Şimdi Ara

GALATASRALIYSAN MUTLAKA İZLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sağoll
  • [Deleted by Admins]
  • Seni sevmeyen ölsün Galatasarayım 1 numara
  • ben bir gsli olarak bu tur videolarin hala yayinlanmasini istemiyorum...nerdeyse 10 yil olacak hala onlarla ovunuyoruz...ve bu gecen 7 yil boyunca ovunecegimize kendimizi gelistirmek icin biseyler yapsaydik belki daha yuksek hedefleri yakalayabilirdik...ve belkide simdi grup sistemi olan uefa kupasi bir ust turuna cikmak icin matematiksel islemlere kafa yormazdik...o kupayi unutmanin zamani geldide geciyor...
  • hocam rastgele valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: red06

ben bir gsli olarak bu tur videolarin hala yayinlanmasini istemiyorum...nerdeyse 10 yil olacak hala onlarla ovunuyoruz...ve bu gecen 7 yil boyunca ovunecegimize kendimizi gelistirmek icin biseyler yapsaydik belki daha yuksek hedefleri yakalayabilirdik...ve belkide simdi grup sistemi olan uefa kupasi bir ust turuna cikmak icin matematiksel islemlere kafa yormazdik...o kupayi unutmanin zamani geldide geciyor...

geçmişini bilmeyen geleceğini bilemz..bu tür vidolar lazımm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anket yap.Ek gelir sahibi ol
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: red06

ben bir gsli olarak bu tur videolarin hala yayinlanmasini istemiyorum...nerdeyse 10 yil olacak hala onlarla ovunuyoruz...ve bu gecen 7 yil boyunca ovunecegimize kendimizi gelistirmek icin biseyler yapsaydik belki daha yuksek hedefleri yakalayabilirdik...ve belkide simdi grup sistemi olan uefa kupasi bir ust turuna cikmak icin matematiksel islemlere kafa yormazdik...o kupayi unutmanin zamani geldide geciyor...

Güzel diyorsun kardeş...İyi niyetlisin ama alt tarafı 1 maçı (Onlar bilir...) konuşanlar var.Burada ise bir başarı öyküsü var.
  • GalatasarayLıyız Mutluyuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.