Şimdi Ara

Galatasaray Taraftarının F.Tekke ye Yaptığı Rezillik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trabzonsporlu futbolcu Fatih Tekke, Galatasaray'a 4-1 yenildikleri maçta, sarı-kırmızılı taraftarların kendisi için yaptığı tezahüratlara oldukça üzüldüğünü söyledi. Taraftar adına Hakan Şükür Fatih'ten özür diledi.
    03 Ekim 2005 00:19

Galatasaray seyircisinden, beklemediği bir tepki gördüğünü ifade eden Fatih, ''Bunu onlara yakıştıramadım. Aşırı derecede üzüldüm. Türkiye'de bazı şeylerin düzelmesi gerekiyorsa suçluların üzerine gidilmesi iftira atılmaması gerekiyor. Ben bugün herkes adına üzgünüm. Hayatımda her türlü eleştiri alabilirim, kişilik olarak da alabilirim. Hayatta kabul edemeyeceğim birşey varsa bugün onu yaşadım'' dedi.

Yayıncı kuruluşun canlı yayınında yan yana geldiği Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür, Fatih'ten taraftarları adına özür diledi.

Galatasaraylı futbolculardan Hasan Şaş da Fatih'e destek çıkarak, ''Taraftarlardan ricamız Fatih'e bu şekilde tezahürat yapmasınlar, Fatih bizim kardeşimiz'' diye konuştu.

Galatasaray Taraftarı nı kınıyorum. Bu yapılan rezilliği ancak onlar yapardı zaten. (istisnalar hariç) Bir insana iftira atmak gibi bir iğrenç hareketi galatasaray taraftarına yakıştırdım. Böyle yapmaya devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 3 Ekim 2005, 16:43:48 >

• TRABZON DA BUNLARA KANIP ELİNDE PANKARTLA SAHAYA ÇIKIYOR..
  • Orjinalden alıntı: semerci

Bu konuyu ilk defa gördüm. bende aşırı fanatik olmamakla beraber Trabzonspor taraftarıyım. Dün akşam maçı izledim. Trabzonspor un futboluyla ilgili söyleyecek pek bir sözüm yok. Gerçi Galatasarayda öyle futbol oynayarak bizi yenmedi. Gollerin hemen hemen hepsi konsantrasyon eksikliği bariz şekilde belli olan kaleci ve defans bloğunun armağanıydı. Trabzon bu haliyle bile ikinci devre baya pozisyon yakaladı.
    Ben buraya asıl Fatih Tekke nedeniyle yazma gereği duydum. Dün akşam Ali Samiyende karaktersiz insanlar çoğunluktaydı herhalde eğer öyle olmasaydı Türkiye Milli Takımının forveti olan bir kişiye bu şekilde hakaret yuhalama ve ıslıklı tepki göstermezlerdi diye düşünüyorum. Burada küfür eden insanların, yani hakeme oyuncuya vede yöneticiye zayıf kalitesiz ve seviyesi düşük insanlar olduğunu düşünüyorum. Bu insanlar belki mütevazi bir hayat süren, evde eşi ve çocuğuyla mutlu kimseye zararı dokunmayan bir hayat yaşayan bir hakeme yada oyuncuya yada yöneticiye; erkekliğiyle ilgili, eşiyle ilgili, çocuklarıyla ilgili soyuyla sopuyla ilgili küfürleri hiç düşünmeden sıralayabiliyorlar.
    Bunlara ne denir bilmiyorum. ama şunu biliyorum bir zamanlar Fatih Terim kendilerine küfredenlerin bunu birde yüzüne karşı yapmalarını söylemişti, ama ogünden beri bir Allahın kulu gidip Fatih Terimin yüzüne küfredemedi. Demekki o küfredenlerin paçası iş böyle olunca sıkmıyor. Gidiyorsun hakeme O..Ç. hakem diye küfrediyorsun. Ama onun annesi o anda belki evde ibadet ediyor. Ömrü hayatında harama yan gözle bakmamış. Sen çıkıp o kadına laf söylüyorsun.
    Allah bu gibi seviyesiz kişilerin belasını versin diyorum.(Hangi takımdan olurlarsa olsunlar)
    Diyorumki Fatih Tekke için soyun sopun başım gözüm üstüne. Sen yine gidecek Ay Yıldızlı forma ile golleri sıralayacaksın. Attığın her golden sonra ben ve benim gibiler sana ve eşine dostuna dua edeceğiz. seni bağrımıza basacağız. Ama sana yapılan bu seviyesizlikleri hiç bir zaman unutmayacağız.

Başınızı ağrıttım biraz ama,
    Saygılar.

• yanlış bir hareket olduğu kesin.. zaten hakan şükür bunu yapanlar adına özür dilemiş.

ama bu iğrençliği gs taraftarına yakıştırdım ancak onlar yapardı gibi laflar hoş değil. ben de gs taraftarıyım ne olacak şimdi? bana da yakıştırıyosun yani bu iğrençliği..!! yazdığımızın anlamını iyi kavrayalım..

ayrıca trabzon taraftarının kendi otobüsünü taşladığı kendi futbolcusuna ana avrat düz gittiği günleri de hatırlıyorum.. buna ne diyceksin??
  • fatih tekke gibi bir futbnolcuya böle bir terbiyesizlik yapılması gerçekten çok iğrenç ve aşağılık bir durum takımlarının önde olmasına rağmen milli takımda forma giyen ve kişiliği ve yaşam tarzı ile örenk teşkil edecek bir insanın bu şekilde küfür edilmesi gerçekten çıldırtıcı bir olay bir söz var dır kötü söz sahibine aittir fatih tekke bunları hak etmiyor gs taraftarınada bunlar yakışmıyor ve buna hakan şükürden başka dur diyen olmaması gerçekten bir acizlik böle insanaları allah havale etmekten başka ayapacak bir şey yok...
  • Fatih TEKKE'ye küfür et sonra da temiz futbol isteee...Hade bea kim inannır sizin samimiyetinize...Anca pankart açın...Ergün GÜRSOY'un GS tgaraftarı ile ilgili tespitine hakvermemek elde değil..Ne dediğini yazmiim ceza falan alırım sonra..Onun dedigini hepiniz hatırlıyorsunuzdur..

Hagi hırsız dedi , Gürsoy "......." dedi...
  • ben fatih tekkenin hakeme sinirlenmesine bi anlam veremedim zaten tepkilerden ondan sonra başladı..neden sinirlendi ki o kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Fatih TEKKE'ye küfür et sonra da temiz futbol isteee...Hade bea kim inannır sizin samimiyetinize...Anca pankart açın...Ergün GÜRSOY'un GS tgaraftarı ile ilgili tespitine hakvermemek elde değil..Ne dediğini yazmiim ceza falan alırım sonra..Onun dedigini hepiniz hatırlıyorsunuzdur..

Hagi hırsız dedi , Gürsoy "......." dedi...

küfür ayrı bişey şaibesiz lig istemek ayrı bişey.. hem gürsoy ne demiş açıkca yaz.. haginin hırsız dediğini yazıyosun ergun gürsoy da bilmemne çocuğu demedi herlade gs taraftarına. hem genelleme yapmayın şöyle insanın sinirlerini bozmayın..
  • Fatih'e yapılanlar büyük bir oranda haklı.Santra yapılacak adam Necati'nin bacak arasına diz atıyor.Ona buna artistik yapıyor.
    Haketti.Biz haketmeyene yapmayız böle
  • helal olsun o zaman iş küfüre gelince çok güzel organize oluyorsunuz...
  • taraftar nie tekkeye küfür ettiki..maçı izlemedimde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snake1905

Fatih'e yapılanlar büyük bir oranda haklı.Santra yapılacak adam Necati'nin bacak arasına diz atıyor.Ona buna artistik yapıyor.

tamamen haksız olduğunuz bir olay hakkında da böyle düşünüyorsun, yazıyorsun ya sana ne diyeyim... senin gibiler maçlara gittikçe, stadlarda küfür ettikçe futbolda şiddetin sonu gelmez..... bi düşün bakalım sen neleri hakediyorsun....
  • Sarman 61 biz de GALATASARAY taraftarıyız.Bu yakıştırmayı bize yapamazsın.Bu doğru değil.HER taraftar aynı olmaz.BUNLARI YAPANLAR DA ZATEN GERÇEK GALATASARAY'LI OLAMAZ.FATİH TEKKE BİR KAÇ YILDIR FUTBOLUYLA GÖZE GİRMİŞ BİR FUTBOLCU,ONUN ADININ BÖYLE ŞEYLERDE GEÇMESİ İYİ OLMADI.Futbolu gerçek futbol olarak görmek istiyoruz.Saha içinde oynanan futbol.
    LÜT
    FEN
    KAMPANYASINI DESTEKLEYELİM.

FOREVER GALATASARAY
  • galatasaray taraftarı olarak fatihe böyle bir davranışı iğrenç buluyorum, fatih biraz agresif davranmış taraftarda bu şekilde protesto etmiş ama milli takıma ve türk futboluna hizmet eden birine yapılanlar çok yanlış çok.. yarın hakan şükürede başka bir yakım taraftarı bağırabilir.. bence özür dilenmeli
  • ya tamam gs nin taraftarının 1 kısmı bu rezzilliği yaptı, ama burdaki savunma çok ilginç.. neymiş milli takım forvetiymiş, eşi çoluğu çocuğu varmış..

siz değil miydiniz hakana şaban diyen, dalga geçen, bissürü lkaf söyleyen. o adam milli takım forveti deil mi, onun annesi babası eşi çoluğu çocuğu yok mu... illa size dokununca rahatsız oluıosnuz ama yaparken olmuyosunuz...
  • Tamam millet belki galatasaray camiasının tamamını kapsayan bir yazı yazdım ama. Neden yazdığımı bir sorun. Sorduğunuzu varsayarak cevap veriyorum.

Dünkü maçta galatasaray türbünlerinin tamamı hep bir ağızdan fatih tekke yi protesto edip o iğrenç tezaharatu yaptı. Yani bir kısmı çıkıp da demedi bu iğrençliğe son verin diye. En sonun da hasan şaş yapmayın dedi. Ama yine dinlemediler. Galatasaray türbünün tamamı bunu yapınca bende galatasaraylıların tamamı gibi bir yazı yazdım. Bu durumdan dolayı özür dilerim. Nede olsa biz özür dilemesini bilen taraftarlardanız.

Ama bu taraftar bu işi yapmaya devam ettiği sürece galatasaray eski sempatisinin yerine nefret tohumları ekicik.
  • olmaması gereken bi durum fatih için
    milli takımın güzide bir futbolcusu böyle şeyler olmasa ne kadar güzel olcak şu lig
    bide şu eller.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: alone61

quote:

Orjinalden alıntı: Snake1905

Fatih'e yapılanlar büyük bir oranda haklı.Santra yapılacak adam Necati'nin bacak arasına diz atıyor.Ona buna artistik yapıyor.

tamamen haksız olduğunuz bir olay hakkında da böyle düşünüyorsun, yazıyorsun ya sana ne diyeyim... senin gibiler maçlara gittikçe, stadlarda küfür ettikçe futbolda şiddetin sonu gelmez..... bi düşün bakalım sen neleri hakediyorsun....

sırf galatasaraya 90 dakika küfür etmek için rövanş maçına gideceğim... bütün stad küfür etti abi olay bi taraftar grubunun işi deil.... neyse sakin olayım...

• quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

ya tamam gs nin taraftarının 1 kısmı bu rezzilliği yaptı, ama burdaki savunma çok ilginç.. neymiş milli takım forvetiymiş, eşi çoluğu çocuğu varmış..

siz değil miydiniz hakana şaban diyen, dalga geçen, bissürü lkaf söyleyen. o adam milli takım forveti deil mi, onun annesi babası eşi çoluğu çocuğu yok mu... illa size dokununca rahatsız oluıosnuz ama yaparken olmuyosunuz...

ORDA DUR ARKADAŞ BİZ HAKAN ŞÜKÜRE HİÇ BİR ZAMAN LAF ETMEDİK HATTA HAKAN GİBİ BİR OYUNCU BÖYLE BİR TAKIMDA NASIL DURUYOR HAYRET ETTİRECEK BİR DURUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

ya tamam gs nin taraftarının 1 kısmı bu rezzilliği yaptı, ama burdaki savunma çok ilginç.. neymiş milli takım forvetiymiş, eşi çoluğu çocuğu varmış..

ORDA DUR ARKADAŞ BİZ HAKAN ŞÜKÜRE HİÇ BİR ZAMAN LAF ETMEDİK HATTA HAKAN GİBİ BİR OYUNCU BÖYLE BİR TAKIMDA NASIL DURUYOR HAYRET ETTİRECEK BİR DURUM

biz oyle bir şey demedik... hakana dediğimiz tek şey artık milli takımı bırakmasıydı onunda konu ile bi alakası yok.... iftira etme , canımı ye

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.