Şimdi Ara

Galaxy A510 satıp Xiaomi mi5 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonlardan çabuk sıkılan biriyim. Ayran gönüllüyüm. Htc one m8 satıp Galaxy Note 4 aldım. Uzun süre kullanıp sonra çok büyük ve kaba olduğu için satıp Galaxy A5 2016 aldım. 2-3 aylık kullanımından sonra da şimdi yine sıkıldım. Şimdi ise Xiaomi mi5 e kafayı taktım ancak Galaxy a510 gerçekten çok stabil ve pili harika giden bir telefon. Touchwiz de seven biriyim. Xiaomi nin performansından şüphem yok ama arayüz keyifli mi? Telefonun elde tutuşu nasıl? Galaxy A510 oldukça premium bir his veriyor. Hiç canlı kanlı xiaomi mi5 görmedim ve alırsam internetten sipariş vereceğim için hiç görmeden bir telefon almış olacağım. Bu yüzden pişman olur muyum çok endişe ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 13 Eylül 2016; 4:38:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xiaomi dandik
  • Biri amiral gemisi biri dandik samsung arkadaşım mi5 her alanda a5 i tokatlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Servislik işi çıkana kadar.

Markaya biraz para vermek gerekiyor. Xaomi ye Meizu ya servise diye verilen telefonlarin 4 ay gelmedigi oluyor internette bir degil 2 değil var böyle abartili saçma sikayetler ve gerçek. Adam gibi verin parasını arkasinda kimin oldugu belli olsun. Samsung al meslea ya da apple. Note 7 fena patladı ama adamlara toplam zarari %5 sadece

• A5 2016 ile Mi5 kıyaslanamaz bile. Mi5'te Global romu yükle ve keyfine bak

• kurtaran_ali kullanıcısına yanıt
    Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Olabilir ancak @Ömerayhan ın dediği durum da kafamı karıştırıyor doğrusu.
  • herşey kağıt üzerinde donanım değil.xiaomi püskevit gibi.yüzü güzel dağ armudu misali.

https://m.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servisi nasıl xiaomi'nin bilmem ama sen yine de bilinen marka al.

Edit: Sözümü geri alıyorum çünkü geçen hafta miui teması indirip denedim bana stock arayüzden daha basit ve kullanışlı geldi. Hele ki her hafta güncelleme çıkması daha da albenili yapıyor. Uzun vade de telefonu sıkıntısız kullanma sözünü de yerine getiriyor.

Fırsatın varsa durma hocam xiaomi al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 14 Eylül 2016; 15:05:34 >
  • Telefon bozulursa çekeceğim şeyler haricinde telefonun kullanım hissini merak ediyorum

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Bilinen marka al. bilinen marka al. tutulan marka al. kac kere desem teknolojide marjinallik eninde sonunda patlar tecrübe ile sabit sony bile almam ben artik servisi yuzunden sony aşığı olmama rağmen.

• 1400 liraya alacağın mi5, S7 HTC10 G5 gibi amiral gemisi cihazlarla aynı performansta bir cihaz.

• Buradaki marka fanlarını bir kenara bırak tabiki xiaomi hocam,arayüzünü sormuşsun binlerce kişi kendi teşefonuna miui rom çıksın diye takla atıyorlar şuan en kullanması keyifli rom xiaomi'nin arayüzü miui'dir her hafta mis gibi güncelleme alır,kullanımı çok iyidir elinizdeki bomba üreten markanın telefonu yerine tabiki amiral gemisi olan mi5 alınır hatta biraz kafanı karıştırayım mi5'in rakipleri aşşağıdaki cihazlardır

Lecoo le max 2
    Lenovo zuk 2 pro
    Meizu pro 6
    Zte nubia Z11 64/128 Gb olanı (bu cihazı bende düşünüyorum)

• paker kullanıcısına yanıt
    Zuk2 pro ya hayran kaldım. Türkiye ye gelir mi acaba?

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak zor hocam hemde gelse bile fiyatu uçuk olacaktır ama forumda getirip satan arkadaşlar var çok rahat ve güvenerek alabilirsiniz.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.