Şimdi Ara

Galaxy A8 2018 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazın konusunu bulamadım nedense. Aklımda huawei'nin lite modelleri ve bu cihaz var. Ama Samsung A serisine nasıl davranıyor bilmiyordum güncelleme konusunda. Üvey evlat muamelesi yapmıyordur umarım. Öte yandan kamerası ve performansı nasıl acaba cihazın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 3 haftadır samsung a8 2018 kullanmaktayım. Telefonda 2 tane ön kamerası var ve epey başarılı. Arka kamerasıda kötü sayılmaz. Android 7.1 yüklü olarak geliyor ve android 8 de gelicek. Telefonun şarzı günlük kullanım sosyal medya uygulamarı birazda oyun oynarsan 1 günü rahatça çıkartıyor. Performans açısından tatmin edici.
  • sake_16 kullanıcısına yanıt
    Performans konusunda pek şüphem yok da. Huawei arayüzüne bakınca Samsung arayüzü itici geliyor nedense. Dxomark kameraya 79 puan vermiş. Mate 10 lite'den performansı öndedir elbet ama çift kameraya sahip olması (hem önde hem arkada) üstüne dediğim gibi Huawei arayüzünün çekiciliği gelince.. ya fiyat da var tabi. Kafalar karışık

• Malesef A8 2018 ve A8+ 2018 modellerine android 8 gelmeyecek. Guncelmiyiz.com dan kontrol edebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklima1seygelmedi

Malesef A8 2018 ve A8+ 2018 modellerine android 8 gelmeyecek. Guncelmiyiz.com dan kontrol edebilirsiniz
    https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a8_2018_oreo_update_is_in_works-news-30791.php

Güncelleme gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 1 Temmuz 2018; 12:41:58 >
  • 2.5 aydır samsung a8+ kullanmaktayım ve uzunca bir cevap vericem.Bugüne kadar birçok model kullandım ama a8+ kadar hayal kırıklığı görmedim.
    -ilk sorun pubg gibi bir oyunda 20 fps alamazsın 3 binden pahalı bir telefonla ve 1200 liralık çin marka telefonuyla 60 fps alan arkadaşına bakar kalır isyan edersin
    -he ben oyun oynamam kamera görünüm dokunmatik diyosan uzuncana anlatayım kardeşim
    kamerası güzel ama s8 kadar tatmin etmiyor suyun içinde çekimler güzel(deniz,havuz)
    arada donuyo özellikle çağrılarda gizli klasörü var benim için baya önemli
    internet ve dowland hızı güzel görünüm s9 s8 kadar etkili premium değil sana vereceğim tek tavsiye s8+ almandı
    not=parmak izi ve yüz tarama çok iyi
    alınır mı alınmaz açık ve net
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklima1seygelmedi

Malesef A8 2018 ve A8+ 2018 modellerine android 8 gelmeyecek. Guncelmiyiz.com dan kontrol edebilirsiniz
    https://www.teknoburada.net/2018/07/10/galaxy-a8-ve-a8-plus-icin-android-oreo-guncellemesi-basladi/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevindim. Şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınmaz

• Alınır

• Alınır

• Alinmaz kazik çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.