Şimdi Ara

Galaxy Note 20 Ultra tanıtıldı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
9.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Note 10 fiyatı 6299 tl iken kim neden note 20'ye 10000tl para verir cidden merak ediyorum bunu. Arada 3800tl fiyat farkı var ancak teknoloji açısından günlük hayatta fark edecek 1 tane fark yok. Eğer telefon alacak olsam ve bu kadar bütçem olsa note 10 + kulaklık + watch alırdım sanırım yine 10 bin tl tutmuyor :D

  • Ben hiç anlamadığım için soruyorum, Snapdragon la Exynos arasında ne farkı var? Yani Snapdragon olsaydı işlemci ne gibi avantaj sağlayacaktı günlük kullanımda bizlere?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8 kullanıyorum. İnatla Apple ürünlerinden uzak durdum. Telefonumun şu anda ekranında bi dolu ekran yanığı oluştu. Ekran bazen bir anda beyazlaşıyor, kalitesiz ucuz çin malı telefon ekranları gibi oluyor ve düzeltemiyorum. Güncelleme almadığı gibi telefonda zaman zaman kasılmalar yaşıyorum. Hanımda Iphone Xs Max var. Bir gün hararetli bir tartışmamız sonucunda 2 katın penceresinden aşağı attı. Zemin beton. Telefonda çizik yok. Benim telefonda armor kılıf var Samsungun orjinal kılıfı. 200Tl para verdim. Oğlum telefon şarjda iken oyun oynarken yarım metreden düşürdü. Kenardaki saçma sapan ve işlevsiz kavisten dolayı telefon çamı çatladı. Şimdi oradan bir yürümeye başladı. Seyahati ne zaman sona erecek merak içindeyim. Bluetooth kulaklık aldım. 2000TL'ye yakın para verdim. B&O E8. Bağladım telefona anlamsız bir şekilde telefondaki ses düşük seviyede. Dedim heralde kulaklığın sesi bu ama yorumlarda insanlar inanılmaz mutlu. Hanımın Iphone'a bağladım sonra. Moralim bozuldu. Fitness'a giderken hanımdan telefonunu rica ediyorum. 3. parti aplikasyonlar var ses yükseltici ama kaliteyi çok bozuyor. Rom root at diyenler olacaktır. Yıllarca Jailbreak sistemiyle dalga geç sonra benzerine mahkum kal.

    Benim telefonumun üzerinden 3 jenerasyon geçti. Artık pek bir yenilik de yok. Mesela S Pen. Basınç hassasiyetinin dışında daha fazla gelişmesi gerekmez mi? Bilmiyorum bana mı tuhaf geliyor bu durum ama bütün markalar kafayı kameralar ile bozmuş. Bizimki 50xzoom 128mpx. Bizimki 100x zoom 256mpx. Kamera konusundaki gelişmelere karşı olduğum düşünülmesin sadece sanki tüm teknoloji bunun üzerine ilerlemeye başladı gibi geliyor. Yıllar önce ağabeyim Galaxy Beam diye bir telefon aldı. Telefonun önüne projeksiyon aleti koymuşlar. Harika bir teknolojiydi. Bir ara hologram klavye teknolojisi üzerinde çalışıyorlardı. Şimdi varsa yoksa kamera. Apple'de farklı değil bu konuda. Yine de bir telefona 13 bin TL verecek kadar zenginsem bu telefon kesinlikle Samsung olmaz. Sanırım bundan sonraki telefonum kısıtlı imkanlarına rağmen Iphone olacak. Saygılar hürmetler efendim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaisersoze81 -- 6 Ağustos 2020; 14:10:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: detanaoq

    12 modelide 4G olur Apple hiç bir yeniliği anında almaz... demodeleşmeden kullanmaz fason üreticiye mahkum olunca... bunda bile ne sıkıntılar çıkartacak...

    5g olacak olmazsa rakipleri tarafından ezileceğini biliyor Apple hele samsung böyle gol atılası bir açık vermişken kaçırmaz merak etmeyin boşuna intel modem bölümünü satın almadı ;) olmazsa da Mi 11 mi ne çıkacaksa onla yoluma devam ederim

  • Güzel ülkemin neredeyse % 70'i 5000 altında aylık kazancı varken lansman fiyatı baya uçuk.

    Mart ayları civarinda satışa çıkan S20 den tek farkı kalemi olan vede diğer özellkleri hemen hemen aynı olan bir ürün sundu ülkemizde Samsung.

    S20 neredeyse bir kaç ayda 8000 ler civarına düştü.Zaman içerisinde bu telefonunda kaderi aynı olacak.Çünkü işlemcisi çoğu kişi tarafından bende dahil olmak üzre beğenilmiyor.Sade işlemci değil 5G YOK,RAM DÜŞÜK VEDE DÜŞÜK BİR HAFIZA VAR AMA FİYATI YÜKSEK..!


    O nedenle satışlar istenilen gibi olmayacak vede zamanla inecek...


    I Phone sanırım Eylül ayında 12 serisini çıkaracak.Yeni iPhone modellerinde A14 Bionic işlemci bulunacak. Üretimini TSMC'nin üstleneceği işlemciler, 5G teknolojisini de destekliyor olacak.Ülkemizede bu özelliklerde vede 256 GB hafızayla Galaxy note fiyatına satılırsa kimse Iphone varken bunu almaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 6 Ağustos 2020; 15:23:49 >




  • 8K video çekiyor (24fps)
    Ekran 4K bile değil
    Adam mı seçiyor dalga mı geçiyor

    Sony z5 premium ile devam 4K ekranlı hemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt

    yapmayın hocam ULTRA, ULTRA

  • Gerçekten Türkiye'deki model 8gb belleklemi geliyor? Eğer böyle ise tam bir fiyasko. Herşeye rağmen almayı planlıyorum note 10 plus ı satıp, üzerine ekleyip, gelen galaxy buds live modelinide satarak almayı planlıyordum, fakat eski telefondan daha düşük bir ram ile gelmesi sabrımı taşırır kesinlikle. Bu konuda bilgi kesin mi samsung.com.tr sayfasında bilgi bulamadım.

    Herşeye eyvallah, exynos 990 olmasına eyvallah, qhd 120 olmamasına eyvallah, kalemde ciddi bir geliştirme olmamasına eyvallah, 512 gb bellek ile gelmemesine eyvallah, yeni özel kılacak heyecan uyandıracak bir teknoloji ile gelmemesine eyvallah... Amaaaa eski modeline göre tamı tamına 4gb daha az ram ile gelmesine duuuur.

    Bu ayıptır. Tamam 5G gelmesin ama 8Gb ram nedir. Bunun nesi Ultra? Gerçekten note 8 den beri samsungcuyum ama bu artık sabrı taşırdı eğer doğru ise.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oxiabit O kullanıcısına yanıt
    Evet 8 gb. 5g olmayan versiyon sadece 8 gb ile geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abi bu ne, telefon mu? Ulan daha geçen sene bu fiyatlara bilgisayar görünce oha ne kadar pahalı derdik telefonlar bu fiyat oldu. Hadi bu fiyat oldu.. O işlemci nedir? 5G nerededir? ULTRAYMIŞ peehh.  


    Telefon harcları eski f 1xx fiyatlara geri gelsin! diyeceğim de inşallah 3xxx fiyatlara çıkmaz  Bas ampüle, bas ampüle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 6 Ağustos 2020; 18:4:1 >
  • 100 tane satarsa başarıdır bu rezil telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bu sefer sıvamış, devrim niteliğinde hiç bir değişiklik yok, s20 ile aynı chipset exynos 990 nerdeyse snapdragon 855 ile aynı seviyede bir chipset, çözünürlüğü düşürerek 120hz verdik demek de saçmalık s20 ile aynı mantık hani yenilik.. üstelik s20 ultradan 500mhz daha küçük 4500mhz batarya kesinlikle vasat bir pil performansı, güzelim note serisinin en utanç verici modeli olmuş. s20+ ile s20 ultra arası bir cihaz yazık samsung..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 6 Ağustos 2020; 19:37:44 >
  • Barbaros Şansal ın dediği gibi b*kumuzda boğuluyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pinwheel kullanıcısına yanıt

    kedi erişemediği ciğere mundar dermiş... ağla sen ötede sanki iphone 12 alabilecekte... ertelediler bi düşün niye...

  • 5 bin TL çalışır üstü haram

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PVH

    Ben hiç anlamadığım için soruyorum, Snapdragon la Exynos arasında ne farkı var? Yani Snapdragon olsaydı işlemci ne gibi avantaj sağlayacaktı günlük kullanımda bizlere?

    Note 20'deki exynos 990 ile snapdragon 865 arasında %20 çoklu çekirdek işlemci performansı ve %20'ye yakın daha iyi grafik performansı tabi bu kısımı günlük hayatta çok hissedemezsiniz gibi gözüküyor ancak;


    Pubg gibi oyunlar oynuyorsanız 30dk sonra exynos chipsetli telefonlar sıcaklık limitine takılıyor ve frekans düşürmeye başlıyor anlık takılmalar ve sorunlar baş gösteriyor, amiral gemisi bir telefonla saç baş yolduruyor.


    Pil perfomansı farkı var. Exynos telefon boştayken bile çalışır gibi pil yiyor, sıfır'a yakın optimizasyonu ile. Uzun süreli kullanımlarda pil ömrünü de daha çabuk tüketiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 6 Ağustos 2020; 22:42:43 >




  • kaisersoze81 K kullanıcısına yanıt

    Senin telefonun ekranını o şarjda oyun oynana mahvetmiş dostum telefon şarjdayken kullanılmamalı hem pil aşırı ısınır hemde işlemci ve diğer ekipmanlar.hele oyun oynamak telefonun anasını ağlatır. 2 senelik note 8. Var geçen pili servisten değiştirdim canavar gibi oldu maşallah.yani . Telefonun hızlıca eskimesini kullanım alışkanlıkları çok değiştiriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım olarak ilk defa açık ara iphone'dan iyi olmuş dedirtti bana, gerçi s8'de ilk çıktığında aynısını dedirtti ama bu genel tasarım olarak da cidden iyi olmuş ancak param olsa dahi iphone alırım ne doğru dürüst güncelleme ne de servis desteği var. Ayrıca ekosistem olarak hala zayıf, bu basit sorunları aşamadığı sürece apple olamayacak.

  • 25w şarj exynos ve kamera değiştirirken takılma küçük bir sorun ama uyuz ediyor ) sanırım bu kez samsung almayacağım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

    Note 20'deki exynos 990 ile snapdragon 865 arasında %20 çoklu çekirdek işlemci performansı ve %20'ye yakın daha iyi grafik performansı tabi bu kısımı günlük hayatta çok hissedemezsiniz gibi gözüküyor ancak;


    Pubg gibi oyunlar oynuyorsanız 30dk sonra exynos chipsetli telefonlar sıcaklık limitine takılıyor ve frekans düşürmeye başlıyor anlık takılmalar ve sorunlar baş gösteriyor, amiral gemisi bir telefonla saç baş yolduruyor.


    Pil perfomansı farkı var. Exynos telefon boştayken bile çalışır gibi pil yiyor, sıfır'a yakın optimizasyonu ile. Uzun süreli kullanımlarda pil ömrünü de daha çabuk tüketiyor.



    Alıntıları Göster

    Çok teşekkürler hocam bilgilendirme için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.