Şimdi Ara

galatasaray sampiyon olmazsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendimi 1hafta banliyorum. fenerlileri gorelim hadi bakalim.

• gs sampıyon olursa butun gs lılerı banlayalım bence
  • geçen ben fener yenemezse 60 gün beni banlayın dedim maçtan önce konu açıktı maçtan sonra konum kapanmış bu konuda kapanmalı bence
  • Fenerbahça şampiyon olursa bu bölümde kimsenin senin kendini 1 hafta uzaklaştırmanla ilgileneceğini sanmıyorum.
  • sen banlansan ne olur banlanmasan ne olur, şimdi böyle konular moda oldu hey allahım yaa
  • Galatasaraylı biri vardı, geçen derbide Fenerbahçe kazansın kendimi 50 yıl banlarım diyen, ne yaptı acaba o arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Galatasaraylı biri vardı, geçen derbide Fenerbahçe kazansın kendimi 50 yıl banlarım diyen, ne yaptı acaba o arkadaş.

hakkaten merak ediyormusun. Yaşı küçük gs lıların yaptığı sululuklar bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Galatasaraylı biri vardı, geçen derbide Fenerbahçe kazansın kendimi 50 yıl banlarım diyen, ne yaptı acaba o arkadaş.

hakkaten merak ediyormusun. Yaşı küçük gs lıların yaptığı sululuklar bunlar.

Bak aklıma geldi şimdi. :) Yıllar öncesinden biri de vardı. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığımız sezon, grup kuraları çekildikten sonra demişti, Fenerbahçe bu gruptan çıksın bilmem kaç yıllık Galatasaraylılığımı bırakırım diyordu, onun da akıbeti ne oldu bilmiyorum. Hatırlayan olacaktır muhtemelen, efsaneydi bir ara.

• O hala buralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

kendimi 1hafta banliyorum. fenerlileri gorelim hadi bakalim.

Kime bu ceza ben onu anlamadım. Fenerbahçe şampiyon olunca foruma zaten girmeyeceksin ki? Cezalı olsan ne olacak?
  • quote:

G... K... Sokan adam kadar sözünün eri değil bunlar abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.