Şimdi Ara

Galatasarayımız ve diğer türk takımları hakkında en iyi haber alıcagımız en iyi spor sitesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar takıldıgım sporx adlı site haber başlıklarını saçma sapan attıkları için bu siteden nefret etmeye başladım takıldıgınız siteleri yazarsanız iyi olur...

• Aralarında pek fark olduğunu düşünmüyorum. Ben Ntvspor'da Maçkolik'te felan takılıyorum.
  • ajansspor dan takip ediyorum ben
  • twitterdan takip ediyorum ben önemli birşey varsa zaten anında haber geçiyorlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

twitterdan takip ediyorum ben önemli birşey varsa zaten anında haber geçiyorlar,

Dh den takip ediyorum direk konu aciliyor zaten
  • Özgür Sancar'ı takip et. Adamın arkasında nasıl bir güç varsa Türkiye deki Sporla alakalı herkes ilk onla röportaj yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Özgür Sancar'ı takip et. Adamın arkasında nasıl bir güç varsa Türkiye deki Sporla alakalı herkes ilk onla röportaj yapıyor

sadece Türkiye olsa iyi
    bu adamın isteyipte dünya çapında röportaj yapamayacağı bir adam olduğunu zannetmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @D C X L

Aslında Dünya çapında yazacaktım ama emin olamadım sanırım Messi Mesut ve Ronaldoylada röportajları vardı. Üşendim bakmadım googledan
  • Fanatik'e bakıyorum ben
  • Twittır akarr.

sadece haberler değil her şey anında paylaşılıyr
  • twitter iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Aralarında pek fark olduğunu düşünmüyorum. Ben Ntvspor'da Maçkolik'te felan takılıyorum.

Fenerbahçe TV 2 yani takip ettiğin kanal ve site :)
  • Fotomaç en iyisi, her zaman herşey yolundaymış, en iyi futbolcular hep bize geliyormuş gibi düşündürtüyor insana. Kendini kandırmanın en iyi yolu, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.