Şimdi Ara

GALATASARAY TARİHİNİN EN KÖTÜ HOCASI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şansa gol atmışız HALA DZEMAİLİ SOL KANAT OYNUYOR UMUT İLERİDE YALNIZ senin gibi hocayı bu takıma getireninde seninde...

• Yaşın başın kaç da tarihin diyorsun. Komik oluyor böyle çoluk çocuğun tarihten enler yaratması.
  • lan roberto mancini döneminde yine bu halinden iyiydi prandelli geldi anasını ağlattı seni geri istiyoruz imparator !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Yaşın başın kaç da tarihin diyorsun. Komik oluyor böyle çoluk çocuğun tarihten enler yaratması.

oooo dede konuştu git uyu liseli
  • Katılıyorum.

• Mancini gelsin dertler bitsin

• Gs tarihinin gördüğü en cok kufur yiyen insan..bilinçli yapıyor bunları artik eminim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • il buono 10 kullanıcısına yanıt
    2 gram futbol bilginle ahkam kesersen ağzının orta yerine yersin lafı. Bu klüp ne facia teknik adamlar gördü. Senin gibi Hagi-Hakan Şükür ile gözümüzü açmadık biz.
  • Tarihin en kötüsü mü değil mi bilemem ama aadm cidden kötü. Maça çıktığı kadro ve taktik bir nebze anlaşılabilir. Öncelikle pozisyon vermeyelim gol yemeyelim zaman geçtikçe güven kazanırız gol ararız demiş olabilir hiç itirazım yok. Yalnız hiçkimse herhalde 1-0, 2-0 olduğu halde oyuncu değiştirmeyen sonrasında şansa 2-1 i yakalmışken hala hiçbir müdahalede bulunmayan ve ilk oyuncu değişkliğini dakika 80 de Yasin i (yedekte Bruma ve Burak varken) alan bir adama iyi teknik adam diyemez. Pes walla pes.
  • Mancini'yi dönem dönem eleştirdiğim olurdu açıkçası ben pişman oldum :)
  • Bu Džemaili ne adammış ne cevherler varmış.. Sol kanat için biçilmiş kaftanmış, görememişiz..
  • Tarihin en kötü denmemeli.. Konuyu açan kişinin "benim izlediğim, bildiğim galatasaray ın en kötü T.Direktörü" derse o zaman olabilir.

Tarihi bilmem ama benim bildiğim Galatasaray'ın en kötü T.Direktörleri Held, Hollman ve Saftig tir. Prandelli ye gelene kadar çok armut hoca geldi GS nin başına, o kadar da haksızlık etmeyin adama tarih marih diye..
  • Prandelli'ye göre Bruma < Yasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Prandelli'ye göre Bruma < Yasin

Bana göre Veysel <3 Prandelli
  • Boşuna hocaya falan sallamayın. Bir tane Sneijderle, Meloyla takım olunmuyor. Hoca Selçuk ve Burağı kesmezse, ortasahanda değil Sneijder, Şirayder olsa boş. o kadar umursamaz oynuyolar ki tüm takım psikolojisini etkiliyor. Hoca da kesemiyo alternatif yok diye. Ama ne olursa olsun bu oyuncular kesilmeli bence daha kötüsü olamaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Ceyhun <3 Mancini vardı geçen senede. Veysel'de Ceyhun gibi uzun, ince sadece defansı düşünen bir oyuncu. Bu İtalyanlar da hep aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Ceyhun <3 Mancini vardı geçen senede. Veysel'de Ceyhun gibi uzun, ince sadece defansı düşünen bir oyuncu. Bu İtalyanlar da hep aynı

ünal aysal bizim hoca(mancini) rhodolfo'ye aşık diyordu

rhodolfo ve ceyhun birbirine benziyor aslında tip olarak

• Reykard daha kotuydu bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmediği her gün zarar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.