Şimdi Ara

Galatasaray Taraftara Açılmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstemem ben açılmasın fener,bjk,trabzon da açıkta ne oluyor aziz kaç yıldır bırakmıyor bjk kaç yıl tüpçüyle uğraştı falan. bize de denk geliyor arada dursun gibileri ama bunlar gelip geçiçi şeyler. en kötü başkanlarımız bile(dursun da dahil) tüpçü'nün bjk verdiği zararı vermiyorlar. liseciler en azından belirli bir eğitim seviyesiyle geliyorlar buralara ama taraftara açılırsa aziz gibileri demirören gibilerini ibrahim hacıosmaoğlu gibilerini çok daha görürüz ve bunlardan kurtulamayız da öyle kolay kolay. bak aziz bırakmıyor bir türlü adam doldurmuş ful tanıdıklarını kongre de topluyor tüm oyları. ama biz öyle değiliz şuan da. dursun falan gelir geçer rahat olun. bu günler de gelip geçer.

• Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.
  • Şuan üyeliğe açık kulüp yok tr de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçime gitmeliyiz şu aşamada.
  • En iyisi bizim yaptığımız yine de ancak o dediğin insanların hepsi eski tip model insanlar. GS nin ikinci başkanını görüyorsunuz, 70 yaşında hala Çanakkale Savaşından kalma anılarla açıklama yapıyor.

Değişecek, zamanla değişen dünyanın gereksinimlerine ayak uydurmayı öğrenecek kongrede oy kullananlar.
  • üyelik işi zor bizde 10 bin verip üye oluyorsun ama oy kullanman için baya bi beklemen lazım yıllarca yani.
  • Şu linkte üyelik koşulları var. Sen bunu savunuyorsan diyecek hiç birşeyim yok:http://www.galatasaray.org/s/ikinci-kisim-uyelik/29

Daha verecek çok cevabım var ama ilgi çekmek için konu açtığın belli. Bu tür konular ilgi çekmez. Transfer haberlerini falan takip et süper ilgi çekersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Şu linkte üyelik koşulları var. Sen bunu savunuyorsan diyecek hiç birşeyim yok:http://www.galatasaray.org/s/ikinci-kisim-uyelik/29

Daha verecek çok cevabım var ama ilgi çekmek için konu açtığın belli. Bu tür konular ilgi çekmez. Transfer haberlerini falan takip et süper ilgi çekersin.

İlgi çekmek için açsaydım 2 sayfa yazı olurdu. ben içimden geleni söylüyorum bu klüp taraftara açılırsa çok kötü olur liseliler türkiye'nin en eğitimli insanlarıdan oluşuyor araların da kötü başkanlar da var ama onlar da gelip geçiyor aziz gibi tüpçü gibi takımı sabote edemiyorlar. lise de tek adam olamazsın aziz gibi. adam kalacağım derse kalıyor 20 yıl. oy verenlerin hepsi ona bağlı. Galatasaray fb ve bjk'den önde bir klup ise bu da bu kültür sayesin de. ha bu demek değildir ki GS taraftarlarına ''fan'' olarak itibar edilsin. bu yönetimden de çok rahatsızım ama dediğim gibi gelip geçici yani taş çatlasın 1 sene daha duracaklar başarısız olurlarsa. ama fenerliler azizden kurtulabiliyor mu? adam ful kendisine oy atanları bağlamış klube gitmiyor mafya gibi yönetiyor takımı. kendi isteğiyle ayrılsa bile bu sefer de kendi istediği adamı getirecek. böyle olmamızı mı istiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Şu linkte üyelik koşulları var. Sen bunu savunuyorsan diyecek hiç birşeyim yok:http://www.galatasaray.org/s/ikinci-kisim-uyelik/29

İlgi çekmek için açsaydım 2 sayfa yazı olurdu. ben içimden geleni söylüyorum bu klüp taraftara açılırsa çok kötü olur liseliler türkiye'nin en eğitimli insanlarıdan oluşuyor araların da kötü başkanlar da var ama onlar da gelip geçiyor aziz gibi tüpçü gibi takımı sabote edemiyorlar. lise de tek adam olamazsın aziz gibi. adam kalacağım derse kalıyor 20 yıl. oy verenlerin hepsi ona bağlı. Galatasaray fb ve bjk'den önde bir klup ise bu da bu kültür sayesin de. ha bu demek değildir ki GS taraftarlarına ''fan'' olarak itibar edilsin. bu yönetimden de çok rahatsızım ama dediğim gibi gelip geçici yani taş çatlasın 1 sene daha duracaklar başarısız olurlarsa. ama fenerliler azizden kurtulabiliyor mu? adam ful kendisine oy atanları bağlamış klube gitmiyor mafya gibi yönetiyor takımı. kendi isteğiyle ayrılsa bile bu sefer de kendi istediği adamı getirecek. böyle olmamızı mı istiyorsunuz?

Aziz Yıldırım ölür gider kulüp FB lilere kalır. Senin lisecilerin ölünce yerine yeni liseci gelir. Sana tefrika yazarım bu konuda ama gerek yok. Transfer sezonu geliyor. En çok ilgiyi transferle çekersin. Bu konuları çok az kişi okur. Hele 2 sayfa yazarsan kimse okumaz. Spor gazetelerini takip et konu aç, biraz da kendin ekleme yap show yaparsın.

• quote:

quote:

quote:

Aziz Yıldırım ölür gider kulüp FB lilere kalır. Senin lisecilerin ölünce yerine yeni liseci gelir. Sana tefrika yazarım bu konuda ama gerek yok. Transfer sezonu geliyor. En çok ilgiyi transferle çekersin. Bu konuları çok az kişi okur. Hele 2 sayfa yazarsan kimse okumaz. Spor gazetelerini takip et konu aç, biraz da kendin ekleme yap show yaparsın.

tamam kardeş o kadar ilgi çekmiş ki konum senden başka yazan yok zaten. eveleyip geveleyip duruyorsun yazdığın birşey yok saçmalayıp duruyorsun. sen rahat ol aziz bir 20 sene daha yaşar 20 yıl daha da bırakmaz siz de buna müstehaksınız zaten azizlere tüpçülere.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam kardeş o kadar ilgi çekmiş ki konum senden başka yazan yok zaten. eveleyip geveleyip duruyorsun yazdığın birşey yok saçmalayıp duruyorsun. sen rahat ol aziz bir 20 sene daha yaşar 20 yıl daha da bırakmaz siz de buna müstehaksınız zaten azizlere tüpçülere.

Söyledim zaten ilgi çekmeyeceğini. Transfer Konuları açmalısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arada dursun gibiler gelmiyor troll, arada süren aysal gibi vizyoner başkanlar geliyor
  • Liseliler Aysal'a karşı çok sert durdu, en sonda gitti işte.

Dursun Özbek ise her şeye rağmen ibra edildi yakın zamanda.Bütün taraftarlar istifa diyor stadda internette her yerde, ama liseliler gururla arkasında durmaya devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım açılmaz Galatasaray herkesin girip üye olabileceği oy kullanabileceği bi yer değildir Galatasaray herkes değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin G.

Umarım açılmaz Galatasaray herkesin girip üye olabileceği oy kullanabileceği bi yer değildir Galatasaray herkes değildir.

TÜRKİYEDİR GALATASARAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cad Bane

quote:

Umarım açılmaz Galatasaray herkesin girip üye olabileceği oy kullanabileceği bi yer değildir Galatasaray herkes değildir.

TÜRKİYEDİR GALATASARAY

ne alaka ya
  • quote:

quote:

quote:

TÜRKİYEDİR GALATASARAY

ne alaka ya

adam gsyi halkı ötekileştirmiş mesajında ne alaka anlamıyosan anlamaya çalış kardeşim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

TÜRKİYEDİR GALATASARAY

ne alaka ya

adam gsyi halkı ötekileştirmiş mesajında ne alaka anlamıyosan anlamaya çalış kardeşim

Hangi halk? halk boyunun yetmediği işlere karışmasın otursun yerin de. al fener halka açık aziz gibileri gelmiş bırakmıyor klübü adam toplamış kendisine oy verenleri gitmiyor. al beşiktaş tüpçü neler etti bjk'ye hala onun şeyleriyle uğraşıyorlar. al trabzon hacıosmanoğlu 2 senede yedi takımı. biz böyle iyyiz sağolun bizi sizden ayıran şeyler bu lise kültürü zaten. Türkiyedir Galatasay tabi ki avrupa da en çok galibiyet alan en çok yabancı takım yenen takımdır galatasaray. sen çok yanlış anlamışsın TÜRKİYEDİR GALATASARAY felsefesini.

• 2-3 yıldır gördüğüm şu taraftar profilinden sonra kesinlikle bende açılmamasından yanayım,

ya liseden ünal aysal gibi vizyonlu özellikle parayı çok iyi derecede yönetmesini bilen birilerini başkan yapsınlar

yada futbol bölümünü diğer branşlardan ayırıp abramoviç, araplar gibi zengin kişilere geleneklerimizi bozmaması şartıyla birilerine satsınlar, bu durumda kulübün dışarıya açılması da olası gibi

ben dursun gibi adnan gibi insanların bu kulübü yönetmesini istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

2-3 yıldır gördüğüm şu taraftar profilinden sonra kesinlikle bende açılmamasından yanayım,

ya liseden ünal aysal gibi vizyonlu özellikle parayı çok iyi derecede yönetmesini bilen birilerini başkan yapsınlar

yada futbol bölümünü diğer branşlardan ayırıp abramoviç, araplar gibi zengin kişilere geleneklerimizi bozmaması şartıyla birilerine satsınlar, bu durumda kulübün dışarıya açılması da olası gibi

ben dursun gibi adnan gibi insanların bu kulübü yönetmesini istemiyorum

Şu yönetim hiçte fena gitmiyordu aslında yazın yapılan carole,jose gibi genç ucuz maliyetli oyunculardan sonra ümidim vardı benim grosskreutz olayını da es geçtim tamam biir hata olmuş falan dedim ama hamza hocayı üç beş taraftara yaranacağım diye gönderdiği an hem kendilerini bitirdiler hem takımı ne hallere düşürdüler. ben 1 sene daha kalırlar diye bekliyorum o 1 sene sonunda da başarısız olursa bu sefer her türlü gidecekler. hiçbir liseli bu takımı azizin feneri yönettiği gibi asla yönetemez. futbol takımın satılmasına da tamamen karşıyım GS futbol takımı bir arap zengine satılacağına kümeye düşsün daha iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.