Bildirim
GALATASRALIYSAN MUTLAKA İZLE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sağoll -
[Deleted by Admins] -
Seni sevmeyen ölsün Galatasarayım 1 numara -
ben bir gsli olarak bu tur videolarin hala yayinlanmasini istemiyorum...nerdeyse 10 yil olacak hala onlarla ovunuyoruz...ve bu gecen 7 yil boyunca ovunecegimize kendimizi gelistirmek icin biseyler yapsaydik belki daha yuksek hedefleri yakalayabilirdik...ve belkide simdi grup sistemi olan uefa kupasi bir ust turuna cikmak icin matematiksel islemlere kafa yormazdik...o kupayi unutmanin zamani geldide geciyor... -
hocam rastgele valla -
quote:
Orjinalden alıntı: red06
ben bir gsli olarak bu tur videolarin hala yayinlanmasini istemiyorum...nerdeyse 10 yil olacak hala onlarla ovunuyoruz...ve bu gecen 7 yil boyunca ovunecegimize kendimizi gelistirmek icin biseyler yapsaydik belki daha yuksek hedefleri yakalayabilirdik...ve belkide simdi grup sistemi olan uefa kupasi bir ust turuna cikmak icin matematiksel islemlere kafa yormazdik...o kupayi unutmanin zamani geldide geciyor...
geçmişini bilmeyen geleceğini bilemz..bu tür vidolar lazımm -
quote:
Orjinalden alıntı: red06
ben bir gsli olarak bu tur videolarin hala yayinlanmasini istemiyorum...nerdeyse 10 yil olacak hala onlarla ovunuyoruz...ve bu gecen 7 yil boyunca ovunecegimize kendimizi gelistirmek icin biseyler yapsaydik belki daha yuksek hedefleri yakalayabilirdik...ve belkide simdi grup sistemi olan uefa kupasi bir ust turuna cikmak icin matematiksel islemlere kafa yormazdik...o kupayi unutmanin zamani geldide geciyor...
Güzel diyorsun kardeş...İyi niyetlisin ama alt tarafı 1 maçı (Onlar bilir...) konuşanlar var.Burada ise bir başarı öyküsü var. -
-
GalatasarayLıyız Mutluyuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X