayn Olarak Hoşuma Gitmediğini Söyledim Satıcının Verdiği Cevap Enteresendı "Bu Telefon Geçen Senenin Dizayn Ödülünü aldı" O.o :) Neyse Son Kararım Note oldu Artık Bende Bir Galaxy Note Kullanıcısıyım Dünden Beri Kullanıyorum Eksi Tarafını GörmedimBiraz Büyük Ama Alışınca Küçük B ile denebilir :) Herkese Çok Teşekkürler Sağlıcakla Kalın....

• quote:

quote:

Dün Media Markt 'ta Satıcıya bu 4 telefonu Sordum Bana Kesinlikle experia Arc'ı Es Geçme Dedi Ve Yarım Saat Experia yı anlattı :) Son Olarak Ona Dizayn Olarak Hoşuma Gitmediğini Söyledim Satıcının Verdiği Cevap Enteresendı "Bu Telefon Geçen Senenin Dizayn Ödülünü aldı" O.o :) Neyse Son Kararım Note oldu Artık Bende Bir Galaxy Note Kullanıcısıyım Dünden Beri Kullanıyorum Eksi Tarafını GörmedimBiraz Büyük Ama Alışınca Küçük B ile denebilir :) Herkese Çok Teşekkürler Sağlıcakla Kalın....

Hayırlı olsun Kardeş.

Ah bende bir telefon alabilseydim.Galiba benim Sonumda Galaxy Note

• quote:

quote:

Dostum hayirli olsun valla direkten donmussun xperia arc gercekten his bi telefon ama donanimsal ozellikleri bakimandan galaxy s ile ayni ozelliklerde sinra cikan arc s bile hala tek cekirdekli yapilabolcek en mantikli isi yapmussin birde bi hafta kullandiktan sonuna eline bi sgs 2 falan alda nekadar kucuk kaldiklarina bi hayret et

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.