kıraçın şarkısının da ne olduğunu herkes biliyor youtube açılsın gösteririm ben size
bilmem kaç sene önce ki şarkıyı çaldığı açıkca ortada
ağzımı açtırma da işine git feyk
Durumla hiç alakası yok ama Kıraç'a yakın bir kaç kişiden bestelerin çoğunu piyasadan topladığını duydum. Yani Bu vatandaşa beste yapıp veren tipler varmış. Duyduğum kaynak sağlam ama yine de kesin bir şey diyemem tabi. Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.
quote:
Orjinalden alıntı: yusufcaner05
Galatasarayın övünerek çıkardığı cıldırın marsı aslında BOSNA' nın br takımının marsı olduğu ortaya cıktı.Yok ki bi KIRAÇ ları onlarda beste yaptırsın...
İNANMAYANLAR İÇİN LİNKİ DE VERİYORUM GİRİP BAKABİLİR :
ne bosnası? sne kimsin fake misin kaybol git kalbini kırıcam kıraçmış ona bun laf atıp rapcilerle dalaşa girip sonrada ana bacı küfür yiyen salak herifin tekine beste yaptırmakla marş olunmuyor?
quote:
Orjinalden alıntı: captain_turkiye
quote:
Orjinalden alıntı: NayirNolamaz
Bukadar da olmaz ki kardes, muzigine kadar yurutmus bizim Leverkussen den 5 yiyenler ,Cildirin cildirin
siz şl de 0 çekenlerin marşları çok mu orjinal.
bıdı bıdı bıdı.
bizim uefa kupamız var görgüsüzler desene!
quote:
Orjinalden alıntı: Blue_Typhoon
abi bırakın işte çalmışsınız marşı ya kendiniz yapsaydınız fenere bok atacapğınıza yok kıraç yapmış çalıntıymış zaten bir çok şarkı marş bir çok sanatçıdan isteniyor=)
Vayy vayy vayyy O mzaman Dünyadaki hiç bir tezahuratı getirip de saraçoğlunda söylemeyin.En son 'En büyüksün kanarya yönetim-futbolcu taraftar şampiyonsun şanlı kanarya' diye bizim şampiyonluk tezahuratımızı söylediniz. Söylemeyin o zaman kardeşim.İzin aldınız mı? Viva Espana = Fenerbahce marşı. 100.yıl marşınız da alıntı. daha boş boş Galatasaray'ın marşına laf etmeyin.
quote:
Orjinalden alıntı: MissYou
quote:
quote:
Bukadar da olmaz ki kardes, muzigine kadar yurutmus bizim Leverkussen den 5 yiyenler ,Cildirin cildirin
bıdı bıdı bıdı.
Evet. Biz Avrupa'da sizden 10 kat daha başarılı ve büyüğüz. Bizle alay edeceğinize kendinize gülün.
quote:
Orjinalden alıntı: Blue_Typhoon
abi bırakın işte çalmışsınız marşı ya kendiniz yapsaydınız fenere bok atacapğınıza yok kıraç yapmış çalıntıymış zaten bir çok şarkı marş bir çok sanatçıdan isteniyor=)
güzel kardeşim okumanız yazmanız yok mu?oraya yiğit şardan röportajı koyduk.adam telif haklarını ödedik diyo siz çaldınız diyonuz.
sizin işçi marşına , ispanyol halk türküsüne hiç girmiyorum bak.
quote:
Orjinalden alıntı: MissYou
quote:
quote:
bıdı bıdı bıdı.
nedense siz daha dikkat ediosunuz uefa kupamıza
Abi onların amlemide bir başka takımdan cakmaydı...du bulursam koyarım.....