Şimdi Ara

Galaxy Note 20 Ultra tanıtıldı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
9.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung, kendi ayağına sıkmaya devam ediyor.

  • Note 10 plus kullanmaya devam. İyiki snapdragon almışım, exynos'un ısınması bile soğumak için yeterli :)

  • ersoyesra E kullanıcısına yanıt

    Editlemisler 512 diyordu basta


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlara telefon alınsa bile o Samsung olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ben geçen sene az kullanılmış note 8 almıştım 3500 tl'ye. Bunun dört katı telefon ama 4 katı fark var mı? Yok! O zaman salla gitsin. Eskiden yeni çıkan cihazlarda ciddi farklar olurdu, takip edilirdi ve alınırdı. Artık alınası değil, ciddi gelişim yok. Hiç heyecan duymuyorum artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5G yok diye burun kıvıran arkadaşlar! Türkiye’de var mı? Yok. Bu cihazda 5G olsa ne olmasa ne! Kullanamayacağım için olup olmaması alıp almamam için bir kriter değildir. 5G gelene kadar da bu cihaz çoktan değiştirilmiş olur. Burada önemli tabiki işlemci ve kamera. Yani Exynos ve ISOCELL. İkisi de birbirinden berbat olduğu için bu telefon A-LIN-MAZ!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkbahara doğru s20+ satar note 20 ultra'ya geçerim.. umarım çift hatlı olarak gelir yoksa yine mecbur yurt dışı alacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung da geleneği bozmadı ve Türkiye yi her zaman olduğu gibi 3. sınıf ülke olarak sınıflandırmaya devam ediyor. 5G / 12 GB / Snapdragon / 512GB cihaz çıkarırlar. Ülkemizde 4.5G / 8GB / Exynos / 256GB olarak satışa sunarlar. Diğer ülkeler ortalama 1 aylık asgari ücretleriyle 12GB ramli modelini alabiliyorken. Biz 6 aylık asgari ücretle 8GB ramli modelini alıyoruz. Ama sorsan her 2 cihazda Note 20 Ultra. Hayal kırıklığı oldu.

  • Samsung bitmiş....

  • Kahpe bizansın yiğit güzeli samsung

    telefon dünyasında bir devrim mi? hayır.
    12.000 lira verip bu telefonu alır mıyım? Hayir
    tanım: samsung’un yüksek performanslı bir telefonu yalnızca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt

    %18kdv , KDV den sonra %25 ÖTV + %10 TRT + %1 kültür bakanlığı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    Seni burada kurşuna dizecekler.
    Doğruları söyleme söverler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Kafa pırıl pırıl.
    Sahip olmadığı bir özelliğin ücretini niye vereceksin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • samsung zaten eskiden beri bitmiş hocam o işlemci ile kimse almaz burada alanda belli kitle olur ben s20 ultrayı kullanmış birisi olarak söylüyorum samsung pişmanlıktır ve bunu baya samsung cihazı kullanmış birisi söylüyor kullanmadan söyleyen degil bazı markalar 120 hz veriyor bütün çözünürlükler destekliyor samsung veriyor sadece ful hd de nasıl bir anlayış anlamadım gitti cekmeme sorunu birinci baş sorun bazılarında vardı bu sorun bendede vardı oppo find x2 nin ekranını görünce bunlara bakasım gelmiyor...

  • https://www.youtube.com/watch?v=6Tb2KUA_rRU&feature=youtu.be

    Technopat kutu açılış videosu... 2.55 te cihaz açılışında 5G yazıyor. Ama aktif midir pasif midir bilmem...
    Bir de Note 9 için 4.300 ₺ geri alım bedeli veriyor shop.samsung.com.tr ... ama yine de günümüz şartlarında note 20 ultra ile arasında dağlar kadar fark olmayan Note 9'u verip de üstüne 8.700 ₺ para bayılmak bana doğru gelmiyor... her ne kadar yaklaşık 1.000 ₺ lik kulaklık hediyesi olsa da...
    (Tamamen şahsi fikrimdir...)

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcbk -- 6 Ağustos 2020; 0:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G 1 yıl daha yani 2022 ye kadar dert edilmeyebilir belki fakat RAM ve Hafızadan kısmak resmen 3. sınıf ülke muamelesi yapmak bence.

    Hele ki teknolojiye bu kadar merakı, ilgisi ve becerisi olan ülkeye.. Garip.. Samsung Türkiye hiç merkezine buradan bahsetmiyor demek ki ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt

    12 modelide 4G olur Apple hiç bir yeniliği anında almaz... demodeleşmeden kullanmaz fason üreticiye mahkum olunca... bunda bile ne sıkıntılar çıkartacak...

  • sezer1578 kullanıcısına yanıt
    Bu yapmadıkları şey değil. Ama yapmasalar da olurmuş. O kadar para verecek olan gider iPhone alır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlarda insanlar en çok fiyata takılmış ben de buna şaşırdım. Arkadaş ne bekliyordunuz ki? Böyle bir telefonun böyle bir ekonomi içinde böyle vergilendirmelerle ucuz olmasını mı? 13K da şaşırılacak bir rakam değil ki. Bu eşik geçen sene aşıldı zaten. 15-16 bine kadar ulaştı zaten telefon fiyatları. Neyine şaşırdınız anlamadım.


    Telefona gelirsek Samsung'un sırf daha yüksek fiyata yapıştırmak için "En iyisinden ne varsa hepsinden koy, ortaya karışık yap" kafasıyla çıkarmış olduğu çok belli. Fiyat şişirmek için bu kadar çabalayacaklarına az tasarıma, az da bataryaya baksalarmış keşke. Lan 6.9" lik devasa ekrana, devasa gövdeye, dizüstü bilgisayar ayarında hayvan gibi donanım koymuşsun fiyatı da 13K yapmışsın ama koyduğun batarya bak:4500 mAh. Arkadaş yapsana şunu 6000 mah. Çok mu zor yahu. Telefon zaten telefonluktan çıkmış, tablet olmuş, ergonomisini kaybetmiş. Büyüt abi şu bataryayayı ya ölür müsün! Bir de neden Exynos abi. Ben Snapdragon çipsetinden istiyorum, bi dünya para veriyorum, bana niye farklı standartlar uyguluyorsun? Belki sırf bu yüzden seni tercih etmiyorumdur.


    Samsung bu tepe model işlerini çok bozdu. 50 tane amiral gemisi çıkarıyor artık. Kardeşim bi S serisi bi de Note serisi yapacaksın ya bu kadar. Yok plus, yok ultra. Bu ne arkadaş. Zaten alt ve orta seviye modellerinin ucu bucağı yok. Bu model işinin çivisi çıktı. İnanılmaz gereksiz boş modelleri var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.