Şimdi Ara

galatasaraydaki ani form düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kesinlikle eleştirmek için yapmıyorum bu tespiti, bana göre fatih terim'in milli takımın başına geçme olayı takımda kopukluk yarattı. geçen haftadan başlayan bir düşüş var, bu hafta da iyi oynayacağımızı sanmıyordum tam da düşündüğüm gibi oldu.
    drogba konusunda ise eleştirenleri anlamıyorum, takım genelinde bir düşüş olunca klişe olarak bir kişiye yükleniliyor. ilk yarıda kaleye giden şutumuz yoktu, drogba yoktan var etti pozisyonları.

ikinci tespitim selçuk'un çok geride oynaması, fark ettiyseniz geriden oyunu kurup ilerde takımı yalnız bırakıyor. zaten melo iki sezondur bildiğin ön libero gibi oynuyor, defansa sürekli yardım ediyor. selçuk neden sürekli geride? özgüven kaybı mı desek fatih terim'in komutu mu desek nedenini bilmiyorum ama daha çok ofansif oynaması gerekiyor zannımca.

• Bence rakibin bursa ve eses olmasida onemli. Haftaya kimle olursa olsun kazanirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki zor deplasman olsa da bir düşüş olduğu doğru. sezon başında takımın daha dinamik olması gerekiyor zira adı üstünde sezon başı. sanki nisan mayıs ayındaymış gibi oynuyoruz.
  • Bence baskan parayi bastiracak bursanin sag bekini 3-4 demeden alacak , sivassporun sol beki ziya da iyi oyuncu onu da alacak, ayni sekilde muhammet demire de verecek 5-6 milyon hersey tamam olur en azindan genc oyuncu alacagiz bundan sonraki senelerde tr de idare ederler bizi

• Evet bu deplasmanların zor olduğu doğru, fakat eleştiriler skor için değil, rakip takımların karşısında tabiri caizse ezilmemizdir. Bunu tabi ki eleştireceğiz, sonuçta juventus, RM gibi rakiplere meydan okuyorken Bursa veya Eskişehirin bizi sahaya gömmesinin bahanesi olamaz, puan kaybedebiliriz eyvallah ama bu maçlar 'sadece' puan kayıpları değildi.
    Benim teorim; FT rakiplerimizin avrupadan men edilmesinden sonra ligi küçümsemeye başladı bu arada da kendisi mucizeyi gerçekleştirmeye çalışıp halk kahramanı olmak için vaktini milli takım rakiplerini analiz etmekle harcıyor. Bana mantıklı gelen bu zira takımdaki form düşüklüğü, rakibin iyi analiz edilmemiş olmasının sorumlusu FT'dir.

• Daha ligin basinda üst üste iki zorlu deplasman oynamanin da etkisi var. Sahamizda kolay kolay mac kaybetmeyiz diye dusunuyorum. Gecen sene de Bursa ve Eskisehir deplasmaninda kazanamadik ama ligi acik ara goturduk.
  • Skor hiç önemli değil keşke 3-0 yenilseydik de şu iki haftadır oynadığımız rezil futbolu görmeseydik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence terim yuzunden her sey. biktik durmadan taktik oturtmayi denemesinden. her mac farkli kadro taktik ile sahaya cikmaktan. milli takimda da bunu yapmisti paso yeni yeni oyuncular taktikler falan sonra batirdi kacti. bu adamdan nefret ediyorum kanatsiz 4-4-2 oynuyor madrid macina cift forvetle cikiyor falan allahim bir insan bu kadar mi futboldan anlamaz. bir de milli takimin basina verdiler ki, rakibi okuyamayan terimin akli daha da bolunecek vakti kalmayacak takibi iyi okumaya. hasan sas rapci umit davala falan mi yardim edecek taktik konusunda. resmen gsyi bitiriyorlar. tek neden fatih terim.
  • Formsuzluğa bir şey demiyorum ama GS'nin artık bazı deplasmanlardaki "alışılmışlıklara" son veremsi gerekiyor.
  • Fatih Terim'in takımla ilgisizliği, futbolcuların boşvermişliği, kaprisleri ve Drogba'nın kendini takımdan üstün görmesi. Drogba dün kötü değildi hatta kötü oynadığı maç neredeyse yok. bu takımı küçümsemediği anlamına gelmiyor. takım ruhu zedelenmiş, Burak ve Selçuk kendi kafasına göre takılıyor.

transfer dönemi bitmesiyle düzelecektir diye umut ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

Fatih Terim'in takımla ilgisizliği, futbolcuların boşvermişliği, kaprisleri ve Drogba'nın kendini takımdan üstün görmesi. Drogba dün kötü değildi hatta kötü oynadığı maç neredeyse yok. bu takımı küçümsemediği anlamına gelmiyor. takım ruhu zedelenmiş, Burak ve Selçuk kendi kafasına göre takılıyor.

transfer dönemi bitmesiyle düzelecektir diye umut ediyorum.

drogba'nın kendini üstün gördüğünü falan sanmıyorum, kendine güven meselesi bu. son dakikada topu alıp frikiği kullanmasının tek açıklaması kendine inanması, ama şansı pek yaver gitmedi orası doğru

• şu forumun gs üyeleri hakikaten çocuk. yaşı isterse 25 olsun ama yine de çocuk yani. bi de tutturmuşlar ben taraftarım eleştiririm diye. şuan FTyi eleştirenler sezon sonu şampiyon yapınca da sevinirler ama.
  • Haftaya yener, Beşiktaş maçından sonra da Fener maçına kadar seri yakalarız. Belki Kayseri deplasmanın berabere kalırız.
  • oyuncuların bencil olması galatasaraya puan kaybettirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.