Galatasarayın övünerek çıkardığı cıldırın marsı aslında BOSNA' nın br takımının marsı olduğu ortaya cıktı.Yok ki bi KIRAÇ ları onlarda beste yaptırsın...
İNANMAYANLAR İÇİN LİNKİ DE VERİYORUM GİRİP BAKABİLİR :
A benim güzel evladım iyice araştırda gel,marşın orjinali River Plate'in adıda Sos Cagon.
kıraçın şarkısının da ne olduğunu herkes biliyor youtube açılsın gösteririm ben size
bilmem kaç sene önce ki şarkıyı çaldığı açıkca ortada
ağzımı açtırma da işine git feyk
polisler aleyhine yazılmış bir riverplate marşıdır.
videosunda bosna yazıyo ve bosna nın bi takımının amblemi var lütfen video yu tam olarak izleyin
veee her ne olursa olsun yanlıs bilgi olabilir ama bu mars CALINTIDIR...
quote:
Orjinalden alıntı: yusufcaner05
veee her ne olursa olsun yanlıs bilgi olabilir ama bu mars CALINTIDIR...
kop git , allahın feyki.
1. Bi kere Bosna da bi takımın falan değiş River Plate'in marşı.
2. Zaten ordan alındığını biliyoruz biz sizin gibi çalıp çalıp bizim demeyiz.
3. Kendi marşınıza bakın.
F
Tamam da konu niye burda
kıraç ve beste mi zuhaha
edip akbayram - 1 mayıs kıraç - fb 100.yıl marşı
arasındaki 10 farkı ( şayet varsa ) söyle baalım
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
kıraç ve beste mi zuhaha
müthis nota ve müzik bilginle acıklarmısın?
quote:
Orjinalden alıntı: VectrAirliness
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
kıraç ve beste mi zuhaha
müthis nota ve müzik bilginle acıklarmısın?
çalıntı olduğunu anlayacak kadar kulağım var ya o bana yeter
objektif şekilde dinlersen anlarsın belki
Herşeye de bok atmayın siz gidin popçulara marş yaptırın
Bukadar da olmaz ki kardes, muzigine kadar yurutmus bizim Leverkussen den 5 yiyenler ,Cildirin cildirin
quote:
Orjinalden alıntı: NayirNolamaz
Bukadar da olmaz ki kardes, muzigine kadar yurutmus bizim Leverkussen den 5 yiyenler ,Cildirin cildirin
- Çıldırın marşı sizin fikriniz miydi peki? - Bizim ajansın, Güzel Sanatlar”ın fikri. Güney Amerika”daki bir takımın parçası aslında. O müziği almış, haklarını ödemiş ve ona yeni sözler yazmışlar.
yiğit şardan röportajı.tamammı aslanım.
quote:
Orjinalden alıntı: NayirNolamaz
siz şl de 0 çekenlerin marşları çok mu orjinal.
şu forumda futbol bölümünde takılan birçok kişi zaten çok önceden biliyor river ın tezahuratı olduğunu, ayrıca birçok başlık falan da açıldı hatırladığım kadarıyla, bari mutlu mutlu başlık açıcan en azından doğru bilgiyle yap bunu, çıldırın marşına gelince de ilk önce orjinal halini dinlediğimden midir bilmem hiç güzel gelmedi marş bana, ama daha önce sos cagon u dinlememiş birçok arkadaşım beğenmiş baya
Abi yok yahu! Bu futbol bölümü iflah olmaz. Adamlara anlatıyorsun böyle değil böyle diye adam inatla karşı takıma bok atacak diye totosunu yırtıyor. Bundan da mastürbatif haz duyuyor, bir nevi orgazm oluyor ki vazgeçemiyorlar. Fb' lilikle Gs' lılık falan alakası yok. Bir tarafı tutacak öteki tarafa durmadan saldıracak. Çünkü başka meziyeti yok! Sorsan adama ailende kaç kişi karşı takım taraftarı diye bir sürü insan çıkar. Ama utanmadan arlanmadan ne kadar bilmemneli varsa diye küfür edebiliyor. Vallahi billahi ne müslümansınız ne adamsınız!