Şimdi Ara

Galaxy Buds 2 Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
576
Cevap
65
Favori
45.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

    teşekkürler.

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Dış ortamlarda rüzgar vs mevcutsa problem olabiliyor ancak diğer ortamlar için ses kalitesi açısından karşı taraftan bi şikayet duymadım.

  • DrKyle kullanıcısına yanıt

    Galaxy Buds 2 Ana Konu 

  • Güncelleme geldi arkadaşlar. 360 ses özelliği çok güzel olmuş 👌
    Galaxy Buds 2 Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe E kullanıcısına yanıt

    Hocam biraz önce güncelleyip test ettim bende, 360 ses özelliği çok hoş olmuş. Arama dengesini iyileştirmişler onu da bi denemek lazımGalaxy Buds 2 Ana Konu 

  • airpods 2 maceramdan pişman olarak dönünce ben de buds 2 aldım. şu an gayet memnunum. fakat ios üzerinde case’in şarjını göremiyorum. ios ile kullanan varsa ve görmenin yolunu bilen varsa beni aydınlatabilir mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim aldığım buds 2 sol kulaklık hafif parazit yapıyordu ve anc devreye girmiyordu sol tarafta, servise bıraktım ve yenisiyle değiştiler ve bir günde aldım ürünü servisten. Aynı problemi yaşayanlar olursa mutlaka servise gitsinler.

  • Merhaba Buds2 kulaklığı yeni aldık ama tam olarak nasıl kullanıyoruz detaylı bir bilgisi olan var mı?

    mesela arama cevaplama reddetme şarkı değiştirme durdurma vs.

  • k.ceem K kullanıcısına yanıt

    Hocam Galaxy Wearable uygulamasını açıp dokunmatik kontrolleri aktif edip oradan ayarlamanız gerekiyor.

  • Kullanan arkadaşlar müzik dinleme kalitesi nedir? Yüksek seslerde nasıl? Ses yüksekliği nasıl? Şuan kablolu bi kulaklık kullanıyorum Sony xb serisi çok memnunum aslında. Kablosuz olarak da aslında xb700 düşünüyordum ama fiyatı inanılmaz yükseldi. Buds pro ile kağıt üstünde pek farkı görünmüyor ama niye yaklaşık yarı fiyatına anlamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ios ile kullaniyorum gayet memnunum. ses karakteri dengeli. zaten kablosuz kulakliklarda ses kalitesi cok fark etmiyor. dokunmatik kontrolleri andriddeki gibi kullanabiliyorum. sadece sarj kutusunun yuzdesi gorunmuyor o da zaten azalinca kirmizi yaniyor. kulakta gayet saglam duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivert kullanıcısına yanıt

    Bende iphone ile kullanıcam hocam, kullanımınız nasıl süre, yoğunluk olarak ? ( müzik,görüşme vs) Yorum rica edebilir miyim ?

  • Cail.lou kullanıcısına yanıt

    anc kapalı müzik dinlemede kulaklıkların şarjı 4 saatte bitiyor. youtube'da 6-7 saat gidiyor diyenler de var.

  • Güncelleme geldi. 3mb. Yeni özellik yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 850 TL'ye sıfır alınır mı? Redmi buds 3 pro ya göre nasıldır acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matebook 13 model laptoba bağlayınca ses çok bozuk geliyor daha bugün aldım kulaklığı. kesik kesik geliyor. mouse ile kulaklık bağlayınca direk mouse çalışmıyor . ne olursa olsun kulaklık bağlıyken internet gidiyor. başka kulaklıktayken sorun yoktu.

  • Böyle bir yazıya denk geldim kulaklık hakkında fikir sahibi olmak için. Belki birilerinin işine yarar.


    ilk kez telefona bağladığınızda lan bunun sesi neden az diye delirebileceğiniz kulaklık. ses ayarları en yüksekte gözükse bile kulaklığın telefondan bağımsız bir ses ayarı mevcut. gerçek ses yüksekliğinde dinlemek için android platformunda şunları yapmak gerekiyor.


    1-öncelikle ayarlar sekmesinden geliştirici ayarları açık olmalı. bilmiyorsanız nasıl açılacağını öğrenin. geliştirici ayarlarına girdikten sonra bluetooth ayarlarından mutlak sesi iptal et kısmını açık yapıyoruz ve hem telefonun bluetoothunu hem de kulaklıkları kapatıp açıyoruz. bu ayarı yaptıktan sonra wearable uygulamasından kulaklığı resetleyebilirsiniz. daha garanti olur.


    2- wearable uygulamasından dokunmatik kontrol ayarlarından basılı tutunca ses açma kapamayı kulaklığa atıyoruz.


    3- telefonun bluetooth sesini fulledikten sonra sağ kulaklığın dokunmatiğine basılı tutuyoruz. ses seviyesinin arttığını göreceksiniz. artık kulaklığı gerçek sesiyle kullanabilirsiniz.


    gelelim kulaklığa. samsung galaxy serisi telefon kullananlar için samsung scalable codec kullanıp aptx-hd seviyesinde sese ulaşabiliyorsunuz. bu gerçekten fark yaratan bir özellik. yani kulaklığın gerçek performansı için samsung marka telefon şart. samsung dışındaki bütün telefonlarda kalite kaybı olacaktır. bunun dışında falsosu yok kulaklığın. her şey olması gerektiği gibi.





  • Bu modeli inceliyorum bu aralar.


    Telefon Samsung Galaxy A72.


    Huawei freebuds 3 kullanıyordum. Kızıma da doğum gününde oppo enco air almıştım. Ancak benim kulaklıklara çöktü :)


    Freebuds dan sonra Opponun ses kalitesi çok tırt kaldı. Bu kulaklığın ses kalitesini anlamaya çalışıyorum. Yorumlarda değişik. Biraz fikir verilebilir mi ?


    Teşekkürler.

  • 2 aylık galaxy buds 2 kulaklığın sağ tekini kaybettim.tek olarakta satışı yokmuş sanırım.elinde sağ teki olan varsa alabilirim.ya da bende sol teki var siyah.şarj kutusu beyaz.lazım olan varsa haberleşelim.

  • zopheal kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun kulaklıği alacağım da bu son dediğiniz scalable ve aptx-hd nasıl yapılıyor acaba. Kendiliğinden olan bir durum mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.