Şimdi Ara

galaxy ace 2 jellybean kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ben samsung kiesden androidimi güncelledim jellybean 4.1.2 yaptım fakat donma kasma sorunu var ama jellybeandan vazgeçmek istemiyorum bana yardım edermisiniz telefonu sıfırla geçer dediler sıfırladım bataryayı 10 saniye çıkar beklet sonra tak dediler onuda yaptım ama olmadı yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederim.

• Stocktabanli rom atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti kapsamına giriyomu peki?
  • Rom atmadan veya root yapıp sistemdeki gereksiz yükleri kaldırmadan bir çözüm bulabileceğini sanmıyorum. Bir arkadaşım bu kasmalar yüzünden 2.3 e geri döndü. Samsung bence berbat bir iş çıkarmış çünkü 4.2 yüklü galaxy ace den bile daha yavaş çalışıyordu. Batarya çıkarıp takmak da işe yarayacak bir yöntem değil bir mantığı yok ya da ben bilmiyorum. Sıfırlamak istiyorsan wipe yapmayı deneyebilirsin belki bir derece hızlanabilir sistem. Wipe diye ararsan rahatça bulursun ama tüm bilgiler silinir haberin olsun.
  • off samsungda gitgide kötüleşmeye başlamışşş arkadaşlar çözüm yolu bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1cnmbnm1

off samsungda gitgide kötüleşmeye başlamışşş arkadaşlar çözüm yolu bilen varmı

S2 den sonra bence hep kötüydü ama samsung bağımlılarına laf anlatamıyoruz ki.
  • evde lumia820 var ama android olmadığı için istemiyorum ya yardım edin :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one kasma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.