Şimdi Ara

Galatasaray Üniversitesi iyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
6.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Üniversitesi'nin durumu şaka gibi ya internette hiçbir video vlog tarzı video yok, hakkında bilgiye ulaşmak çok zor hakkında çok şikayet var ve hoca kadrosuna biraz baktım da %60 Türkiye doktoralı yüksek lisanslı %40 da fransa doktoralı ya da joseph lisesi vb. yerden mezun türkiye diplomalı hocalar var, açıkçası çok yetersiz geldi en önemli hedefi yurtdışı olan birisi için.

Fransızca eğitim veren ve fransayla güçlü bağlantıları olan bir üniversite olmasına rağmen mezunlarının yalnızca %7 sini fransaya gönderebilmiş, ilginç... ( LinkedIn verileri )

Bir de adını vermek istemediğim bir sözlükte şöyle bir yorum gördüm;

'' universite sinavina az kalmisken bu sorumlulugun yuku altinda eziliyorum. kapali bir camia oldugu icin, zaten yarattigi imaj da tamamen bundan kaynaklanan bir illuzyon, tercih yapan insanlarin aklinda cok baska seyler oluyor yazarken.

kesinlikle tercih edilmemesi gereken okul. sakin yazmayin. asla. fransizca ogrenirsiniz, o kadar. tekrar edeyim mi? gelmeyin bu okula. iki uc soru daha yapmaya calisip bogazici’ne, koc’a gidin, bu iki okula puaniniz yetiyorsa zaten galatasaray’i yazmak gibi bir salaklik yapmayin. ''

- Kapalı bir camia bundan dolayı yaratılan bir illuzyon, internetteki ağır bilgi eksikliği, değişim anlaşmalarının kısıtlılığı, şikayetlerin fazlalığı....
    - Araştırınca yoruma hak verdim, galatasaray hakkında kafamda oluşan imaj çok değişti, zar zor üniversitenin kuşbakışı çekilen videolarını buldum oturup sohbet edilcek alan gerçekten çok az ve kalabalıktı, tek artısı boğaza sıfır olması gibi göründü gözüme.

Buraya kadar okuyanların fikirlerini aşşağıya bekliyorum, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 25 Eylül 2018; 22:31:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Galatasaray Üniversitesi: Kapsamlı Bir İnceleme

Galatasaray Üniversitesi (GSÜ), Türkiye'nin önde gelen yüksek öğretim kurumlarından biridir. 1992 yılında kurulan üniversite, sosyal bilimler, fen bilimleri ve mühendislik alanlarında çok çeşitli lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Galatasaray Üniversitesi'nin öne çıkan özelliklerinden biri, uluslararası bir eğitim perspektifine olan bağlılığıdır. Fransızca ve İngilizce müfredatı ile öğrenciler çok dilli bir eğitim alırlar ve küresel bir bakış açısı geliştirirler.

Üniversitenin kampüsü, İstanbul'un kalbinde Beyoğlu semtinde merkezi bir konumdadır. Kampüs, modern tesisler, araştırma merkezleri ve kültürel etkinlikler için mekanlar ile donatılmıştır.

Galatasaray Üniversitesi Yorumları ve İncelemeleri

Galatasaray Üniversitesi mezunlarının yorumları genel olarak olumludur. Mezunlar, üniversitenin yüksek akademik standartlarından, uluslararası odaklı eğitiminden ve İstanbul'un merkezindeki benzersiz konumundan bahsetmektedirler.

Çeşitli çevrimiçi platformlarda yapılan yorumlar, üniversitenin güçlü yönleri olarak öğretim kalitesini, araştırma fırsatlarını ve öğrenci hayatını vurgulamaktadır. Ancak bazı yorumlar sınırlı sınıf büyüklükleri ve yüksek öğrenim ücretlerine dikkat çekmektedir.

Galatasaray Üniversitesi İyi Bir Üniversite Mi?

Galatasaray Üniversitesi'nin iyi bir üniversite olarak kabul edilip edilmediği, bireysel beklentilere ve önceliklere bağlıdır. Üniversite, aşağıdakilere değer veren öğrenciler için iyi bir seçenek olabilir:

• Uluslararası bir eğitim deneyimi
    • Güçlü akademik programlar
    • Merkezi bir konum
    • Canlı bir öğrenci hayatı

Galatasaray Üniversitesi Nasıl Başvurulur?

Galatasaray Üniversitesi'ne başvurmak isteyen adaylar, üniversitenin resmi web sitesini ziyaret edebilirler. Başvuru süreci, program gereksinimlerine ve başvuru son tarihlerine bağlı olarak değişebilir.

Genel olarak Galatasaray Üniversitesi, akademik mükemmellik, uluslararası bir bakış açısı ve merkezi bir konum arayan öğrenciler için cazip bir seçenek sunmaktadır. Üniversitenin yorumları ve incelemeleri, yüksek akademik standartlara ve canlı bir öğrenci hayatına sahip saygın bir kurum olduğunu göstermektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uluslarasi iliskiler icin hazirlaniyorum bu sene umarim olur en buyuk hayalim Galatasarayda okumak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet nerelerde okuyor da neler başarıyor. Bu forum Çankaya Üniversitesi'nden UCLA'den kabul alan adam gördü. Mesele kişinin kendisinde bitiyor. Üniversite dediğin altı üstü bir binadır. Hedefini belirleyip gerçekleştirmek isteyen adam bunun için çalışır. Şimdi GSÜ'de vizyonsuz, hedefsiz ve ne yapacağını bilmeyen adamla hedefi için çalışan adam arasında çok fark olur. GSÜ dediğin binadır en nihayetinde ne yapacağınız, kaç ortalamayla bitireceğiniz, okurken hangi fırsatları değerlendireceğiniz size kalmış. İnsan kek değil ki hepsini aynı kalıba koyup aynı şekilde çıkaralım. Okul orada duruyor sen ciddiye almazsan, fırsat kovalayıp, derslere önemsemezsen okul ne yapsın sana?
  • Ben bir zamanlar araştırmıştım. Bilgisayar muhendliği adına konuşuyorum. Ders sayısı anlamasız fazla, gereksiz dersler var ve gereksiz derecede matematik ve fizik dersleri veriyorlarmış. Ortalama kasmak da imkansız gibi bir şeymiş. 2,5 ortalama ile okulda ilk beşte falan olabiliyormuşsun. Ders programını atayım hatta.

https://ects.gsu.edu.tr/tr/program/programmedetails/12

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi kime göre neye göre. Bence güzel bi üniversite.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese teşekkürler, up up.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    Sen 16 yaşlarında üniversite mezunu olmamış mıydın ya sheldon bey

(Not: Galatasaray iyi bir üniversite bence)

• quote:

Orijinalden alıntı: elw1s

Sen 16 yaşlarında üniversite mezunu olmamış mıydın ya sheldon bey

(Not: Galatasaray iyi bir üniversite bence)
    9 Yaşında Harvard a başvuracaktım da başvuru parası 60 dolarım yoktu...
  • Gitmissin eksi sozluk yorumlarini okumussun onlarin dediklerini dogru sayarsak ohoooo... sorun varsa sorabilirsin hazirliktayim bu sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: imthewalrus

Gitmissin eksi sozluk yorumlarini okumussun onlarin dediklerini dogru sayarsak ohoooo... sorun varsa sorabilirsin hazirliktayim bu sene.
    Ekşi sözlük bu ülkede parlak beyinlerin bir arada buluştuğu en kutsal platformdur.

• Onedays O kullanıcısına yanıt
    Azicik ugrassan daha iyi trollersin olmamis,rezalet puanim 8/10.

• imthewalrus kullanıcısına yanıt
    ekşidekileri okursan ytü b*k gibi üni ama ben şu ana kadar gayet memnunum hem kampüsü hem eğitimi açısından

• Herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: imthewalrus

Azicik ugrassan daha iyi trollersin olmamis,rezalet puanim 8/10.
    Trollemiyorum bende yazar olduğum için kendimden biliyorum vaziyeti, buradan çok daha elit bir ortam olduğu kesin.

• Umarım sınavlarınız iyi geçmiştir, sınav bittiğine göre upluyorum.

• Bölümden bölüme değişir. Mühendislik fakültesi hakkında bilgi verebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.