Şimdi Ara

galatasary-cluj maçın oyuncusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hamit yada marabat bu ikiliden biri macın en etkili adamı olacak

• elmander bence :)
  • Rakip takımdan da futbolcu düşünün bence ama skor ne olursa olsun GS'den kim olur derseniz Melo, bu sahada ondan başkası yüksek mücadele gösteremez.
  • Saha berbat ama yenemezsek uefa bile zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jake sully

hamit yada marabat bu ikiliden biri macın en etkili adamı olacak

Hamiti cikardi.. Marabati animsayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın en etkili iki ismi sakatlanıp oyundan çıktı, nedir arkadaş bu cenabetlik?
  • Bence kaleyi bulan 3 şutu ile çıkana kadar H. ALTINTOP.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bruma rize maçında kadroda yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

elmander bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatz

Rakip takımdan da futbolcu düşünün bence ama skor ne olursa olsun GS'den kim olur derseniz Melo, bu sahada ondan başkası yüksek mücadele gösteremez.

Fail olmuşsun hocam sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Orijinalden alıntı: waybe

elmander bence :)

peste 2 gol atmıştı da
  • tespitimde haklı çıktım bence hamit çıkmasaydı çok basarılı olacaktı fatih hoca cıkarmak için devreyi beklese elmander sakatlanınca hamit cıkmazdı.amrabat ise bence macın adamı oldu yıkılmadı çalım attı orta yaptı golü attırdı .
  • ben halen daha Hamit nasil cikar anlamadim. Kotu oynamiyodu. Etkili sutlari var.

Ayrica bu zeminde Emre Colak neden oynar? Aydin'in girmesi taraftariydim acikcasi.

Sabri tercihide dogruydu.

Kim bilir belki kafasinda cok farkli birsey vardi Elmander kendini sakatlayinca bozuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

ben halen daha Hamit nasil cikar anlamadim. Kotu oynamiyodu. Etkili sutlari var.

Ayrica bu zeminde Emre Colak neden oynar? Aydin'in girmesi taraftariydim acikcasi.

Kim bilir belki kafasinda cok farkli birsey vardi Elmander kendini sakatlayinca bozuldu.

Aslında Emre'nin birkaç iyi ortası vardı. Topu şişirmesi için almış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

ben halen daha Hamit nasil cikar anlamadim. Kotu oynamiyodu. Etkili sutlari var.

Olabilir. Dedigim gibi mutlaka kafasinda birsey vardi. O ani bizden daha iyi suzmustur Fatih Hoca.

Ben sadece Emre ye verilen sansin Yekta ya da verilmesini istiyorum.
    Melo ya bu sezon verilen sansin Ceyhun'a da verilmesini istiyorum

Bu adamlar kesilmez ise, hirs yapip oynamazlr ki

Masallah ilk 11imiz cok belli. Bu iyi birsey degil. Futbolcularin bazen diken ustunde olmasi lazim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

Olabilir. Dedigim gibi mutlaka kafasinda birsey vardi. O ani bizden daha iyi suzmustur Fatih Hoca.

Ben sadece Emre ye verilen sansin Yekta ya da verilmesini istiyorum.
    Melo ya bu sezon verilen sansin Ceyhun'a da verilmesini istiyorum

Bu adamlar kesilmez ise, hirs yapip oynamazlr ki

Masallah ilk 11imiz cok belli. Bu iyi birsey degil. Futbolcularin bazen diken ustunde olmasi lazim.

Ceyhun'un oynamasını nedense ben de çok istiyorum, bir güven var bu adama karşı nedendir bilinmez. Yekta'nın da sakatlanmasaydı çok çok iyi yerlere geleceğini düşünüyordum, halen gelebilir tabii.

• Sabri Riera
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.