Şimdi Ara

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ İÇ SINAVI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece Galatasaray Lisesi öğrencileri girebiliyor mesela galatasaray hukukun yök verilerine bakın 1 tane bile galatasaray lisesi göremezsiniz yerleşenlerin mezun oldukları liselerde çünkü gsl özel bir sınava tabi tutulabiliyor isteyen öğrenciler için gs iç sınavı yazın internete. Şaşırtıcı şahsen,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece Galatasaray Lisesi değil, Fransız okulları katılıyor. Ben girmeyeceğim mesela GSÜ istemediğimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gracchus -- 9 Haziran 2020; 8:22:38 >
  • Üniversite zaten lisenin uzantısı ve ikisinin de özel statüsü var, normal bence

• Şaşırtıcı olan nedir dostum? Üniversiteyi zaten Lise kurdu. Galatasaray demek başlı başına koca Galatasaray demek lise demek zaten. O olmasa hiçbiri olmazdı ve bu mantık çok iyi bir şekilde uygulanıyor.

• O kurumun ilköğretiminden iç sınavla lisesine geçenler var liseye geçiş sınavıyla girmiyorlar okula hatta sırf bu yüzden galatasaray ilkokulu kayıtta çekilişle öğrenci alıyor. Değişik bir kurum. Üniversiteye de böyle bir sınavla almasına şaşılmamak lazım.

• Ya eleman troll benzer saçma sapan konular açmış kaç tane :) yazmiyim yazmiyim diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.