Şimdi Ara

GALATASARAYIN GRUPTAN ÇIKMA OLASILIĞI %17.3'DÜR !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  GALATASARAYIN GRUPTAN ÇIKMA OLASILIĞI %17.3'DÜR !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clujun manuyu yeneceğinden sonrasını okumadım manu 4te 4 le arenaya gelecektir
  • Muazzam bir işsizlik
  • baran 14 yaşında arkadaşları ona yok artık lebranım diyor
  • İstatistik mini etek gibidir. Çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.
  • quote:

Bakın şampiyonlar ligi normal lig gibi olmaz. Aranızda bazıları daha 5 maç var diyecektir. Böyle birbirine denk takımlarda puanlar çok yakın oluyor
    Grup 1.Si ortalama 12-15 Puan alır.
    Grup 2.Side ortalama10-13 Puan alır.
    Grup 3.Sü ortalama 10-12 Puan alır.(muhtemalen galatasaray)

Ortalamalari aliyorum:

13.5+11.5+11=36

Yuh diyorum zaten grupta maksimum 36 puan var.
    O da ancak grup sonuncusu sifir cekerse ve hic grupta hic beraberlik olmazsa

Nasil bir varsayimdir bu. Kusura bakma ama feci sacmalamissin.
  • futbolda % vermek çok saçma uefa kupasını aldığımızda ihtimaller %1 bile değildi
  • Başlıktan sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

quote:

Evet haklısınız. Benimde size bir sorum var. ŞAMPİYONLAR ligine iyi oynadığı oyunla ilk maçını kazanıp gruptan çıkamayan hangi takım var ?

iyi oynadığı oyunla ilk maçı kazanıp gruptan çıkamayan takımı sorgulaman için cluj'ün de iyi oynamış olması lazım. braga maçını bir izle derim.

ha, ilk maçı kazanıp gruptan çıkamayan tonla takım var, rastgele açtım tekini.

GALATASARAYIN GRUPTAN ÇIKMA OLASILIĞI %17.3'DÜR !!

Braga- CLuj Maçının 8'dklık özetini izledim. Süpriz bi maç olasydı 1-0 Biterdi. ALdığı maçta 1 Gol daha atmış. Heralde benim izledğim maçta top clujtaykenki anları göstermiş. CL Grup'una geçen seneden örnek vermiştim. CLuj'un m.utd'ı yenerse %100 gruptan çıkacaktır. Eğer cluj gruptan çıkarsa diper gruptan çıkan takım kim olur sence ?

geçen sene galatasaray-fenerbahçe maçının özetini izle o zaman. fenerbahçe iyi mi oynadı o maçta? sonuçta kötü oynayan bir takım 2 gol atmış olamazdı değil mi

vay arkadaş, yorumun sığlığına bakar mısınız?

• Kim yaptıysa bu hesaplamayı dünyanın en gereksiz işini yapmış. Çok boş bir konu ve başlık. tez siline..
  • quote:

Evet başlıkta dediğim gibi. Yoğun istatistiklerim sonucunda galatasarayın şampiyonlar ligi grubundan çıkma olasılığını %17.3 Olarak Buldum.

Olasılıklardan bahsedersek;

Galatasarayın gurubundaki cluj takımı deplasmanda braganın muhteşem oyunu ve 20'ye 7 braganın şut üstünlüğü ile oynanan maçta bilindiği üzere galibiyetle ayrıldı.

Braga areneda yapacağı gs maçında ne kadar iyi oynasada gsye yeniliceğini düşünüyorum. Ama gsnin sadece bragayı yenmesi yetmiyor. Galatasarayın grupta kalması için en önemli kilit cluj'un m.utd'a yenilmesidir. Bragaya karşı çok sert bir savunma yapan cluj'un m.utdye kendi evinde yenileceğini düşünmüyorum. Hatta 3 puanı alacağını düşünüyorum.(M.UTD'ı izledik yani)

Olurya bir ihtimal, CFR CLUJ M.UTD'A yenilirse Galatasarayın gruptan çıkma olasılığı %63.2'dir.

Peki bu CFR CLUJ nasıl oluyorda bragayı yeniyor ? CFR CLUJ Takımı a'dan z'ye şampiyonlar liginden gruptan çıkmak istiyor. ve Bunu braga maçı ile ne kadar istekli olduklarını kanıtladılar.

CFR CLUJ Bu gruba kolay kolay gelmedi!!
    2 Ön eleme turu oynayan cluj önce liberec'i ve sonra avrupadaki başarıları ile göz kamaştıran basel'i eledi. Yani bu gruba kolay kolay gelmediler. Kolay kolayda gitmezler.

Bakın şampiyonlar ligi normal lig gibi olmaz. Aranızda bazıları daha 5 maç var diyecektir. Böyle birbirine denk takımlarda puanlar çok yakın oluyor
    Grup 1.Si ortalama 12-15 Puan alır.
    Grup 2.Side ortalama10-13 Puan alır.
    Grup 3.Sü ortalama 10-12 Puan alır.(muhtemalen galatasaray)

Yani evlerinde en az 2 galibiyet ve deplasmanda 1 beraberlik ve bir galibiyet durumu.
    Puanlar birbirine yakın oldukları için cluj'un braga'dan kazandığı 3 Puanın çok önemi var.(EN ÖNEMLİ OLANI BU)

Şimdi diyeceksinizki cluj'un öteki maçlardan puan alacağı kesinmi ?
    Evet haklısınız. Benimde size bir sorum var. ŞAMPİYONLAR ligine iyi oynadığı oyunla ilk maçını kazanıp gruptan çıkamayan hangi takım var ?
    En son geçtiğimiz sezon cl'ye galibiyetle başlayıp gruptan çıkamayan takım yok.
    bknz;juventus benfica chelsea valencia.. hepsini inceledim.

CFR CLUJ Teknik direktörü Mandorlini CL Ön eleme turları başlamadan önce basın toplantısında cluj taraftarına şampiyonlar ligi grup sözü vermişti. ve gerçekleşti

Sadece bizim penceremizden bakmayın;
    Galatasarayın m.utd deplasmanda yendiğini düşünün.. Ve sonra kendi sahasına haksız bir galibiyet almış takım geliyor.. Bı takımı yenemezmi ?? Bu galibiyetle gruptan çıkma olasılığımızı yükseltmiş olmuyormuyuz ?

Bir ihtimal daha var;
    M.UTD'ın dünya çapında grubu 1. bitirileceği düşünülüyor. Futbol bu cluj 1. Bitirir 2. gs bitirir ve gruptan çıkar. M.UTD o kadarda abartılacak takım değil.

Elbette bana kızacaksınız ''şuradan sonrasını okumadım'' vs saçma şeyler yazacaksınız. Evet çünkü haklısınız benimki arı kovanına çomak sokmak gibi oluyor.

Dediğim gibi m.utd grup 1.si olmazsa gs gruptan çıkacaktır. Gsnin normal şartlarda gruptan çıkması için cluj'un önümüzdeki maçlarda yenilmesi ve berabere kalması lazım. Bragayı portekizde yenen takım, bu maçlarda yenilirmi ??

Benle iddialaşacak arkadaşlar olacaktır.Bu kesin. Eğer GS gruptan çıkamazsa o sıralar bu konuyu hortlatırım. Olur ya gruptan çıkarsa sınırsız olarak kendimi banlayacağım.

Manchesterı gördük demişsin cluj yener felan demişsin belki biz oynatmadık manchesterı ? Bız ters geldık belki ? Top yuvarlak bende saana diyorumki galatasayın gruptan cıkma olasılıgı %100 clujun kadro gsnin kadrosunun yanından gecemez ;) simdiki 2 macımız içerde ikisinise aldıkmı rahatlarız . Maclar bittimi görüşürüz

• beyler kimse koymamış yakıştıramadım size
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

quote:

iyi oynadığı oyunla ilk maçı kazanıp gruptan çıkamayan takımı sorgulaman için cluj'ün de iyi oynamış olması lazım. braga maçını bir izle derim.

ha, ilk maçı kazanıp gruptan çıkamayan tonla takım var, rastgele açtım tekini.

Bosver konusmaya deymez kardes ya braganın defans yol. Gecen hanı gibi aval aval izliolar kendi evinde okadar pozisyon verirsen kaybetmeye mahkumsun zaten .

• bak dostum sana az önce biten bir maçtan örnek veriyim. madrid - betis maçı. betis muhteşem oynayıp 2-1 öne geçtikten sonra bir kırmızı kart ve penaltı sayesinde maçı 9 kişi ve 4-2 yenilgiyle tamamlıyor. hele ikinci kırmızı kartı görsen bi yerinle gülersin emin ol. o yüzden senin bu yazdıklarının olma ihtimali elbette var futbol bu ama bu öyle bir oyundurki 1 sn de herşey tersine dönüverir....
  • Sen Manchester United takımını nerenle seyrediyorsun bilmiyorum. Manchester United Cluj'u yenemese çıkmasın zaten gruptan.
  • Manu kayipsiz cikar gruptan..Adamlar takir takir oynuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan arkadaş bjkli ya da tsli olamaz.%99.99 fenerlidir.bu kadar çekememezlik ve objektif dışı sonuçlar ancak bir fenerbahceliden gelebilir.(her fenerli için böyledir demiyorum tabi)

manchesterın cluju yenmesi çok zormuş.sen kendi çapında alakasız ihtimaller üretme, git bak avrupada manchestera 1.60 , cluja 5.00 oran falan veriliyor.yani genel kanı clujun kazanma ihtimali %20.

kısa ve öz :

biz eğer bragayı yenersek %80 bu gruptan çıkarız. bu maç aşırı önemli.çünkü bu maçı alırsak braga yarıştan ciddi ölçüde kopacak ve rakibimiz cluj olacaktır.cluj ise bragaya göre daha kolay bi rakip bizim için.
  • Bence de Galatasaray'ın gruptan çıkamama olaslığı ile doların hafta sonunda 1.665 seviyesini görme olasılığı aynıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

alex fergusonun sözünü koyun şu konuya

daha 1 maç oynandı

Yanlışın var o Gökmen Özdenak'ın sözü

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.