Şimdi Ara

Galatasaray Üniversitesi Yanıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Umarım çok büyümeden söndürürler ve umarım tarihi kitaplar yanmamıştır :/
  • Yemin ediyorum içim yanıyor , o kadar üzgünüm ki şu anda.Keşke sneijder gelmeseydi de şu bina yanmasaydı.Bütün moralim alt üst .
    Koskoca bir tarih kül oldu ve hiçbirşey yapılamadı .
    Galatasarayın en büyük değerlerinden biri olan mektep kültürünün bir parçası tarih oldu .142 yıllık tarih 1 saatte küle dönüştü.
  • Allah belanızı versin be çıkıp uçak aldık diye şov yapıyorsunuz tvlerde nerde hani uçaklar ? normal itfaiye aracıyla kocaman binayı söndürmeye çalışıyorlar .
    gitti be koca tarih gitti
  • yüzyıllık anılar ve tarih kül oldu.bu kadar kolay olmamalı.değerlerin kıymetini yok olurken değil varlığını sürdürürken bilmeli ve yaşatacak önlemleri almalıyız.
  • Dünya üzerinde tarihine ve tarihi eserlerine sahip çıkamayan tek millet biziz sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faruk Mercan ‏@farukmercan
    Galatasaray Üniversitesi’ndeki yangin üzücü... Prof. Beril Dedeoglu ile konuştum. "Yangın benim odamdaki elektrik kontağindan çıktı" dedi...
  • Bizzat bana yakın olduğu için kendim gidip gördüm. 30 a yakın itfaiye aracı vardı ama hem yer sıkıntısı yüzünden hemde yangının büyüklüğünden dolayı müdahale edemediler. Ancak sağa veya sola sıçramaması için kenarlardan söndürmeye uğraştılar. Denizden müdahale vardı ama o da yeterli değildi. İlk çatı yanıyordu sonrasında diğer katlara indi. Ahşap olması sebebiyle zaten kısa sürede kaplamış. Eğer kendi mallarına bir zarar gelseydi o helikopterler gece görüşü mörüşü dinlemeden anında müdahale edilirdi. Ayıptır be arkadaş tarih yandı orada. Ortaköy ilköğretim okulu yandı sahil kesiminde köprü altında bulunan. Yeniden okul inşa edilecek dendi bugün yerine otel projesi gerçekleşiyor 1 2 seneye bitirecekler. Beşiktaş deniz müzesi onarılacak dendi. Onarıldı ama arazinin geri kalan kısmına oteli inşa ettiler yaza açılacak. Haydarpaşa yandı bugün otel projesi hazırlandı. Yarın kabataş lisesine gelecek öbür gün beşiktaş lisesine. Bunların hepsi bir tarih ama birilerinin cebi dolacak diye hiçe sayılıyor. Sözde elektrik kaçağından çıkmış. Nereden biliyorlar acaba elektrik kaçağında olduğunu. Daha yangın söndürülememiş, soğutma çalışması yapılamıyor ne çabuk belirlediniz yangın sebebini.

• Otel projeleri coktan yapılmıştır .
    Ancak orası Galatasaray vakfinindir . Yerine tekrar üniversite yapılmalıdır . Ancak korumada olduğu için restore edilmesi gerekir Bu da çok uzun zaman alır . Ne olacak çok merak ediyorum . İnssallah ellerini avusturanlarin çıkarlarına alet edilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAK-İŞLET-DEVRET.
  • Ünal başkan tekneden yangın söndürme operasyonunu takip ediyor

Galatasaray Üniversitesi Yanıyor!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Otel projeleri coktan yapılmıştır .
    Ancak orası Galatasaray vakfinindir . Yerine tekrar üniversite yapılmalıdır . Ancak korumada olduğu için restore edilmesi gerekir Bu da çok uzun zaman alır . Ne olacak çok merak ediyorum . İnssallah ellerini avusturanlarin çıkarlarına alet edilmez

Katılıyorum

Dediğiniz gibi olur umarım.
  • Adnan Öztürk: Orjinaline uygun olarak yapılması için hemen yarın çalışmaya başlayacağız.

Adnan ÖZTÜRK : "İlk defa bir insanın içinin yanması ne demekmiş onu anladım"

Bahçeşehir Uni (BAU) ?@Bahcesehir
    Galatasaray Üniversitesi’nde eğitimin aksamaması için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.

Bu ülkede hala adam gibi adamlar var .
  • Insallah olayin arkasinda o universitenin rektoru, vali, belediye baskani ve buyuk bir otel zinciri ceo'su yoktur. Boyle lobiler maalesef oldu bu ulkede, serefsiz cok... Ama Unal Basgan boyle bir seye izin vermez, bildigim kadariyla universite bizim vakifa bagli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yak işlet devret
  • Cok yazik oldu..umarim arkasinda hain planlar yatmiyordur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS üniversitesi yanıyo bu konu ŞINAYDER kadar tutmuyo yazıklar olsun
  • https://twitter.com/haritaci70

Adamın dediklerine bakın tarihimiz yanıyor bunlar neyin kafasında hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

GS üniversitesi yanıyo bu konu ŞINAYDER kadar tutmuyo yazıklar olsun

Maalesef şu olay renk farketmeksizinne kadar cahil kaldığımızın göstergesi.Bu yangına sevinenler var.Fanatizm inanılmaz boyutlarda

Ünal Aysal: Önümüzdeki günlerde yapacağımız bir deklarasyonla bu kaybın nasıl giderileceği için bir açıklama yapacağız.
    Ünal Aysal: Son derece üzgünüz. Değerlerimizi korumak için uğraş verirken bu kaza bizleri derinden etkiledi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.