Şimdi Ara

Galatasarayın Ekonomik verileri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda tartışmalar da anlaşılamayan tek nokta sanırım Gsli arkadaşlar bilgilerini dökebilir mi? Ünal AYSAL ile iyiye mi gidiyoruz.Yoksa gözümüz mü boyanıyor?



  • Tabiki de iyiye gidiyoruz,herkes adama hırsız,yalancı deyip duruyor. Bugün katıldığı program sonrası da herkes yalancı dedi ve olanlar oldu. Galatasaray'ın resmi sitesinden kapak gibi cevap yapıştırıldı,herkes yine oturdu koltuğuna kapadı çenesini.
    Galatasaray maddi olarak,sportif başarı olarak kötü durumdayken,tüm düşmanlar dosttu bize. Bizim kanımızın emilmesi hoşlarına gidiyordu,fakir başarısız bir Galatasaray hoşlarına gidiyor. Hiç kimseye cevap veremeyen,boynu bükük duran bir Galatasaray onlar için bulunmaz bir nimetti. Ne zaman ki Ünal Aysal geldi,durum değişti. Adam Akciğer kanseri olan bir takımı,kanserden kurtardı neredeyse. Gerek ekonomik gerekse sportif olarak inanılmaz başarılar yakalandı kısa bir sürede. Çok iyi yoldayız,harika bir yoldayız. Tek diyeceğim kıskananlar,ÇATIR ÇATIR çatlasın..
  • Kisa ve oz

    Koptuk gidiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 210 milyon dolar borcumuz var dedi, programin devaminda kisa ve uzun vadeli borclari toplam olarak grafikle gosterdiler 750-800 milyon tl yapiyordu. Ilginc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göz boyama fb yönetimine has bir olaydır. Galatasaray da göz boyama olaylarınına kanacak kongre üyesi yok. Başkanın anında tepesine binerler, Adnan Polatın olayı buna en iyi örnektir. O yüzden dolayı içiniz rahat olsun galatasarayımız çok iyi yolda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NT ^ avieN

    Adam 210 milyon dolar borcumuz var dedi, programin devaminda kisa ve uzun vadeli borclari toplam olarak grafikle gosterdiler 750-800 milyon tl yapiyordu. Ilginc

    Galatasaray'ın toplam borcu 210 milyon dolardır.O diğer rakamlar sanal borçtur.Galatasaray'ın sanal borcu yazarsan google gerekli bilgileri önüne getirir.
  • Yaptıkları yapılanlar konu çok laçka olmadan yazsak ta herkes bilgilense illaki aramızda bu konuda bilgili arkadaşlar vardır.Çok rica ediyorum tam tatmin edecek bilgilere ulaşamadım şahsım adına malesef Fb yönetimi gibide yapılanlar yapılacaklar hiç anlatılmıyor ki dışarıya dobra dobra
  • Kimse birşey bilmiyor demek ki Balon olmayız umarım.
  • Adam borsa dehası, tam bir işletmeci. Zaten kısa zamanda yaptıkları ortada, kıskananlar çatlasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbs1905

    Adam borsa dehası, tam bir işletmeci. Zaten kısa zamanda yaptıkları ortada, kıskananlar çatlasın.

    O yapılanları ve yapılacakları konuya hakim arkadaşlar yazsa gerçekten çok güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kubilay_Turk


    quote:

    Orijinalden alıntı: mbs1905

    Adam borsa dehası, tam bir işletmeci. Zaten kısa zamanda yaptıkları ortada, kıskananlar çatlasın.

    O yapılanları ve yapılacakları konuya hakim arkadaşlar yazsa gerçekten çok güzel olur.

    borsa olayını gerçekten merak ediyorsan bana PM at...
  • Bizde siyaset ve sporda körü körüne inanis vardir. Bir adami sevdilerse yada ayni kafa yapisina sahiplerse hersey güzel gidiyordur.
    Siyasete girmeye gerek yok futbol olarak Polat icinde aynilari yapildi Canaydini günahim kadar sevmesemde ekonemik olarak düzelmeye baslamis klubun basina baskan oldu methiyeler yapildi sonrasinda gördük.
    Simdi 210 milyon dolar borcumuz var dnilip sonrasinda 750-800 milyon tl sanal borc falan olmaz. Bu cakalligi hepsi yapiyor bir kac senelik loca,sponsor, forma vs vs gibi gelirleri o seneye ait gösterip borctan düsüyorlar bunu yapmayan Türkiyede spor klubu yok.
    Bizim durumumuz görünen oki asagi yukari Bjk ile ayni ama aradaki fark bizim stat ve loca gelirlerinin Bjk takimindan iyi olmais ve Futbol takiminin kurulu ve iyi yapida olmasi bunun yaninda Sampiyonlar liginden gelecek para.
    Yönetim gecen sene transferlerde asagi yukari dengeli gitti Forumda bazi arkadaslarin bu konuda karsilastirma yaptigi konularda var arayan bulur bu sene ise transferler gelirsiz tek tarafli oldu.
    Gene bu acik sampiyonlar liginden gelen giris parasi ile büyük bölümü telafi edilebilir, borsada bunlar bir dalga yaptilar simdi ikinci kez yapicaklar.
    Tamam bazi konularda hak veriyorum takimi aldiklarinda loca, kombine, sponsor vs vs gelirlerin büyük bölümü 3 senelik satilmis ve paranin icine edilmisti ama genede
    1 Gecen sezon transferlerin dengeli yapilmasi
    2 Gecen sezon basarili gecmesi sonucu elde edilen ürün ve stat gelirleri
    3 Tv yayin haklari basariya endeksli
    4 Sampiyonlar liginden alinan para
    5 Borsada deger artirimi ve alinan para

    Yani yok sanal bilmem nesi yok bu borc 250 ila 350 milyon dolar arasi net borcsa lafim yok ama borc miktari söyledikleri gibi 400 450 milyon dolara denk geliyor öylese fazla bir sey yapmamislar demektir.
    Futbol takiminin basarisi ile klubun kötü yönetilmesi 2 farkli olay ayni Süren dönemi gibi acisi sonradan cikar.
    Borclarin sifirlanmasini beklemiyoruz ama Gs takimi ortalama 400 milyon dolar borcu olsa bile bunu senelik bu ise 40 milyon dolar ayirarak azaltma yoluna gidebilir bana bu isin sanali vs vs hikaye geldi biraz.




  • Bir ilave daha göz boyama Fenerbahe ait degildir Bjk, Ts ve Gs aittir.
    Polata klubun batma noktasina geldigi halde körüksüz destek verenler, bankadan hisseleri birlestirmek icin kredi izni verenler bu kredinin sonrasinda kimine göre yarisi kimine göre cakallik ile sirket birlesmesi ile devir yapildigini ve paranin transfere harcandigini görmedilerimi kimler tekrar baskan secti.
    Gene ayni sekilde basarisizlik olmasa ibra edeceklerdi birakin bu isleri toz pembe dünyada yasamayin Gs yönetiminin yikilma olayinda tek fark takimin kötü gidisati ve arkada kuvvetli birilerinin cikmasi sayesinde oldu.
    Mevcut kongre baskanimiz yada sonradan gelicek baskanlar basarili oldugu sürece Futbol takimi olarak ibra edilir ve secilir.
    Süren, Canaydin, Polat bunlara iyi örnektir en önemlisi AIG kazigidir Süren, Cansun, Canaydin dönemlerinden Polata kadar uzanan kazik 25 milyon dolarin klube nerdeyse 200 milyon dolara patlatilmasi.
    Yani yok Gsda olmaz vs vs diye bir sey yok.




  • Takımın güncel borcu 210 M Dolar. O 750-800 dediğiniz borç değilde ödeme diyebiliriz tam karşılığı olmasada.
    Şöyle söyleyim Galatasaray'ın bugün ödemek zorunda olduğu borç 210 M Dolar. Önümüzdeki atıyorum 10 Yıl için ise şu andan belirlenen 800 M planlı bir gideri var. Stad masrafları,maaşlar,tesis giderleri,krediler vs vs umarım anlatabilmişimdir.
    Borsa olayına ise kısaca şekip diyorum siz anladınız gerisini m

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysakay

    Takımın güncel borcu 210 M Dolar. O 750-800 dediğiniz borç değilde ödeme diyebiliriz tam karşılığı olmasada.
    Şöyle söyleyim Galatasaray'ın bugün ödemek zorunda olduğu borç 210 M Dolar. Önümüzdeki atıyorum 10 Yıl için ise şu andan belirlenen 800 M planlı bir gideri var. Stad masrafları,maaşlar,tesis giderleri,krediler vs vs umarım anlatabilmişimdir.
    Borsa olayına ise kısaca şekip diyorum siz anladınız gerisini m

    Kisaca yalan söyleniyor iste borcun kisasi uzunu falan olmaz oraya cikip adam gibi borcumuz bu kadar diyecekler rakamlar ile oynayip kafa karistirmiyacaklar. Neticede o borclarin büyük bölümünün faizleri bunun yaninda dövize endeksli olanlari var döviz tekrar bir firlama yaparsaki en gec 1 sene icinde bu olucak borc miktari ucar gider.
    Gs klubu gecen sezon ve bu sezonki durumuyla 200 milyona yakin bir gelir elde edicek potansiyele sahip belki bu biraz Sampiyonlar ligi basarisi ve ürün satisindan biraz daha yükselme ile artma sansi var ama tas catlasin 250 milyon eder klup gelirlerini 2 3 sene iyi kullanir ucmazlarsa oyuncu alimlarinda Melo kiralanmasi olayi gibi falan bu dengeyi kurup ödeme sanslari var gerci verdigim rakamlarda oldukca ucuk ama.
    55 milyon tl civari stat loca
    45 60 tl arasi Digiturk
    Sampiyonlar liginden gelicek 25 milyon euro civari
    Sponsor ve forma reklam gelirleri (Bunlarin Polat icine etti) senelik 10 milyon dolar civari
    ürün satimindan gelirler yaklasik 10 15 milyon dolar diyelimki oldukca abartili verdigim rakam
    Degisik Gsm ve Banka sirketlerinden gelecek gelirler (Bunlarda Polat tarafindan icine edilmis gelirler)

    Yani klup Polatin gider ayak yedigi haltlardan kurtulursa gelir olarak maksimum degerleri bu kadar bu paralar aynisi Fb icinde gecerli belki ürün bizim 5 6 milyon dolar olursa onlarda 13 14 milyon dolar olabilir ama fazlasi olmaz.




  • 15 yıllık geliri daha gelmeden gelmiş gibi gösterip 215 milyon borcumuz var demesi bana ilginç geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeireL

    15 yıllık geliri daha gelmeden gelmiş gibi gösterip 215 milyon borcumuz var demesi bana ilginç geldi.

    Sizinkiler yapmiyormi sanki aynisini.
  • borç olsa neolur borç dediğin hersene ertelenmiyormu uzun vadede...torunlar düşünsün o borcu siz niye rahatsız oldunuzki anlamadım
  • Beşiktaştan fazla borcu var ama şöyle bir durumda var Beşiktaş'ın borç ödeme tarihleri daha erken ve borç teminatları yüksek yani bir ayda siz 20 milyon $ için 1 milyon verirken biz 5 veriyoruz..
    Bir Galatasaray'ın gelirleri BeşiktaşJK'den yüksek. Yani sizin durumunuz şuan orta/iyi dert etmeyin ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xakah74

    quote:

    Orijinalden alıntı: MeireL

    15 yıllık geliri daha gelmeden gelmiş gibi gösterip 215 milyon borcumuz var demesi bana ilginç geldi.

    Sizinkiler yapmiyormi sanki aynisini.

    Kanıt?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.