Merhaba arkadaşlar.. Klubümüz bu seneyi çok kötü bir şekilde geçirdi bunun böyle olacağı daha sezon başındaki avrupa kupaları eleme maçlarında belliydi. Fanatik Galatasaray lı olmama rağmen daha o zaman bu sene bitiğiz demiştim ve maçları canlı takip etmedim. Şimdi Futboldaki başarısızlık, Aslantepe, Gel Hagi Git Hagi, Adnan Polatın kongresi.. Derken ligde dibe vurduk yönetimde adam kalmadı ve seçime gidiyoruz..
Şimdi diyeceğim şudur ki.. Henüz sağlam bir aday yok.. Ünal Aysal dahi sağlam bir aday değil.. Bize kulube sarılacak adam lazım önümüzdeki sezon takım 3. 4. olursa biz alırken dipteydi zaten bu başarıdır bilmem nedir diyecek adam lazım değil..
Olabilir 5. likte olabilir geçiş dönemi olsun iddialı olunmasın yavaş yavaş 2 sene sonra şöyle olacağız olamazsak gelin yüzüme tükürün diyerbilecek adam lazım.. Böyle bir adam yok vede hiçte güzel dönemlerde değiliz..
Saygılarımla.. Umutsuz demiyelimde Umudu çalınmış bir Galatasaray
Helvacı gelir sonra gsnin helvasını yeriz.
helvacı nası gelecek kim oy verecek
helvacı gelirse yazık olacak sanki:S:S
Secim sonuclari belli istedigi kadar Helvaci, Polat falan aday olsun tartisacak durum yok GSyi güzel günler bekliyor. Baskalarina camur atarak yada seref örnekleriyle kimse yeniden baskan olamaz bu is bitti belki ibra olayindan önce secim karari alip etkili isimlerden yönetim kursalar aday olsalar sanslari vardi ama o sansda bitti olayi mahkemeye tasimalari kendi cikardiklari tüzügü tanimamalari falan kongre yutmaz. Takimin son 10 senelik durumuna bakinacada zaten hic bir seyden korkum yok herhangi bir sahisda bu kadar yönetirdi zaten paf takimiyla ciksakda bu forma ve seyirci bu kadar puani almaya yeterdi. 20 gün kaldi sabirli olun
quote:
Orijinalden alıntı: admLive
Merhaba arkadaşlar.. Klubümüz bu seneyi çok kötü bir şekilde geçirdi bunun böyle olacağı daha sezon başındaki avrupa kupaları eleme maçlarında belliydi. Fanatik Galatasaray lı olmama rağmen daha o zaman bu sene bitiğiz demiştim ve maçları canlı takip etmedim. Şimdi Futboldaki başarısızlık, Aslantepe, Gel Hagi Git Hagi, Adnan Polatın kongresi.. Derken ligde dibe vurduk yönetimde adam kalmadı ve seçime gidiyoruz..
Şimdi diyeceğim şudur ki.. Henüz sağlam bir aday yok.. Ünal Aysal dahi sağlam bir aday değil.. Bize kulube sarılacak adam lazım önümüzdeki sezon takım 3. 4. olursa biz alırken dipteydi zaten bu başarıdır bilmem nedir diyecek adam lazım değil..
Olabilir 5. likte olabilir geçiş dönemi olsun iddialı olunmasın yavaş yavaş 2 sene sonra şöyle olacağız olamazsak gelin yüzüme tükürün diyerbilecek adam lazım.. Böyle bir adam yok vede hiçte güzel dönemlerde değiliz..
Seninle ayni şekilde düşünüyorum.. Ünal aysalin Galatasaraya Başkanlik yapabilecek duruşu ve Kapasitenin oldugunu Hiç mi Hiç Sanmiyorum..
Zorlama bir Başkandan daha öteye gidemez.. Bunu ben Şuna benzetiyorum..; Çok Lux bir lokantaya gidiyosunuz ve bi bakiyosunuz ki En Mükemmel köşe ve masa bomboş Hemen oturuyosunuz.. Oraya O an başka kimse de oturmak istemedigi için kimse ses seda etmiyo Yemeginizi istediginiz gibi bildiginiz gibi yiyip içip çekip gidiyosunuz... Tipki bunun gibi.. Ünal aysal sirf birilerinin baskisiyla başkanliga karar Verdigini Zaten internette 10 Arayarak Bizzat kendi agzindan (Galiba Gs dergiye verdigi röpartajdi) söyleşiyi okuyabilirsiniz..
Şuan Galatasarayimizin Başkanligina; Dedigim dedik, Otoriter, Ağirligi olan, Günü geldiginde Karşimizda KİM OLURSA OLSUN Hakkimizi da Sonuna kadar Aramayi Bilen, Duruşu konuşmasi Bir Başkana yakişan birinin Getirilmesi lazim.. Oda Ortada yok şuan.. Ünal aysal sadece Ortaligi boş bulmuş şuan kendi çalip kendi oynuyo.. Şahsi görüşüm şudur ki Ünal aysal yönetiminde Galatasarayin Gelecegi Bugunden çok da farkli olmaz.. Daha Şuan Bu saydigim özelliklerde biri çikip '' Hoop Durun bakalim beyler Bende Başkan adayiyim Haberiniz olsun '' Dese ANİNDA ünal aysal kafasinda Başkanligi birakir.. Hiiiiiiiiç böyle Başkan olma gibi bi havasi arzusunu sezemedim.. Biliyorum bu zor günlerden kurtulmak istiyoruz hepimiz ama Bir ayagimizi daha yeni pislikten zar zor çikarmişken&çikarmaya yaklaşmişken Daha derinine Daha pisine Batirmayalim diyorum.. Tabi ki bunlar bizlerinde elinde degil elimizden bişiy gelmez ama En azindan Düşüncelerimizi Soyleyelim.. Çünkü bu klüp onlarin degil Bizlerin....
Uzun lafin kisasi Ünal aysal denilen insanin Galatasarayimiza Başkan olabilecek Biri oldugunu Hiç sanmiyorum.. Parasi olabilir çevresi olabilir ama Sanmiyorum.. Sadece parayla olcak işler degil bunlar.. Günü geldiginde Hakkimizi da Aramali.. Adnan polat gibi Taraftari Satmamali..
Bunlar benim düşüncelerim... Umarim Yaniliriz..
Birçok hataları olmasına rağmen ben Adnan Polat'ı yeniden istiyorum. Çünkü gelecekler herşeyin üzerine konacaklar ve bunların içinde değiller yıllardır iyi organize edemezler onca şey heba olur...
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Birçok hataları olmasına rağmen ben Adnan Polat'ı yeniden istiyorum. Çünkü gelecekler herşeyin üzerine konacaklar ve bunların içinde değiller yıllardır iyi organize edemezler onca şey heba olur...
Dogru bu sene Bank Asyaya düsürmedi seneye becerirdi bu isi nasil olsa sizin gibi taraftar cok gerci kesinlikle Gsli olamazsiniz. Politikaya girmek istemedigim icin yazmiyorum ama sebeblerinizi biliyorum. Neyin üstüne konacaklarmis sanki klup kasasi acinca milyon eurocuklar kayniyor borcu kendisi acikladi 550 bunun 250 milyonunu kendisi yapmis. Daha 2 ay evvel Nikeden gelen paralar Stancu. Culio, Zapata, Yektaya gitti. Bazen sizin gibi kisilerin gercekten Gs taraftarimisiniz emin bile degilim ama gercekten bunlari görünce Gsli olmaktan utaniyorum. Bir sürü aday var illa begenmek zorundamisiniz yada bu insanlari sahsenmi taniyorsunuz ilginc. Bu baskanlik yönetimdeyken saat göstermekle olmuyor ha o saatide ilk gösteren Sürendir onuda bilmezsiniz ya. Kendi cizdiginiz Pembe tablolar icinde Gs kasasinda paralarin dolu oldugunu herseyin cok iyi oldugunu sanan bir zihniyet ayiptir ya. Siz gercekten taraftarsaniz utanmiyorsunuz ama ben utaniyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme