Şimdi Ara

GALAXY ALPHA 1.059 LİRAYA SÜPER BİR CİHAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepsiburada.com da kampanya yapmışlar... Bugün ayak takımı diyebileceğimiz cihazlar bile 700-800'den aşağı değil. Ve Samsung ürünleri içerisinde S6 ve Note5 serisini başka bir yere koyarak diğer üretilen diğer Samsunglara göre en kalitelisi ve şu an için en uygunu bu cihaz. Bilmiyorum, uzun süreli kullananların yorumları nedir, ne değildir? Ama bildiğim bir şey varsa 2 GB Ram, Sekiz çekirdekli işlemci, 32 GB hafıza olan bir cihazın bu fiyatlara kadar düşmüş olması süper bir şey... Siz kıymetli kardeşlerimin de yorumlarını bekliyorum.



  • Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lalala25 kullanıcısına yanıt
    cihaz mı kötü, marka mı dostum
  • brkhkn B kullanıcısına yanıt
    En nihayetinde cihaz samsung, kağıt üstünde özellikler iyi gözüksede uzun vadede samsung pek iyi değildir, güncellemede pek almaz zaten
    Tabi bu benim şahsi fikrim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lalala25 kullanıcısına yanıt
    Pek anlamıyorum ama sadece şöyle bir yorum yapıyorum; Android piyasasının başını samsung çekiyor, ne kadar kötü desekte ülkenin %40'ından fazlası Samsung kullanıyor. Birde rakibi İphone var. Piyasası canlı, sürekli üretiyor ve nihayetinde Android... Yani bir sony olsun, LG olsun ki (LG hastasıyım) hepsi android telefon. Aslında sadece kasa ve marka bandı değişiyor gibime geliyor :) Onun içinde bunların arasında en çok tutanı almak biraz daha makul sanki.

    Ve kardeşim; fikrine bende katılıyorum aslında, özellikleri çok abartarak anlatıyorlar ve beklentiyi gereksiz yükseltiyorlar... Özellikle de samsung bunu çok yapıyor ve müşterisini, kullanıcısını çok üzüyor
  • lalala25 kullanıcısına yanıt
    Sorabilirmiyim en son ne zaman samsung kullandin?

    Elmaciysan cevap vermene bile gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lalala25 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir markayı savunmam banane anasını satim babamın malı değil elin gavuru, ama öyle saçma konuşuyosunuz ki apple 4s-4-5-5s-6 hepsi 2.5 bin liradan girdi pazara. Hepside aldıkları güncellemelerle ebesini belledi apple millet koşa koşa her sene 2.5 verip yenisini alıyor. Hani nerde 64 bit işlemciler bilmem neler.Adamın 6 sı bile kasıyo bu cihaz hala 2.5 milyar şaka gibi! Hem cihazlara hiç bi şekilde kişiselleştirme ve kullanım kolaylığı verme tamamen kapalı bir kutu gibi üret hemde bile bile yavaşlatıp yenisini aldır.
    Her yıl android alıp 1 sene kasmadan kullan, kasınca at çöpe yenisi al. 3 yıl boyunca bir tane apple parasına 3 farklı sıfır android kullanır adam. 3 yıl boyunca stabil çalışan iphone göster bana?
  • Android 6 güncellemesini de alacak bildiğim kadarıyla, bence 1000 lira civarına en şık ve sağlam telefon, işlemcisi hala güzel,2 gb rami çift kanallı (her ddr3 ram aynı hızda değil).Pahalı ve daha zayıf donanıma rağmen (pil ve kamera hariç) yeni A3 çok şık olduğu (ve donanımı bana yettiği) için ben 2016 model A3 tercih ettim ama Alpha da 1000 liraya çok iyi telefon, bildiğim kadarıyla kullananlar pili hariç her şeyinden memnunlar.Samsung'a gelirsek ben yıllarca iphone kullandım ve hala kullanıyorum bence yine de en iyi işletim sistemi ios, tabi bu bana göre böyle ama iphone'a en iyi alternatif samsung, ben hem iphone hem de samsung'u kullanmayı seviyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzan -- 3 Şubat 2016; 23:44:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bin lira civarına alfa çok iyi bir cihaz.
    4.7 degil de 5" olsaydı bu cihazı alacaktim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.