evet arkadaşlar takıldıgım sporx adlı site haber başlıklarını saçma sapan attıkları için bu siteden nefret etmeye başladım takıldıgınız siteleri yazarsanız iyi olur...
Aralarında pek fark olduğunu düşünmüyorum. Ben Ntvspor'da Maçkolik'te felan takılıyorum.
ajansspor dan takip ediyorum ben
twitterdan takip ediyorum ben önemli birşey varsa zaten anında haber geçiyorlar,
quote:
Orijinalden alıntı: gael
twitterdan takip ediyorum ben önemli birşey varsa zaten anında haber geçiyorlar,
Dh den takip ediyorum direk konu aciliyor zaten
Özgür Sancar'ı takip et. Adamın arkasında nasıl bir güç varsa Türkiye deki Sporla alakalı herkes ilk onla röportaj yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Özgür Sancar'ı takip et. Adamın arkasında nasıl bir güç varsa Türkiye deki Sporla alakalı herkes ilk onla röportaj yapıyor
sadece Türkiye olsa iyi bu adamın isteyipte dünya çapında röportaj yapamayacağı bir adam olduğunu zannetmiyorum
Aslında Dünya çapında yazacaktım ama emin olamadım sanırım Messi Mesut ve Ronaldoylada röportajları vardı. Üşendim bakmadım googledan
Fanatik'e bakıyorum ben
Twittır akarr.
sadece haberler değil her şey anında paylaşılıyr
twitter iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: Cris
Aralarında pek fark olduğunu düşünmüyorum. Ben Ntvspor'da Maçkolik'te felan takılıyorum.
Fenerbahçe TV 2 yani takip ettiğin kanal ve site :)
Fotomaç en iyisi, her zaman herşey yolundaymış, en iyi futbolcular hep bize geliyormuş gibi düşündürtüyor insana. Kendini kandırmanın en iyi yolu, tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme