Şimdi Ara

Galatasaray Yönetimi Şampiyonlugu Fenerbahçeye 23 Ağustosta Vermişti Zaten !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 ağustos play off sisteminin kabul edildigi tarih. ( 1-2 gün farkla tarih yanlışda olabilir takılmayın )

Galatasaray şampiyonlugu 23 agustosta vermişdir evt.

Nedenmi ;

sokaktaki çoçuga sorsan şike davaları yüzünden fb , bjk , ts un bu sene ligde fazla birşey yapamayacagını biliyordu.

Fb önemli oyuncularını apar topar satmış , digerleri desen fb den pek farkı yok.

gs ise imparatoru getirmiş , bir çok iyi oyuncu almış yatirim yapmış lig başlamadan ligin favorisi konumuna gelmişdi.

sonuçda aynen yukarda yazdıgım gibi oldu zaten , fb ye 9 puan ts ve bjk ya 21 22 puan fark atmışız.

süprizmi degil, en baştan belliydi.

sen gs nin derbi istatistiklerini bilmiyormusun yönetim , hiçmi açıp biraz bakmadın geçmiş maçlara neyine güvendin.

şimdi eyyy basiretsiz yönetim , sen nasıl olurda bu sistemi kabul edersin. bize kimse sormadı dersin. oynamıyacan kardeşim, yumrugunu masaya vuracan ben bu sistemde oynamam kardeşim diyecektin. aynı durumda biz olaydık fb bunu degil kabul etmek , play off'u agzına alanın, agzına teperdi play offu.

hiç bişi yapamadın git casa dava et bu play offu. cas da çalışan bir çok hakim gs itiraz etse bu play off iptal olur demişdi.

13 MAYISTA FB Yİ KUPAYI KALDIRIRKEN 1 BARDAK SOĞUK SU İÇERİZ.

SAĞOL YÖNETİM.

Not: bu konuyuda açacagımı 8-9 ay önceden biliyordum , hangi kulüp taraftarının başına gelse açardı bu konuyu.

• Evet zaten Gs yenseydi Digiturk batardı bu nedenle de Fener yenmeliydi. Hep oyun bunlar uyanın beyler illimunatinin oyunu
  • Hocam korkmadan düsündüklerini yazmani seviyorum aynen devam etmeni dilerim. Söyledigin ve belirttigin cok seydede haklisin zaten.
  • Digitürk baştan sonra fail zaten.
  • İnşallah dediğin olur kardeşim.
  • Hala lideriz olm bi bakın puan tablosuna ya.
  • Her şeyin sizin elinizde oldugunu unutmayin
  • Evet beyler kadrolu muhalif Yusuf Miroğlu ne zaman iş başı yapacak diyordum geç bile kaldı
  • Şampiyonluk son haftaya kalmaz diye düşünüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Her şeyin sizin elinizde oldugunu unutmayin

Aynen neticede hala lideriz hiç bir şeyin bittiği yok. elini masaya vurma konusunda 4 büyük takım ortak hareket etmesi gerekirdi o zaman bir şey yapamazlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorik.Cana

Evet beyler kadrolu muhalif Yusuf Miroğlu ne zaman iş başı yapacak diyordum geç bile kaldı

ne yapim polyannacılıkmı yapayım.

12-13 senedir kadıköyde yenemiyorsun, hi hi hi korkmayın orda kazanip şampiyon oluruzmu diyim.
  • Galatasaray şampiyonluğu bu noktadan kabederse 23 Ağustos'ta değil Y.D. yönetimi seçildiğinde kaybetmiş olacak, ama kaybedeceğini zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizlimert

Galatasaray şampiyonluğu bu noktadan kabederse 23 Ağustos'ta değil Y.D. yönetimi seçildiğinde kaybetmiş olacak, ama kaybedeceğini zannetmiyorum

ilgisi yok yıldırım demirören degil , fatih terim tff başkanı olsa ne fb nin 1 puanını silebilirdi nede küme düşürebilirdi.

başbakan istemiyor kimse birşey yapamaz.

y.demirören play off u getirmedi.

23 agustosta iş bitmişdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Evet beyler kadrolu muhalif Yusuf Miroğlu ne zaman iş başı yapacak diyordum geç bile kaldı

12-13 senedir kadıköyde yenemiyorsun, hi hi hi korkmayın orda kazanip şampiyon oluruzmu diyim.

Bazen şans futbolun önüne geçebiliyor Unutma kardeş unutma bu takımın 14 yıl şampiyon olamadığı dönemler oldu bu takımı başarıları için değil önce şanlı arması için seveceksin yeter be sizin gibi skor sevdalılarının elinden çektiği GALATASARAY ın takım aslanlar gibi oynadı kazanamadı varmı arkadaş fazlası bu takım benim gözümde şampiyon olmasa bile aynı değere sahiptir
    Sen Galatasaray ı sadece aldığı skorlarla şampiyonluklarla övünmek için duyuyorsan git Barcelonaya sempati duy senin için inan daha hayırlı olur

• quote:

quote:

quote:

Bazen şans futbolun önüne geçebiliyor Unutma kardeş unutma bu takımın 14 yıl şampiyon olamadığı dönemler oldu bu takımı başarıları için değil önce şanlı arması için seveceksin yeter be sizin gibi skor sevdalılarının elinden çektiği GALATASARAY ın takım aslanlar gibi oynadı kazanamadı varmı arkadaş fazlası bu takım benim gözümde şampiyon olmasa bile aynı değere sahiptir
    Sen Galatasaray ı sadece aldığı skorlarla şampiyonluklarla övünmek için duyuyorsan git Barcelonaya sempati duy senin için inan daha hayırlı olur

ben gs bugün yenildi diye kızmıyorum.

skor tahmin konusundada yazdım dün 2-1 yeniliriz diye, olabilir bir bahtsızlıktır gidiyor fb derbilerinde.

benim kızdıgım gs sahada alnının teriyle 9 ve 22 puan fark atarak şampiyon oluyor ama bunu masada kaybediyor.

bu iş osmanlı imparatorlugunun son 100-200 yılda yaptıgı gibi, savaşta kazanıp , masada bir çok topragı kaybetmesi örnegine benzer.

• ya @Yusuf Miroğlu dostum daha öncede söylemiştim sana yine aynısını söyleyeyim... neden bu kadar karamsarsın acaba? yapma gözünü seveyim ya, öyle şampiyon olacaksa da fener olsun lanet olsun.. aklı başında herkes neyin ne olduğunu biliyor zaten.. sen içini ferah tut.. bende diyorumki böyle saçma sapan bi play off sistemini çıkarıp normal sezonda 3 hafta önceden şampiyonluğunu garantilemiş takımı bu yeni sistem yüzünden şampiyonluktan edemezler.. afedersin ama bi tarafları yemez.. feneri küme düşüremeyen, bırak düşürmeyi ceza bile veremeyen tff bizide şampiyon yapar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben gs bugün yenildi diye kızmıyorum.

skor tahmin konusundada yazdım dün 2-1 yeniliriz diye, olabilir bir bahtsızlıktır gidiyor fb derbilerinde.

benim kızdıgım gs sahada alnının teriyle 9 ve 22 puan fark atarak şampiyon oluyor ama bunu masada kaybediyor.

bu iş osmanlı imparatorlugunun son 100-200 yılda yaptıgı gibi, savaşta kazanıp , masada bir çok topragı kaybetmesi örnegine benzer.

Yönetimi sallayan mı var ? Ahlaksızlar karaktersizler Türk Futbolunu ele geçirmişler kendileri çalıp kendileri oynuyorlar

• Fb küme de düşmez, ve sampiyonda yapılır..2000 yılından beri aynı filmleri izleyip duruyoruz.. Öyle güzel çarklar fb üstüne kurulmuş ki o çarkların parçalanması demek futbol camiasının ekmeksiz kalması demek.. Boşa kendimizi kandırıyoruz.. Biz ise arasıra araya renk katmak için kullanılan bir takım yapıldık.. Senelerce nerde galatasaray ın işine yaramaz oyuncu td vs varsa övüldü, nerde aleyhimize birşey varsa yükseltildi, bas bas bağırıldı.. Nerde fenerin alyhine bir şey olsa görmezden gelindi.. Nerde fener içi bir hakem hatası yapıldı rakip şehine fener mağdur edebiyatı bütün hafta sürüdü.. Ve bence boşa futbol vs ile ilgileniyoruz.. Bu çark kırılmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ya @Yusuf Miroğlu dostum daha öncede söylemiştim sana yine aynısını söyleyeyim... neden bu kadar karamsarsın acaba? yapma gözünü seveyim ya, öyle şampiyon olacaksa da fener olsun lanet olsun.. aklı başında herkes neyin ne olduğunu biliyor zaten.. sen içini ferah tut.. bende diyorumki böyle saçma sapan bi play off sistemini çıkarıp normal sezonda 3 hafta önceden şampiyonluğunu garantilemiş takımı bu yeni sistem yüzünden şampiyonluktan edemezler.. afedersin ama bi tarafları yemez.. feneri küme düşüremeyen, bırak düşürmeyi ceza bile veremeyen tff bizide şampiyon yapar

napim hocam karamsar olmayıp.

9 aydır bir karar alınmıyor üzerine 1 kupa 1 de şampiyonluk hediye edilecek.

tff' de , tahkimde, disiplinde, siyasette 1 allahın kulu adamımız yok.

9 puanın çalınmış 4.5 puana çekilmiş , evinde 8 9 atacagın maçı kaybetmişsin , kadıköyde 12 senedir galibiyetin yok ben nasıl inanayım şampiyonluga.

ben esas bu konuyu agustosta eylülde acacaktım hata ettim açmadım.

o günlerde valahi billahi, şerefim üzerine yemin ederim bu konuyu açacagımı biliyordum.

• Bu play-off sistemi devam ederse biz daha şampiyonluk falan zor görürüz. Şu çok net ki Fenerbahçe derbi nasıl oynanır kazanılır biliyor. Buna ister şans de ister allah de ne dersen de adamlar bir şekilde büyük maçları kazanmayı biliyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.